prima service

Klantvriendelijkheid in top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, zowel bij de koop van een Volvo als bij het onderhoud van die wagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede en snelle service,alle tijd voor je .

Uitstekende service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige mensen, rustige monteurs die goed kunnen uitleggen wat er aan de auto is gedaan. Koffie altijd klaar als je even moet wachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen vakkundig uitgevoerde APK-beurt en halen en brengen door vriendelijke mensen,maar ook nog eens goed schoon van binnen en buiten afgeleverd. Compliment!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring met dit bedrijf heb ik tot op heden goed bevonden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring, direct geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend geholpen en prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en vriendelijke medewerkers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig modern bedrijf, prima om ook remote te werken als je een 1 of 2 uur wilt wachten. Afspraken worden nagekomen en bij onvoorziene reparatie/kosten bellen ze eerst. De klant terug brengen naar huis als er even geen vervoer terug is, is ook geen probleem, meerdere keren gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar ik zonder enig voorbehoud de zorg aan mijn auto (overigens geen Volvo maar een Saab) aan toevertrouw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, goede uitleg, meedenken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed, netjes en snel geholpen zelfde dag nog verder kunnen rijden tegen een zeer goede prijs!

Vriendelijk, behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke medewerkers met goede service.

uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voel me altijd welkom, wordt vriendelijk ontvangen en krijg een duidelijke uitleg wat er gedaan wordt/is als ik mijn auto breng en haal. Kleine dingen worden meteen gedaan en kan gewoon op gewacht worden. Erg tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het wordt er niet beter op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteur die mijn Auto heeft nagekeken en ook gerepareerd heeft ,die heb ik persoonlijk bedankt voor het meedenken en de kosten te drukken waar ik erg blij mee was . prijs /kwaliteit een 8 omdat de kosten toch nog weer hoog waren voor mij . maar daar kan de monteur niks aan doen . uiteraard blijf ik een tevreden en trouwe klant en kom zeker weer terug . Zevenaar heeft verschrikkelijk aardige mensen in dienst .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen, ik wordt altijd aardig en netjes geholpen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl