4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe achterbanden, repareren lek achterband

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, niet arrogant en nuchter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer proffesioneel bedrijf. De monteurs weten waar ze over praten en nemen de tijd voor jou. Ook werd ik gebeld en er werd een voorstel gedaan of ik een nieuw onderdeel aan de auto wil of een (sloop) onderdeel ivm de kosten, iets wat ik niet vaak heb meegemaakt. Alles bij elkaar een top service gehad. Ik kan iedereen wel adviseren om er naartoe te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorme service door vervoer van en naar station te bieden. Treden in overleg voordat ze werkzaamheden verrichten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In tegenstelling tot veel andere merken ben ik altijd zeer tevreden geweest over Volvo, ze zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Als ik mijn auto ophaal weet ik dat ik daarna niet nog een keer hoef terug te komen voor iets wat besteld moest worden of nu niet gedaan kon worden (mijn grootste ergernis...)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn Volvo moest een APK hebben. Aangezien deze bijna verliep kon ik ondanks de drukke planning, toch even tussendoor komen. De auto werd direct aan de inspectie onderworpen en ik was daardoor ook zo weer op weg met een bakje snoepjes die ik erbij kreeg. Top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte vriendelijke bediening en een goed advies. vlotte vriendelijke bediening en een goed advies.

Sommer 20 punten controle prima afgehandeld.geen bijzonderheden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat je er achter komt dat er een opening van de nieuwe vestiging is geweest zonder dat je hier bericht over hebt gehad en inmiddels wel 15 jaar klant bent. En dan wekt mij de indruk dat de kosten van deze nieuwbouw ergens weer door de klant betaald moet worden je op de rekening zaken ziet staan die niet echt duidelijk zijn maar hier maar weer in overleg moet gaan. Ik dacht dat we nu het onder Harrie Arends zou vallen beter af zouden zijn maar daar merk ik tot op heden nog niet veel van. Reparatie is zover ik nu kan beoordelen naar behoren uitgevoerd. Hebt u vragen naar aanleiding van deze melding kunt u mij benaderen op 06-30584222.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het nieuwe pand net iets langer wachten voordat je geholpen wordt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top! Auto wordt gehaald en gebracht bij werkplaatsbezoek. Gewassen en schoongemaakt. Er wordt altijd gebeld als er iets extras gedaan wordt. Chapeau. Dit heet service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super alles geregeld en op tijd!

Prima! geen opmerkingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd weer fijn om met een brandschone auto het terrein te verlaten en nooit het gevoel dat er andere zaken zijn uitgevoerd dan vooraf afgesproken. Prima dealer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zomer beurt geweest Snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Harrie Arendsen is het garagebedrijf voor onze Volvo V 70. Zijn ca. 10 jaar verbonden aan dit prachtige bedrijf.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl