Prima garage, prettig personeel

Afspraken lopen correct, goede ontvangst, koffie altijd klaar en garage personeel ook prima.

Alles goed geregeld!

Goed en snel

Luisterend oor en vlot

Net geholpen

Goed en duidelijk geholpen na telefonisch contact

Onderhoud mijn inziens prima, maar opnieuw niet gelukt om de auto dezelfde dag klaar te krijgen

Auto eerder gebracht dan afgesproken (rond 13.00 uur i.p.v. 17.00 uur), met monteur overlegd dat men eerst de auto ging bekijken voordat men begon met het onderhoud. Volgende dag werd ik pas om 13.30 uur gebeld met dat er iets vervangen is en dat de banden ook aan vervanging toe zijn, bij doorvragen bleek dat de banden nog even mee konden, tevens werd aangegeven dat de auto mogelijk niet op tijd klaar is en dat een leen auto eventueel mogelijk zou zijn. Helaas zaten er dingen (bij andere klanten) tegen, waardoor alles uitliep en ik mijn auto niet kon ophalen. Dit werd mij rond 16.00 uur medegedeeld. Erg vervelend, zeker omdat dit al de zoveelste keer is dat dit gebeurd en het onderhoud in juni al gepland was, op advies van Harrie Arendsen vanwege de vakantieperiode. Dingen kunnen tegen zitten maar als het elke keer zo is (en in dit geval niet bij mijn auto), vind ik het inmiddels klantonvriendelijk worden. Dat er een leen auto wordt aangeboden is mooi, maar was voor mij geen oplossing. Ook al heb ik de dag van brengen van mijn auto een nieuwe auto aangeschaft voor mijn partner, ik ga serieus overwegen om in ieder geval mijn banden eventueel elders te laten vervangen. Zeker omdat bij doorvragen bleek dat ze nog even mee konden, als ik niet had doorgevraagd had ik deze dus een half jaar of langer "te vroeg" vervangen. (banden waren overigens ook niet op voorraad, waardoor ik of langer moest wachten op de auto of later er voor terug moest komen, omdat ik al langer zonder auto zat, was dit sowieso geen optie voor dit moment mede vanwege mijn eigen planning met zakelijke afspraken). Kortom, ik sta nooit met pech waardoor ik o.b.v. dat gegeven tevreden ben over de kwaliteit van het onderhoud, maar de manier van communiceren en halen van deadlines c.q. nakomen beloftes, daar valt in mijn optiek genoeg te verbeteren. Wellicht wordt ik een eventuele volgende keer verrast.

Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

uitstekend en snel

Ik had mijn afspraak om 8 uur vergeten. Dezelfde dag werd er een nieuwe afspraak gepland en binnen een half uur stond ik weer buiten met het keuringsrapport. Prima service.

Zeer goede service!!

Per toeval dit bedrijf tegen gekomen op internet. En zijn heen gegaan om een auto te bekijken. En we werden eigenlijk al gelijk heel leuk geholpen, niet opdringerig. We mochten zonder een afspraak te hebben een proefritje maken in de auto die we op het oog hadden. Toen we weer terug kwamen wisten wij wel dat dit is wat we zochten. Ze kwamen ons te gemoed voor onze huidige auto. Dus na alles in orde te hebben gemaakt. Hebben we vandaag de auto opgehaald. De auto was zeer goed schoongemaakt en gepoetst. Al met al zouden wij dit bedrijf zeker aanraden.

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Aanschaf occasion

TOP!

Bezoek voor jaarlijkse OH beurt verliep zoals ik altijd al gewend was bij HA......Prima overleg vooraf , tijdens en na afloop bij het ophalen van de auto...konden aldus weer met goed gevoel de thuisreis naar huidige woonplaats in het westen des lands doen.

Veel minder attent dan voorgaande keren

Dinsdagmiddag: Receptie onbemand, medewerkers op kantoor reageren totaal niet terwijl ze mij wel zien staan na 10 minuten eindelijk geholpen.

Alles klopt

Vriendelijk en deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen en er is overal een oplossing voor. Ik ben dik tevreden

Deze keer helaas niet tevreden na uitvoering van reparatie.

Na onlangs vervangen van het roetfilter hevige stank in de auto van uitlaatgas . Voertuig vandaag weer (in goed overleg) teruggebracht en hoop dat het euvel dan is opgelost.

90K beurt naar behoren uitgevoerd.

90K beurt naar behoren uitgevoerd.

Keurig op de hoogte gehouden.

Zeer prettig en vertrouwd

Zoals altijd keurig op de hoogte gehouden over de werkzaamheden en tijdig contact met mij opgenomen aangezien de reparatie iets langer in beslag nam. Prettig contact en toegankelijk!

Uiterst tevreden

Het halen en brengen van mijn Volvo naast de optimale reparatie is bij jullie vanzelfsprekend. Fijn is ook dat de auto gewassen en gezogen terug komt. Dank!

Prima service en afspraken worden nagekomen.

Ik ben snel en adequaat geholpen

De receptie en de monteur waren uiterst vriendelijk. De wachttijd was kort. Het werk werd uitgevoerd terwijl ik een kopje koffie dronk en de nieuwste types Volvo heb bekeken.

De afgesproken werkzaamheden correct uitgevoerd!

Goed!

Alles is naar wens verlopen.

Snel en accuraat

Snel afspraak kunnen regelen. Van te voren goede inschatting van probleem en kosten. Vriendelijk geholpen.

Door een miscommunicatie werd mijn Volvo zonder trekhaak geleverd, maar dit werd binnen 4 dagen snel opgelost. Bedankt voor de snelle service!

Warm bad voor mijn Volvo

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Alles tot in de puntjes geregeld

Deskundige monteur die meedenkt.

vriendelijk en deskundig geholpen

vriendelijk en deskundig geholpen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl