4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week voor controle van kleppen (240) geweest. Prima geholpen en niet meer dan noodzakelijk gedaan. Vorige grote beurt was in juli waarvoor ik de factuur (na aanvullende info en foutief adres doorgeven) nog steeds niet heb (vorige week nog een keer doorgegeven) ontvangen. Voor communicatie: verder lag er op de voorstoel heerlijk doosje drop met een flyer van een nieuwe app. Omdat ik de vorige versie (nog) niet gebruik heb ik geen idee wat het is, het staat ook niet in de flyer zelf. Misschien een tip om uit te leggen waarvoor het dient? Verder prima bedrijf en personeel. Grt Robin Sommers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief en erg fijn bedrijf die nog de tijd neemt voor de klant. Het is een groot bedrijf, maar waar loop je nog gewoon de werkplaats in, nou, bij Harrie Arendsen

Uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hartstikke fijne ervaringen, aan de balie snel geholpen vanwege schavende achterrem. Werkplaats personeel metten aan de gang en kwamen ook nog even tussentijds melden hoe lang het ging duren (goed verwachting management)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals altijd, sedert wij in 1991 bij Volvo Arendsen klant werden, alleen maar goede ervaringen. Over de prijs/kwaliteit kan ik geen mening geven, aangezien ik de factuur nog niet heb ontvangen. Maar ook hier zal het wel een hoge score geven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch. Kom 15 min voor sluitingstijd langs met een \"gek geluid\". Uit alle hoeken en gaten kwamen de technische mannen aangesneld. 2 stuks bij de achterwielen aan het werk, een 3e hing in de motorkap om e.e.a. uit te lezen, 4e belde met de leasmij om alles te regelen. 20 minuten later stond ik buiten met nieuwe remschijven en blokken. Leek wel een pitstop, echt fantatisch!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, behulpzaam en vooral profesioneel personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wordt bij elk bezoek netjes te woord gestaan en geholpen.

zeer goed

Helemaal perfekt

Een heel klantvriendelijk bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima, service alles volgens afspraak. Nog steeds een prettige uitzondering op mijn ervaringen met garages / lease bedrijven . klasse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het bijzonder dat mijn auto dit keer niet gewassen was. Normaliter is dit altijd het geval.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is na behoren gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top beleving, persoonlijke benadering, snelle service, deskundig en klantvriendelijk. Wekt veel vertrouwen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl