4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend, ben al jaren vaste klant. Het contact met de klantvriendelijke monteur als positief ervaren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

aanschaf gebruikte auto Volvo V 70 2.0 T . dit is onze eerst Volvo de verkoper heeft ons een goed advies geven waar wij de auto voor wilden gaan gebruiken. vrijdag 11-05 2018 is de auto afgeleverd. de auto is zeer goed en netjes klaar gemaakt daar aan kun je zien dat bij Harrie Arendsen Zevenaar de Kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. daarom willen wij het team Harrie Arendsen Zevenaar nogmaals bedanken en een dikke pluim. Met Vriendelijke Groet Familie Aberson Zelhem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles volgens afspraak juist afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige garage, klantvriendelijk, deskundig en zeer goede service. Planning zat vol , toch tussendoor gelijk verholpen met vervanging wiellager en twee nieuwe banden. Leenauto Volvo V 60 t4 R edition mee. Top Christian en Garage Harrie Arendsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring vriendelijke mensen en altijd bereid te luisteren en te helpen.

Alles dik voor elkaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb al een aantal jaren zeer goede ervaringen met autobedrijf Volvo Harrie Arendsen Zevenaar. De service is geweldig. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan daarbij hoog in het vaandel.

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service en werkzaamheden wederom naar tevredenheid uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier is de klant nog koning( als hij zich natuurlijk ook koninklijk gedraagt ) Top service voorheen garage bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zoals ik verwacht van een van een toegewijd en deskundig bedrijf, Goed.

Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege verbouw bij Harrie Arendsen in Doetinchem, kwam ik voor reparatie bij vestiging Zevenaar terecht. Zij hadden tijd om de reparatie uit te voeren en zelfs de auto een wasbeurtje te geven en aan de lader te zetten. Prima geregeld dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd hele goede ervaring. Vriendelijke ontvangst! Gewoon klasse.

Altijd goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon als vanouds 100%. Enige minpuntje, In Zevenaar hebben ze onze steun en toeverlaat ( Herman)achter een scherm verstopt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantgericht en professioneel.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl