Vriendelijke en kundige serviceverlening.

Het onderhoud aan mijn XC40 recharge is op kundige wijze uitgevoerd door Robin Koller en een stagaire. De bevindingen werden duidelijk uitgelegd en de auto werd na afloop van het onderhoud keurig gewassen en van binnen gereinigd. Uitstekende service!

Rem plotseling stuk

Vlak voor onze skivakantie in één keer rem stuk. Met spoed gerepareerd, duidelijk geïnformeerd, alleen maar top!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Persoonlijk ontvangst was geweldig.

Je wordt echt in de watten gelegd door de medewerkers. Goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Top.

Een vertrouwenwekkend bezoek.

Wij kwamen voor de jaarlijkse APK, incl. kleine beurt en hebben volgens afspraak gewacht op het eindresultaat: geen steekproef, dus na ca. 2 uur huiswaarts gereden met gecontroleerde Volvo. Inclusief een kaartje voor een wasbeurt, koffie bij de wachttijd en 2 voorruitwissers, die na een vorig bezoek niet goed functioneerden. Vooraf en tijdens het werk en na afloop goed overleg gehad met de monteur en besloten ook de oude accu (op voorraad!) te vervangen. Ondanks de afstand huis - garage (ca. 50 km x 2) komen wij graag bij Van Nieuwenhuijse Raalte !

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Prima en zeer behulpzaam en klantviendelijk. Uitstekende service.

Zie korte omschrijving.

Gewoon goed!

Fijne garage, duidelijke afspraken en tarieven vooraf besproken. Geen verassingen achteraf.

Zoals je verwacht!

Is uitgekomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Prima service!

Makkelijk om zelf een afspraak te plannen. Goede service!

Service met vraagtekens

Afspraak maken voor onderhoud was moeilijk. Heb 20 minuten aan de balie staan wachten Via e mail afspraakbevestiging met indicatie €800. Uiteindelijke nota 910. Erg veel geld vind ik. Kreeg nota via mail voordat auto retour was. De code via email om te betalen bevat ander iban dan nota die ik ontving Ga goed nadenken over vervolgafspraken met dit bedrijf. Jammer

Goed maar te duur

Goed geholpen. Vooral monteur Gerrit Boers zorgt ervoor dat je geen ‘nummer’ bent

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Wij zijn fantastisch goed geholpen door Luuk

Vanaf het moment dat wij bij Lynk & Co Apeldoorn naar binnenliepen klopte het. De gastvrije ontvangst door een gastdame, de heerlijke verse koffie en de sympathieke, deskundige Luuk. Hij verkocht de auto niet, maar sprak erover alsof het zijn ultieme droom was in deze auto te rijden. Hij nam alle tijd, geen vraag was teveel en wij hadden niet het gevoel dat wij met een autoverkoper spraken. Heel blij hoe goed wij geholpen zijn en wij gunnen iedereen ‘een Luuk’!

Gewoon goed

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

belachelijk hoge factuur en geen leenauto

Onze Volvo V60 T6 voor onderhoud weggebracht. een rekening van 1100 euro voor een standaard beurt, dat hebben we nog nooit eerder meegemaakt en voor 2 uur werk in alle opzichten veel en veel te hoog. Bovendien geen haal en breng service en een leen auto kon maar daarvoor werden ook weer belachelijke bedragen gerekend. Naast de standaard beurt was er een storing ten gevolge van het vervangen van een van de accus (terugroepactie). Dit is bij het maken van de afspraak gemeld net als een defecte buitenspiegel motor. De service medewerker was totaal niet op de hoogte van wat er met de auto aan de hand was en wat er ten aanzien van de storing aan de hand was. Mijn vrouw is uiteindelijk weggegaan zonder te weten of er nu wel of niet iets verholpen is. Na zo'n hoog bedrag zijn we met al zijn we dus niet tevreden over de geboden service en aandacht.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Complimenten voor mijn monteur die dag

Mijn monteur die dag heeft me heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. De slechte boodschap dat het laden van nieuwe software een uur langer ging duren heeft hij professioneel overgebracht.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Goed en vriendelijk.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Geweldig, snel vakkundig en plezierig. Ook opvang met werkplek en koffie.

Je wordt herkent bij entree en echt welkom geheten mer glimlach. Krijgt prima werkplek met koffie. Autosleutel wordt gehaald en uurtje later is 60.000 beurt alweer klaar met verslag.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Duidelijk en goede service

Professioneel en goede ontvangst.

Prima geregeld

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Deskundig, professioneel, vertrouwd en vriendelijk

Een 1e 30000 km onderhoudsbeurt van onze Polestar 2 perfect uitgevoerd. Alle noodzakelijke onderdelen volgens vooraf gemaakt afspraak vervangen. Niets meer niets minder.

Geweldige service

Mijn ervaringen zijn erg goed met Volvo Raalte. Service en onderhoud is zeer goed

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Goed service en communicatie

Ervaring is super. Service gericht en duidelijk. Aardig personeel en niet te opdringerig. Destijds goed geholpen door Dennis.

• Welke vestiging heeft u bezocht? MAX’S Mobility Apeldoorn

Very responsive

Luuk helped us with everything, great guy

• Welke vestiging heeft u bezocht? Lynk & Co Apeldoorn

Gewoon goed en netjes geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Netjes geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

vlotte service, vriendelijke mensen

vlotte service, vriendelijke mensen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl