Altijd zeer vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

Maar, sinds de overname is de garage telefonisch minder goed bereikbaar. Voor het maken van een afspraak krijg ik een medewerkster aan de lijn, die vanuit een centrale locatie werkt. Vind ik onplezierig. Is deze keer ook niet goed gegaan. Wil liever direct, ook voor het maken van een afspraak, contact met Volvo Hengelo. Ben al vanaf het begin klant, en word altijd zeer persoonlijk benaderd en geholpen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Kwaliteit van werk, en wat afgesproken was dat gebeurt

Ze luisteren naar klant, kwaliteit van werk is top, auto word super netjes schoon van binnen en buiten terug gegeven. Er zijn geen "maar.....". Prijs bekend vantevoren en die blijft tot einde. En vriendelijke en aardig in combinatie. Ik blijf terug komen. Dank je Rick, hij loop als zonnetje.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Eerlijk & transparant

Vooraf een offerte gekregen met kosten van de werkzaamheden. Als er iets is tijdens de keuring bellen ze keurig of het akkoord is dat het vervangen moet worden zodat je niet vol verrassingen komt te staan bij het ophalen van de auto. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Ze denken graag met je mee

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Vriendelijk personeel en goede service

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd over bevindingen, mogelijke oplossingen en kosten. Kortweg: super garage!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Alsof ik weer in een nieuwe auto rij!

Volvo XC90 2016, hybride , 194.000 km. Groot onderhoud. Het was niet goedkoop maar de verbeteringen mbt wegligging , insturen, accu verbruik en, rij ervaring zijn enorm!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Service top

Snelle service

Onderhoudsbeurt in 3 uur klaar

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Ik ben prima geholpen, waarbij goede uitleg werd gegeven

Goede service, prima uitleg

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Prettige ontvangst en onderhoud cf afspraak

Zoals hiervoor vermeld prettige ontvangst en onderhoud conform afspraak

Gewoon super goed

Haal en breng service is heel fijn. De onderhoudsbeurt is prima verlopen en de auto werd gewassen weer thuis gebracht. Wat wil je nog meer

Wederom geen vervangend vervoer

Hoe moeilijk kan het zijn! Uiteindelijk wel opgelost. Service door monteur was prima.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Je wordt netjes ontvangen, op tijd geholpen, er wordt met je mee gedacht, en er zijn goede faciliteiten om te werken tijdens het onderhoud.

Uitstekend en snel geholpen

Zo als altijd in deze vestiging super aardige mensen, behulpzaam en snel en goed geholpen. Zoals het hoort in de Achterhoek

snel, vriendelijk en adequaat

gewoon fijn geholpen op een zaterdagochtend, met koffie en zelfs met een appelpunt. eerlijk advies door de monteur.

weer prima geholpen

Fijn dat de betrokken monteur even tijd neemt en ook goede service dat de auto weer mooi schoon is. Adequaat geholpen aan de balie.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

De dienstverlening is te duur t.o.v. de prestatie

Ik heb een week geleden feedback gestuurd op de dienstverlening en heb daar tot op heden nog geen reactie ontvangen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Uitstekende service

Van de afspraak plannen tot aan de onderhoudsbeurt, alles is goed en soepel verlopen. Prettig contact met ervaren mensen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Zoals altijd zeer goede service!

Uiterst vriendelijke mensen met hart voor de zaak!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

zoals altijd, fantastisch in alles van begin tot het eind

gewoonweg helemaal oke,

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Service naar hedendaagse professionele maatstaven

Service naar hedendaagse professionele maatstaven

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Nette ontvangst, alles uitgevoerd conform afspraak.

Tevreden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

De auto werd keurig opgehaald en weer teruggebracht voorzien van 4 nieuwe banden. En netjes schoongemaakt!

Goeie service

Goeie service en vriendelijk personeel!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Je wordt vriendelijk en professioneel ontvangen, 100% vertrouwen dat de auto diezelfde behandeling heeft ervaren :-D.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl