correct met aandacht en snel geholpen

correct met aandacht en snel geholpen

Doen het werk zoals je mag verwachten

Ik heb nu mijn derde Volvo S/V60. Elders gekocht, in onderhoud bij Harrie Arendsen, geen probleem. Onderhoud wordt netjes uitgevoerd, bij bijzonderheden wordt er overlegd over wat te doen, uitgevoerde werkzaamheden worden doorgesproken met de monteur 👍

prima service, maar vreemde ervaring qua afstemming uit te voeren werkzaamheden

Ik had het pas willen melden over een jaar bij de volgende beurt, maar nu ik deze mail krijg met het verzoek een beoordeling te geven, meld ik het nu. Ik heb vorige week vrijdag twee auto's gebracht voor een beurt en ben voor beide auto's gebeld om af te stemmen wat er wel en niet moest gebeuren. Bij de V70 waren twee banden bijna aan vervanging toe en zo ook de ruitenwisser. Van beide zaken heb ik aangegeven dat ze niet vervangen zouden worden en wat schetst mjin verbazing, e.e.a. is wel uitgevoerd. Lijkt mij niet de bedoeling, maar goed terug draaien kan ook niet meer en daarom heb ik het erbij gelaten. Lijkt mij een verbeterpuntje.....

uitstekend

plezierig personeel maken een babbel en voldoende koffie

Snelle en goede service

Arendsen is attent en levert goede en vakkundige service!

uitstekend

Op zeer korte termijn de dynamo vervangen ( binnen 24 uur)

Geen woorden maar daden.

Altijd weer wordt mijn auto goed behandeld en eventuele problemen opgelost. Ik wordt altijd op de hoogte gebracht als ze iets gevonden hebben, en overleggen met me wat ik wil. Blindelings vertrouwen voor de medewerkers bij Harrie Arendsen Zevenaar!

VOLVO S60 2019 GEKOCHT TOP GEREGELD.

Na 2 keer een zaterdag proefrijden in de S60 T5 van 2019 en de goede gesprekken met de verkoper Arjan Tuiten, de S60 gekocht en van proefrijden, gesprekken tot aflevering alles super geregeld, was de 1e keer bij Harrie Arendsen, Nog nooit zo goed geholpen bij een andere dealer met een Volvo kopen. Kortom, Arjan Tuiten verkoper met passie voor zijn vak en voor de klant.

Steeds weer betrouwbaar

Bij Harrie Arendsen weet je dat je vlot en snel geholpen wordt. Afspraak=afspraak en er wordt tijd genomen om naar je te luisteren. Advies is open en eerlijk ook als het ten nadele is van Harrie Arendsen zelf. Daarmee is Harrie Arendsen en betrouwbare dealer.

Volvo Harrie Arendsen gaat aan haar eigen succes ten onder. Persoonlijke aandacht is voorbij.

Bij binnenkomst zeer agressieve baliejuffrouw. Ik ben al jaren trouwe klant en ik weet de weg zelf wel. Binnenkomen, even rustig rondkijken is er niet meer bij. Alles moet snel! Je voelt je als ongewenste gast. Daarnaast waren twee, van te voren gemelde, reparaties niet of onvoldoende uitgevoerd..... Waar is toch de eindcontrole?

Afhandeling vooralsnog teleurstellend, en niet zoals ik gewend ben.

voorlopig zonder commentaar

helemaal goed!

moest 2 nieuwe banden hebben en winterbanden. prima verzorgd, zelfs de auto gewassen... kan niet beter.

positief

Deskundig en goed ervaren medewerkers, alles wordt van te voren goed uitgelegd. En ook het belang waarom het nodig is. Daarbij wordt ook gekeken naar oplossing. Geeft vertrouwen in de garage, medewerkers.

Goed geholpen.

Keurig

Perfecte dienstverlening

Goede vlotte ontvangst door receptie Onderhouds beurt binnen de afgesproen tijd uitgevoerd en tussendoor nog een goede uitleg van wat er gedaan wordt. Vriendelijke medewerkers, TOP

Een prettige en adequate ontvangst bij het maken van een afspraak en het afleveren en ophalen

Een vriendelijke en deskundige ontvangst door zowel de gastvrouw als de monteur. Een E-bike te leen om de reis van garage naar huis v.v. makkelijk te maken. De auto was mooi op tijd klaar en werd schoon afgeleverd. Enige minpuntje trof ik later op de factuur aan: er zou vloeistof voor de ruitensproeier zijn bijgevuld ?? Ik had de dag voor de beurt het reservoir nog helemaal volgegoten.....

Voortreffelijk

Hartelijk - vriendelijk - "warme" sfeer!! In mijn beleving is er wederzijds belangstelling voor elkaar. Door wederzijds inleving voor de medemens, dan ziet de wereld er iets mooier uit. Hartelijke groet, Will Wammes

Alles super

zelfs de auto gewassen En van binnen schoon Perfect bedankt

Goede en deskundige garage.

T6 gekocht hier, mooie strakke auto, maar er moesten nog wat punten opgeknapt worden. Boven verwachting netjes uitgevoerd met zelfs nog wat extra's en op tijd klaar voor de aflevering.

Deskundig en enthousiaste medewerkers

Van te voren opgave kosten en werkzaamheden beurt. Gastvrije services.

Uistekend

Onze ervaring is zeer positief snelle service, goede communicatie tussen de werkplaats en ons, goede adviezen, men weer wat je bedoelt als je het ergens over hebt dus ook verstand van zaken. Djw Coskun voor de geweldige service die je ons gebiden hebt. Gr Christina en Jan Bolsward Friesland

Goed, maar met onderstaande kanttekeningen

1. De kosten van een recente service beurt waren voor mij onverwacht hoog. Beter en klantenvriendelijker zou het geweest zijn vooraf een kostenindicatie te geven. 2. Bij navraag naar de kosten van deze service, kreeg ik de uitleg via uw gastvrouw., die daar eerst navraag over moest doen. Geen enkele kritiek op uw gastvrouw, maar het lijkt me beter om uitleg direct van een terzake kundige medewerker te krijgen.

Uitstekende, persoonlijke service.

Snel, vakkundig en betrokken.

perfect geregeld

Ik viel binnen met een turbo probleem en kon in een keer worden geholpen op een zeer klantvriendelijke manier.

Conform afspraak en professioneel.

Als klant voel ik me welkom en er wordt snel en conform afspraak gewerkt. Goede uitleg wat er is gedaan. De auto is perfect onderhouden en mooi schoon overgedragen. Compliment.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl