Gaf aan Richard Scholten aan dat ik geen mail ontvangen had ivm opening Harrie Arendsen op deze nieuwe locatie. Direct werd erin gedoken om uit te zoeken hoe dit heeft kunnen plaats vinden. Top. Auto ging voor onderhoudsbeurt en ik kreeg hem schoon van binnen en buiten terug.

Geweldige service

Je voelt je echt als klant en aandacht krijg je gelijk . Top zaak

top, snel, accuraat

Deze week zeer goed geholpen. Eerst met een probleempje met de band en later deze week met de geplande beurt. Goed bereikbaar, snel geholpen met het spoedgeval en de geplande beurt uitstekend uitgevoerd. Bij ophalen van de auto eea door de monteur (Rick) toegelicht. En, auto gewassen en van binnen schoon. Top service!!

Goede service, alles klopt

Prettige ontvangst en uitleg over de gedane reparaties

Vriendelijke ontvangst, alle tijd voor uitleg o.i.d.

Klantvriendelijkheid staat voorop!

Een zeer snelle correcte afhandeling van een garantie geval. Klantvriendelijkheid staat voorop. Ik ben zeer tevreden.

Gewoon goed

Duidelijk en snel te woord gestaan. Grote beurt snel en kundig afgehandeld. Een pre is dat de auto schoner terug kwam dan dat ie werd gebracht. Je kunt in een rustige omgeving werken tijdens het wachten. Kortom, 100% tevreden

Tevreden, elke keer weer!

Ik rijd veel dus mijn auto komt regelmatig voor controle. Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud en reparaties worden correct uitgevoerd. Communicatie en overleg uitstekend. Vervangende auto nooit een probleem. Auto staat vervolgens immer netjes gewassen en gezogen voor mij klaar.

Prima geholpen

Auto netjes gewassen en uitgezogen, prima

Geweldig😎

Goede ontvangst , snel geholpen , mooie xc60 T5 meegekregen , rep volgens afspraak uitgevoerd , goede uitleg gekregen omtrek de uitgevoerde werkzaamheden .kortom een geweldig bedrijf .heb een ander telefoon nummer 06-12675411.

Geweldig en goed geholpen!

Goed en vlot geholpen en drinken wordt altijd netjes aangeboden.

Top!

Super service, we hadden een mooie auto gezien die in vestiging Zevenaar stond. 1 bel naar Almelo was genoeg om de auto binnen een dag in Almelo te krijgen. De auto wezen kijken terwijl de vertegenwoordiger ons de mogelijkheid gaf om in alle rust de auto te bekijken en of vragen te stellen. Binnen 10 minuten maakten we een proefrit. Toen waren we eigenlijk al verkocht terwijl de onderhandeling nog beginnen moest. Eenmaal terug aan de zaak werden we voorzien van een kopje koffie of wat we ook maar wensten. Doordat Harry Arendsen geen onbekende was voor ons ( door social media ) hadden we voor 100% vertrouwen in hetgeen ons verteld werd over de historie van de auto. Een deal was het logische gevolg. Harry Arendsen? Heen gaan en zaken doen! #Volvowhatelse !? Vergeet niet de dikke vette S60 te bekijken

Netjes behandeld, de medewerkers nemen alle tijd om je te helpen

Op mijn verzoek is de keuring van de auto zo spoedig mogelijk ingepland. Extra werkzaamheden worden zonder problemen aan de geplande werkzaamheden toegevoegd. Vervangend vervoer wordt zonder problemen geregeld.

Mijn V60 is door Ronald in ontvangst genomen voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt en door Tim ruim binnen de afgesproken tijd gereed en gewassen afgegeven. Ze hadden het werk samen uitgevoerd, waardoor ik snel weer onderweg was. Super!

Alles was wéér TOP! Vijf sterren voor HarrieArendsen Ruurlo.

Vanaf het maken van de onderhoudsafspraak tot en met het weer ontvangen van de autosleutel, na uitvoering van het jaar-onderhoud met deze keer de montage van twee nieuwe banden, liep alles op rolletjes. De ontvangst met koffie, het doorspreken van de werkzaamheden, het gebruik van leenfietsen, het verzorgen van al het onderhoud, de uitleg van de rekening én weer een schone auto, maakt het een feest om bij HarrieArendsen in Ruurlo te komen. Het is het heen en weer rijden vanuit Zwaanshoek meer dan waard!

ZEER GOED

Overigens bezocht ik niet uw vestiging in Zevenaar echter de vestiging in Ruurlo deze week en wel met mijn beide volvo's. De XC 60 van begin dit jaar vertoonde problemen met de luchtvering en met mijn XC 90 van januari 2017 reed ik een band stuk. Ik rij nu vanaf 1977 onafgebroken in Volvo's, begon bij een dealer in Leidschendam, gevolgd door een dealer in Den Haag, als Hagenaar niet zo vreemd. Sedert een jaar of 20 hebben wij een 2e huisje in de Gelderse Achterhoek en op die manier kwam ik in kontakt met uw vestiging in Ruurlo. Ben dik tevreden over uw bedrijf aldaar, Immer keurige en vriendelijke ontvangst En zo nodig zoals deze week met de kapotte band werd er weer direct tot actie overgegaan . Mijn hartelijke dank daarvoor. H.Th.van Oosterom 'S-Gravenhage - Ruurlo

Professionele service

Vakkundig en vriendelijk. Erg te vreden hoe alles is afgehandeld.

vriendelijke en goed klantcontact

Ben door de medewerkers vriendelijk goed en accuraat geholpen

Hele aardige en behulpzame medewerkers en een fijne garage.

Goed geholpen na een aanrijding en schade aan mijn V70

Top service

We hadden een auto gekocht net voordat we op vakantie gingen en ze hebben hun uiterste best gedaan om hem voor die tijd klaar te maken. Helaas in de vakantie waren er toch wat puntjes wat nog niet goed was maar na de vakantie bij hun neergezet en alles is uitstekend weer hersteld!

Zelfs mijn klokje is nu zichtbaar op het dashboard! De beurt had een nette prijs!

Zeer tevreden over de geleverde service en helderheid in communicatie!

Zeer goede service. Heldere communicatie, nu ook met een korte video met aandachtspunten en voorstellen wat er moet gebeuren. Daardoor nog beter en duidelijker wat je te wachten staat.

Snel en fantastische service

Altijd klantvriendelijk met een complete uitleg bij onderhoud en herstel, kosten inzichtelijk en advies op maat.

gezellig en gastvrij

Gezellig en gastvrij

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl