Fijn contact en service

Het is fijn om direct met de monteur contact te hebben en zaken te bespreken over de auto. Hierbij zijn ze open en eerlijk over de toestand van de auto

Prettig geholpen

Zoals altijd ben ik netjes geholpen en te woord gestaan.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Prettig bedrijf

Goede ontvangst, lekkere koffie, vriendelijke monteur.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Klantvriendelijk ontvangen, zeer correcte monteur, onderhoud adequaatuitgevoerd

Zie hierboven

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Goede service, goede kwaliteit, goed advies, snel en vriendelijk. Een 10 :-)

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede service afspraak is afspraak

Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Dienstverlening is uitstekend.

Geweldig!

Prettige sfeer! Uitstekend (verwachtings-)management! Correcte, adequate monteur (Bjorn)! Warm welkom door Dolorez! Ik kom graag weer terug!

Klantvriendelijk en efficiënt

Prima communicatie en koffie aanbod

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Zoals elke keer prima service!

Wij zijn erg tevreden over Nieuwenhuijse Zutphen. Service en reparaties altijd correct uitgevoerd en het personeel is prettig in het contact!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede communicatie en vakkundig geholpen

Meedenken en transparant in de kosten. Top

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Hoog serviceniveau maar ook premium prijs

Prima planning en tijdig bericht vooraf. Ontvangst en showroom is erg netjes. Koffie is goed en wordt direct aangeboden. Goede wachtruimte met tijdschriften en mogelijkheden tot flexwerken. De servicemonteur neemt de tijd voor vragen en toelichting. Kortom, je krijgt het gevoel van een hoog serviceniveau. Zeker een 8.5. Echter uiteindelijk telt voor de ‘working class’ ook de rekening. Die is voor 1,5 uur, ‘grote beurt’ ook premium te noemen. De garantie, verkregen bij de Volvo-select occassion, verplicht je feitelijk tot de intervalonderhoud. Daardoor is de aankoop van een bijna 4 jaar oude XC40 hybride (34.000 km bij aanschaf) na één jaar, toch kostbaar en wat teleurstellend. Dit moet misschien bij de aanschaf verteld worden. Dat is het eerlijke verhaal.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Prettige ontvangt, informatieve terugkoppeling

Fijne ontvangstruimte, koffie, goede terugkoppeling

Alles volgens afspraak.

Alles goed.

super

goede begeleiding en service

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Vakbekwame monteurs die weten wat de klant wil en daar een oplossing voor zoeken.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Ben al vele jaren een tevreden klant. Kwaliteit van servicemedewerkers is prima. Punt van verbetering is de service naar klanten mbt beschikbaar stellen van een auto voor transport van en naar huis. De garge (zwolle) bevindt zich op geruime afstand van de stedelijke wijken. Bij slechte weersomstandigheden zou het prettig zijn om dan over meer comfortabel vervoer te kunnen beschikken dan een leenfiets. Per saldo is het niet de keuze van klanten dat de werkplaats zich op deze afstand van de stad bevindt.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Punctueel en snelle service.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Polestar Zwolle

Goede planning, goede service!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Snelle afspraak, vlot geholpen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Alles weer prima geregeld!

Snelle actie, ik kon de volgende dag gelijk terecht met het autoprobleem. Prettige communicatie en de monteur die altijd even belt over de voortgang en wat er gedaan is. Zeer tevreden!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Mijn accu deed het niet meer. Via Volvo-kaart ANWB erbij gehad, accu doorgemeten, was op, dus nieuwe accu. Volvo Hengelo gebeld, accu op voorraad, kon meteen komen.. Nieuwenhijse geeft prima service, wordt ik blij van, dus toppie....

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Komen hier altijd graag. Zijn correct in advies en service en voel me als klant gewaardeerd.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Vakkundig onderhoud

Banden en remmen waren toe aan vervanging.

Gewoon goed!

Korrekte behandeling en keurig op tijd.

Top service!

Topervaring! Vanaf de vriendelijke ontvangst tot de afhandeling werd ik uitstekend geholpen. Het team is erg meedenkend en de service is van hoog niveau. Voor een volgende onderhoudsbeurt breng ik mijn auto hier met een gerust hart weer naartoe.

• Welke vestiging heeft u bezocht? MAX’S Mobility Apeldoorn

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl