4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring met de aanschaf van een nieuwe V90. Persoonlijke en prettige benadering en goed advies. Aflevering was prettig geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, professioneel en toegankelijk. Klant staat centraal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

correct, flexibel en service minded

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk. Probleem waar mogelijk gelijk proberen op te lossen. Leenauto geen probleem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al heel lang klant en heb verschillende auto rijden zowel privé als zakelijk van V40 RDesign, S60 RDesign, S60 Busines Sports V70 Limited Edition en allemaal in onderhoud bij HA en rijden van beurt naar beurt zonder problemen. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. De service is subliem te noemen. De prijs is hoger dan een onafhankelijk garagebedrijf maar daar en tegen is de kwaliteit en service uitstekend tot subliem te noemen. Zeker een aanrader en mijn dochter rijdt ook een Volvo S60 en via mij bij HA terecht gekomen. Ga zo door en we blijven nog jaren klant. Erg tevreden met een score van 9+

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles klopt; vriendelijk en behulpzaam personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend. Het personeel in Almelo denken mbt oplossingen en prijs. Problemen worden tot de bodem uitgezocht. Indien niet opgelost wordt er kosteloos meegedacht naar een oplossing. Altijd vriendelijk. Ik blijf een vaste klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vanwege een pech geval

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou even niet weten, ben sinds de aflevering van private lease auto15 dec. j.l. niet meer geweest. Heeft dit misschien te maken met erg late facturering aan volvocarlease rond 20 januari?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit bedrijf is top. Een professionale, vriendelijke bedrijf die alle beloftes naakomen. Wij hebben inmiddels 5 Volvo’s daar gekocht en zijn heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede ervaring nemen alle tijd voor je. Inmiddels al twee auto\'\'s gekocht in Ruurlo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een prettig bedrijf. Goede service en aardige mensen. Haald eventueel je auto op van huis.

correct,klantvriendelijk

Prettige en vakkundige service

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl