Prima service. Goed gemotiveerd personeel.

Uitstekend.

Net zo betrouwbaar als mijn Volvo

De waardering uitstekend in combinatie met betrouwbaar spreekt voor zich

Een garage met service gerichte medewerkers

Ik ben vriendelijk ontvangen. Er was afgesproken dat ik geen vervangend vervoer nodig had en ik heb vervolgens heerlijk rustig kunnen werken.

Supervriendelijk met enkele kanttekeningen

Zeer tevreden over de klantbenadering, doch vreemd dat ik na de servicebeurt mijn banden nog zelf moest kalibreren. En dat vervolgens bij een van de banden te laag werd aangegeven. Voorts vond ik het vreemd dat er geen opmerking werd gemaakt over de ster in de voorruit, die we overigens een dag later hebben laten repareren bij Carglass.

Keurig, correct en en klantvriendelijk

Snel, deskundig,klantvriendelijku

Snel, deskundig, klantvriendelijkheid

uitstekend

Op korte termijn een afspraak kunnen maken, snel en vriendelijk geholpen, ik ben een tevreden klant.

Snel en vakkundige service

Altijd vriendelijke ontvangst en goede communicatie over de geleverde service.

Slechte zaak

Slechte communicatie betreft te vervangen onderdelen om de APK te behalen. Een offerte opgevraagd voor overzicht en administratie, maar nooit ontvangen. De afspraak gemaakt met de medewerker om teruggebeld te worden voor een eventuele eerdere afspraak bij vestiging Zutphen, niet binnen de afgesproken termijn teruggebeld. Zelf maar achteraan gebeld, maar alsnog niets gehoord. Ik had zogenaamd een factuur van €2200 moeten betalen voor de nieuwe APK. Bij second opinion kwam naar voren dat ik opgelicht zou worden. De tweede garage heeft zonder extra kosten mijn APK afgegeven. Geen wonder dat ik geen offerte opgestuurd kreeg van Volvo! Niet te vergeten de kosten die ik heb moeten betalen voor de APK, die ik niet kreeg + de rare manier waarop de medewerker het gesprek heeft gevoerd.

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima en uitstekend

Alles conform afspraak Geen verassingen Goede service

Prima service, duurde wat langer dan normaal maar de koffie smaakte prima

X

Een bedrijf zoals je die wenst.

Fijne ontvangst, duidelijke informatie, goede planning en - voor zover ik dat nu kan beoordelen - goede kwaliteit werk. De auto is met goede informatie over de werkzaamheden gewassen weer afgeleverd.

Top service.

Volvo dealer Harrie Arends in Almelo is een geweldig goed bedrijf waar service en kwaliteit op nummer 1 staat. Het begint bij de receptie waar u hartelijk wordt ontvangen door de baliemedewerkster. In mijn geval kon ik wachten tot de auto gereed was en werd verwend met (lekkere) koffie en versnaperingen. Goed vakbekwame opgeleide monteurs zijn werkzaam bij Harrie Arends. Gewoonweg een dikke 10 waard.

Prima geholpen zeer tevreden

zeer tevreden

professioneel

goede service, zowel online als in de werkplaats. keurig professioneel personeel en attent. de leenfiets was een genot om te mogen gebruiken.

Goed geholpen bij de aanschaf en het onderhoud

De bestelling van mijn auto is prima verlopen, aansluitend ook de service in de garage en de aanschaf van accessoires. Er was helaas een klein probleem met de administratieve aflevering van de auto. Dit lag grotendeels buiten de invloedsfeer van Harrie Arendsen.

Service- en oplossingsgericht

Bij HA voel ik me gehoord, denken ze mee en hebben ze service hoog in het vaandel.

Professionele service

Uw monteur heeft de gevraagde dienst, i.c. wissel winterbanden, snel en professioneel geleverd. Daarnaast op een aanvullend verzoek adequaat gereageerd. Kortom, zeer tevreden.

Prima geholpen

Al het personeel staat voor je klaar om je overal mee te helpen. Weten ze zelf geen oplossing, dan wordt een collega ingeschakeld!

Mooi, modern bedrijf met mensen, die doen wat ze beloven! Erg blij mee.

Prachtige auto gekocht, als nieuw. Duidelijke uitleg gekregen. Ook een fraaie proefrit gemaakt obv een google.route beschrijving.

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Aanschaf occasion

Goede en fijne receptie en service.

Zoals al jaren prima.

Aanvullende toekomstige reparaties, zou ik zelf liever per telefoon overleggen dan digitaal aanvinken. Daar ging ook iets niet direct goed. Met vervangen ruitenwissers. Zijn ook niet vervangen en die werken voor mij nog voldoende.

Prima service, zowel communicatie met receptie en monteur, planning als technische uitvoering

Zie boven. Zeer tevreden!

2e keer bandenwissel wederom zelfde probleem

Bij de vorige bandenwissel kreeg ik de zomerbanden met maar 1 band waarop een ventieldop zat. Naar een dichtstbijzijnde garage in Zutphen geweest. Vorige week in Doetinchem de winterbanden naast grote beurt / apk gedaan en wederom ontbreken er ventieldoppen op de banden!! Kan ik weer naar een garage gaan voor nieuwe doppen.

Super service op Zaterdag

nogmaals super bedankt voor het vervangen van mijn banden waardoor ik na de bijna aanrijding weer veilig de weg op kon.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl