Top.

Ondanks de drukte, toch nog snel de auto gerepareerd, bedankt.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Zeer netjes, duidelijk en goed service.

Meedenken met de klant en duidelijke info over wat te doen en te verwachten. Ook nadat de service is verleend een goede toelichting geven van hetgeen dat uitgevoerd is.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Prima verlopen. Ik ben zeer tevreden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Erg goede services. Al jaren lang.

Zeer goed.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Wederom perfectie

Service van a tot z. Bij deze dealer is het begrip 'service' ontstaan. Monteur denken altijd mee met de klant.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Prima! Zoals ik gewend ben.

Mijn XC60 wordt prima onderhouden door Volvo Nieuwenhuijse.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Prima ik ben zeer tevreden

Uitstekend vriendelijk gastvrij ga zo door

Top service aan huis

Auto is opgehaald door Dhr Tjarco Meershoek. Keurig volgens afspraak. Auto is na de beurt netjes gewassen, en alles is volgens afspraak uitgevoerd.

Goed en tijdig geholpen

Prettig en snel geholpen

Perfecte service

Altijd helemaal tevreden met jullie service. Ook nog even de auto gewassen en een meer dan prima vervangende elektrische leenfiets. Top!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Netjes ontvangen en snel geregeld

Prima niks mis mee

Service gerichte aanpak

Goede en correctie service

Snel, kundig

Was ervoor een wielenwissel; vlot en glad uitgevoerd. Lekkere koffie en bijzonder aardige mensen

vertrouwd

Reeds 30 jaar laat ik hier mijn Volvo's onderhouden. Veel mensen uit het team werken er nu nog en dat zegt wel iets over het bedrijf. Ook de nieuwe team leden zijn van hetzelfde kaliber. Top team.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Perfect en persoonlijk

Zoals altijd. Deskundig, transparant, hulpvaardig en vriendelijk.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Het beste Volvo adres in Midden Oost Nederland!!!

Voer een wat oudere Volvo hybride, waar vakmanschap bij komt kijken, alweer een uitstekende onderhouds en reparatiebeurt! Mede door een verscheidenheid aan werkzaamheden; zeer noodzakelijke meervoudige communicatie tussen monteur, werkplaats en klant nodig geweest, alweer uitstekend ingevuld! Kleine verbeteringen aan uiterlijk, comfort worden zonder te vragen uitgevoerd waardoor de auto er weer als nieuw uitziet, rijdt en voelt. Een dealer voor het (Volvo) leven!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Prima garage maar had graag een fatsoenlijke ebike gehad om terug naar Enschede te fietsen, ruim een half uur op een goede ebike. Niet een stads ebike met een mandje dat niet vastzit en geen schermpje waarop je kunt zien welke stand de fiets staat/hoe hard je fietst/hoeveel km de accu nog mee kan. Dat is een prima fiets voor korte afstanden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Prima geholpen zoals altijd; tijdig en prima communicatie

Zie boven

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Prettig en vlot geholpen

Vriendelijk,vlot en goed geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Mooi vlot geholpen door monteur die ook ff verder kijkt

Slecht

Onderhoudsbeurt Volvo V 40 t3. Kenteken J-100-TS Moest eerst ongevraagd handtekening zetten, heb ik maar gedaan, dom eigenlijk. Weet nog niet waarvoor. Na de beurt de mededeling dat de accu slecht was en de achterruitewisser. Dat kan natuurlijk. Toen ik de auto kocht in 2024 vermeldde het display ook al dat de acculading laag was. Geen probleem zei de verkoper toe. Maar de monteur had dus al een nieuwe accu en ruitenwisser op de rekening gezet. Zonder vooroverleg, zeer voorbarig. Toen hoefde het niet meer van mij. Heb daarna direct de vooraf afgesproken prijs betaald. Vond het raar allemaal, is bij mij bij BMW nog nooit gebeurd. J. Meulink

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Ik ben heel fijn geholpen

De monteur dacht met mij mee om eerst een test te doen of de accu wel kapot was en toen bleek dat de accu toch kapot was de accu vervangen

snel en doeltreffende service

Op tijd en met een glimlach worden geholpen, dat wil toch iedereen! En dan staat de auto weer klaar, zorgvuldig behandeld, goede uitleg wat er is gedaan en de financiële verantwoording, dit alles weer met een groot gevoel voor positieve klantbenadering. Wat wil je meer? Ik niets!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Altijd zeer vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

Maar, sinds de overname is de garage telefonisch minder goed bereikbaar. Voor het maken van een afspraak krijg ik een medewerkster aan de lijn, die vanuit een centrale locatie werkt. Vind ik onplezierig. Is deze keer ook niet goed gegaan. Wil liever direct, ook voor het maken van een afspraak, contact met Volvo Hengelo. Ben al vanaf het begin klant, en word altijd zeer persoonlijk benaderd en geholpen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Kwaliteit van werk, en wat afgesproken was dat gebeurt

Ze luisteren naar klant, kwaliteit van werk is top, auto word super netjes schoon van binnen en buiten terug gegeven. Er zijn geen "maar.....". Prijs bekend vantevoren en die blijft tot einde. En vriendelijke en aardig in combinatie. Ik blijf terug komen. Dank je Rick, hij loop als zonnetje.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl