klantvriendelijk en betrokken

Goede service ingoed geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst, en plezierig om door te kunnen werken. Servicebeurt was in verwachte tijdspannen klaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, snelle en deskundige afhandeling. Een goed gevoel.

top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, netjes, conform afspraak. Erg klantvriendelijk, zeer goede aftersales!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service, correct in nakomen afspraken en terugkoppeling tijdens de \"beurt\"

Prima!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu toe altijd tevreden. Laatste keer discussie over een beschadigde achterhoede. 2 keer voor terug geweest. Auto kwam niet door de keuring. Bij een andere garage wel! Wel kosten voor gerekend moest ik zelf achteraan om het geld terug gestort te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Gewoon super bedrijf. Zeer klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na melding \'te laag oliepeil\' ben ik er zonder afspraak langsgereden. Ik werd direct vriendelijk geholpen en de olie werd (kostenloos) bijgevuld. Prima service.

Uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima service, snel, accuraat, vriendelijk. Wat me opviel: de auto stond er keurig bij, gewassen en gezogen, maar wel over het hoofd gezien was de melding op het display: verlichting L voor defect. Ik vind werkende verlichting belangrijker dan een schone auto. Over het hoofd gezien! Verder stond er een geheel verkeerd adres op de rekening (naam wel correct). Vreemd....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen jaar hebben we een v50 aangeschaft en een beroep op de garantie gedaan ivm een storing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd weer goed ontvangen , de auto voor de eerste beurt brengen en daar in de ontvangst ruimte lekker relax wachten . Het was van alle gemakken voorzien . Super 👌🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service. auto mooi schoon afgeleverd. enige opmerking is dat het serviceboekje niet is ingevuld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eind vorig jaar een auto gekocht in Doetinchem, prima begeleiding en volgens mij een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Vervolgens de auto die we al hadden voor een beurt naar Ruurlo gehad en dit is prima bevallen. Al met al prima tevreden, maar kan nog niet gelijk uit ervaring spreken, dat zal de komende jaren moeten blijken. Als de ervaringen goed blijven zal ik het bedrijf indien van toepassing aanbevelen bij derden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service, goede uitleg. Fijne receptie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ontvangst bij de receptie,duidelijkheid over reparaties,,tevens word gebeld over grotere reparaties alles word vakkundig opgelost.We zijn dik tevreden.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl