4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaringen met de medewerkers van het Garagebedrijf Arendsen Ruurlo zijn standaard buitengewoon te noemen. Altijd oplossings- en dus vooral servicegericht i.v.m. de eventuele technische ongemakken van de auto in kwestie. Met name het werken met meerdere monteurs tegelijkertijd aan dezelfde auto spreekt mij bijzonder aan. Behoorlijke kortere wachttijden. \"Tijdelijke verblijfsruimte\" inclusief voorzieningen zijn ruim voldoende te noemen. Echter de uiteindelijke verrekening van de kosten via de aangeboden factuur is mij een \"doorn in het oog\". Zonder nadere uitleg vanuit Volvo Nederland naar de klant toe worden te gebruiken materialen verrekend in ondoorzichtige combinaties samen met \"arbeidsuren!!\". Hoe zo transparant!!!?? Slaat helemaal nergens op in mijn ogen. Het Volvo doel van landelijke uniforme eenheden in combinatie met verrekening van de arbeidsuren boeit mij niet. Zelfs niet wanneer mijn garagehouder een iets afwijkend uurtarief gaat hanteren t.o.v. de Volvo-garagehouder in Apeldoorn. Ik ben nl. Klant bij mijn Volvo dealer in Ruurlo en vooral niet ergens anders. Ben benieuwd naar uw verklaring zeker omdat ik met een tweetal auto\'s Klant bij uw serviceadres ben. Gaat mij niet om het aantal maar om het feit dat er momenteel toch wel vergelijkende auto\'s met onze Volvo\'s op de markt worden aangeboden waarbij vooral service technisch van alles beloofd wordt. Aantrekkelijke voordelen t.o.v. Terwijl ik bij uw organisatie mij moet opwinden over factuurdocumenten die ik niet eens kan lezen. Daarbij opgemerkt dat het voor een medewerker van het bedrijf ter plekke (telefonisch) erg moeilijk is om het arbeidsdeel van de factuur te ontrafelen. Bijzondere ervaring die ik in de toekomst niet weer hoop mee te maken. Overigens neem ik de persoon die ik persoonlijk heb gesproken niets kwalijk neem, hij was goed op weg zal ik maar zeggen. Opmerking: I.v.m. Klacht kan ik uw rubriek Prijs/ kwaliteit niet invullen zoals ik zou willen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, zeer bekwaam en ik raad iedereen aan wanneer je een Volvo wil kopen of in onderhoud, dit te doen bij Harrie Arendsen Almelo. Niets was hun te veel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed werk geleverd, conform afspraak, en in een plezierige sfeer.

Vriendelijk en klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief in alle opzichten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn bedrijf ik ben een nieuwe klant want wij hebben sinds pas een Volvo v40. Tot op heden Ben ik zeer goed geholpen. Ik kan in mijn eigen plaats naar de Volvo dealer maar heb bewust voor Zevenaar gekozen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen maar positief, ik wordt altijd prima geholpen, meer dan attent personeel. Jessica is een echte gastvrouw en de auto staat klaar bij de voordeur, ik waardeer dat zeer.

Voortreffelijke service !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen gladde salespraatjes of hoog showgehalte maar transparantie, dienstverlenend, servicegerichtheid en oprechtheid. Na 10 jaar Volvo\'s te hebben gereden opnieuw gekozen voor dit merk. Niet in de laatste plaats vanwege de gunfactor voor dit bedrijf en voor de verkoper, vanwege de no nonsense cultuur, vanwege de concurrerende inruilprijs in vergelijking tot andere dealers en natuurlijk vanwege de Zweedse perfectie en ingetogenheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vriendelijke delaer met een positieve ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is dat alles perfect is verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede en prettige ervaring met de aankoop van gebruikte Volvo en daarna ook ivm niet naar verwachting werkende parrot erg service gericht opgelost

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Flexibel, zeer meedenkend en altijd vriendelijk. Ik rijd ongeveer 75.000km per jaar, kom daarom in ieder geval 2x per jaar bij Arendsen. Je voelt je niet zomaar een passant, de persoonlijke benadering is altijd plezierig. Auto wordt netjes gewassen en uitgezogen. Ben zeer tevreden over Harrie Arendsen. Heb nu weer mijn volgende Volvo besteld. Het was geen keuze of het een Volvo zou worden, alleen maar welke Volvo.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pro-actief, goede communicatie en heel klantgericht. Werd zelfs bij het treinstation opgehaald om auto weer op te halen bij garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede service. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Ik ben inmiddels ruim een jaar een klant bij Harrie Arendsen en ga voornamelijk naar de Almelo locatie. Afspraken maken voor onderhoud verloopt soepel (zowel online als offline). Ik word altijd netjes ontvangen en heb plek om te werken, inclusief goede koffie (erg belangrijk). Auto wordt altijd netjes en in schone staat afgeleverd. Top services van team Harrie Arendsen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl