4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren op zoek naar een Volvo v40 en kwamen in Zevenaar uit. We zijn hier goed geïnformeerd en geholpen bij de aanschaf van onze auto. We rijden met plezier een Volvo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gastvrije ontvangst, kundige medewerkers en deskundige leiding. Nog geen enkel probleem gehad, dit in vergelijk met mijn vorige garage waar bij elk bezoek Iers echt fout was. Komplimenten voor de excellente bedrijfsvoering.

super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer tevreden over de service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

banden wisselen van zomer naar winter. nb: mijn mail adres is gewijzigd naar [email protected]

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het technische deel id perfect verlopen, echter nadien bleek dat ergend rond de aflevering van de auto een onjuiste km stand is ingevoerd en verwerkt. Hierover werd ik telefonisch benaderd door Jordi Wittebroek. Ik heb op zijn verzoek RDW gevraagd om een lijst met standen, deze gemailt naar hem en hij helft e.e.a. weer gecorrigeerd. super!! DE aflevering van de auto liep destijds al niet zo soepel, maar nu blijkt ook nog deze onjuiste invoer. U begrijpt, ik was not amused!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik word altijd goed en deskundig geholpen.

zeer positief, klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden over vervangen zomerbanden door winterbanden + vervangen ruitenwissers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beurt en Bandenwissel zijn prima verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het bedrujf in Almrlo is zeer servixe en klantvriendelijkheid gericht. Doet er alles aan om je tevreden te stellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder prettig en snel geholpen

Klantgericht en laagdrempelig.

Keurige en snelle service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer net en betrouwbaar bedrijf dat goede afspraken maakt en duidelijk communiceert. Ben zeer tevreden over de service. Groet Christian

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg jammer dat de actie niet uitgevoerd wordt zoals is aangekondigd. De monteur wist helemaal niet dat je bij nieuwe ruitenwissers gratis ruitenwisservloeistof krijgt. Moest dit zelfs gaan navragen bij de chef. Dat komt op mij heel vreemd over. Komt er in feite op neer dat ik bijna moet gaan smeken om iets dat gewoon bij de actie hoort. Lijkt me dat dit beter gecommuniceerd moet worden binnen uw bedrijf.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl