helemaal goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede service en kundig personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf en je wordt gelijk kostenloos met kleine dingen geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service zoals je het verwacht, maar die elders vaak niet normaal is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service. Zijn altijd bereid net even dat extra\'s te doen. Het geheel voelt vertrouwd. Top !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met jullie bedrijf is ok

4 sterren: goede service, goed behandeld

positief lossen problemen netjes op en prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds de aankoop van een occasion Volvo V50 bij dit bedrijf ben ik uiterst tevreden over de afhandeling van diverse bijkomende zaken, zoals het vervangen van een aanhanger-stekker en het repareren van een klein deukje. Wat dit laatste betreft: de monteur zou een spuitbus in de passende kleur bestellen. Afgelopen donderdag heb ik gevraagd of deze opgestuurd kon worden, maar ik heb hier nog geen antwoord. Wellicht dat dit aan de aandacht is ontsnapt?

prettig, klantvriendelijk, accuraat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede service maar een groot tekort aan kennis. Vaak terug voor het zelfde probleem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

As an expat - my Volvo is a company car - I believe that Harrie Arendsen\'s brand capital could exponentially grow should you decide also to communicate in English. On every interaction I have had with people representing your business - sales, receptionists, etc. - I could uncover the obvious ability gap in oral communication. Event though your people seem to be experts, they were not able to make me feel like a welcomed customer... I am someone whose professional career is based on uncovering sustainable competitive advantage, my comment maybe will resonate with someone in your organization. Or maybe not - maybe it will never make it past non-decision making middle-management. Who knows? Of course my remarks needs to be taken in context: if your strategic intent remains to serve your domestic set of customers, then I would say you are doing well. On the other hand, if you target differentiation and critical mass of customer expansion, please note that English proficiency is a key enabler. That is why I would not recommend your company for expats.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl