In één woord: uitstekend.

Wij hebben heel goede ervaringen met Volvo Arendsen. Wij reden in het verleden verschillende merken, maar dealerschap Harrie Arendsen overtreft alle. Het moet al gek lopen willen wij er weg.

UItstekend

Na afloop van de bandenwissel , zomer naar winter , kreeg ik een rekening aangeboden. Afgesproken was tijdens de aankoop van onze auto dat de banden gratis zouden worden omgezet. Dit was dus niet bekend bij de administratie. Jammer , maar dit betekent niet dat ik ontevreden ben. Absoluut. Er is maar 1 Volvo dealer en dat is Harrie Arendsen in Zevenaar en dan met name het personeel.

vriendelijk ,persoonlijk, professioneel

als je op de vestiging binnenkomt krijg je meteen het gevoel dat je verwacht wordt en dat alles zo snel mogelijk geregeld zal worden. Ik werd thuisgebracht door een alleraardigste jongeman, die mij bleek te herkennen van een vorige keer. De auto werd keurig gepoetst en verzorgd voor de deur afgeleverd. Alleen maar goede ervaringen.

...een prettig bedrijf, terecht excellent Volvo dealer!!

Onlangs auto gebracht voor grote onderhoudsbeurt....afspraak was op zeer korte termijn te maken. In de showroom gewacht ...de auto was binnen de afgesproken tijd gereed en stond keurig schoon voor de deur. Prima service!!!

Prima, en nog een lunch ook.

Prima, en nog een lunch ook.

uitstekend

100% !

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat!!!

Alle gekheid op een stokje het is gewoon een goede garage.

Prima op afgesproken tijd geholpen

Bandenwissel correct en binnen te verwachten tijd uitgevoerd. Goede ontvangst met lekkere koffie.

Altijd hoge kwaliteit werk en vriendelijke meedenkende mensen, TOP!

Wat mij betreft veruit de beste garage in de omgeving waar men goede kwaliteit werk levert en altijd mee wil denken. dit alles door altijd vriendelijke professionele mensen!!

Uitstekende service!

Altijd weer heel persoonlijk en van hoge kwaliteit, dank!

Klasse service

Terminvereinbarung top vorher angekündigter preis, günstigere Rechnung Angenehme Wartezeit Komme gerne wieder 😀

Niets op aan te merken

Prima ontvangst, werkzaamheden binnen de opgegeven tijd klaar, auto gewassen en alles volgens afspraak

Prima, zoals te doen gebruikelijk

Zie de omschrijving hierboven

Buitengewoon goed geholpen

Afgelopen weekend een prachtige Volvo s60 cross country opgehaald in Zevenaar. Zeer goed geholpen door Jens Radstake nogmaals dank. Groeten Fam Blom graft(nh)

Goed en snel geholpen

Als vanouds uitstekend

snel en goed

meer dan TOP

Bovenstaande geeft alles aan en niet voor uitbreiding!!

makkelijk afspraak te maken op mijn gewenste tijd en goede totaal service

zie de zin hierbove

Uitmuntend

Persoonlijk contact, kleine problemen snel en efficiënt oplossen, gewoon een uitermate plezierige en goed service!

Zoals gebruikelijk prima geholpen

APK en winterbeurt op afgesproken tijd naar wens uitgevoerd.

constante service

iets wat goed is behoeft eigenlijk geen toelichting.

uit stekend geholpen beleefde monteur

zeer goed

Tijdens de keuring heb ik in alle rust kunnen werken onder het genot van een kop koffie. Super!

Bezoek aan jullie heb ik als prettig ervaren.

Ik kwam voor de airco, omdat er eerder die week witte "rook" (waarschijnlijk vocht?) uit 2 van de 4 ventilatieopeningen kwam. Na inspectie heb ik te horen gekregen dat jullie geen idee hebben wat het geweest is en tevens dat de airco prima functioneert terwijl ik afgelopen zomer gemerkt heb dat er alleen uit de eerder genoemde 2 openingen koude lucht komt. (uit de andere 2 komt duidelijk minder koude lucht) Verder kreeg ik een paar jaar geleden te horen dat de condensor lekt (zweet). De airco heeft er al die tijd prima om gefunctioneerd, tot dus afgelopen zomer toen ik merkte dat er lauwe lucht uit 2 ventilatieopeningen kwam. (Ik heb geen idee of dat iets met de condensor te maken heeft of is er iets anders aan de hand?) Kortom, wat er aan de hand is met de airco weet ik nu nog steeds niet, maar volgens jullie is er niets aan de hand? Mvg, Rik Berben

Perfekter Service, nette und kompetente Mitarbeiter, super !

Wir haben mehrere Fahrzeuge unterschiedlicher Marken in unserer Firma und besuchen deshalb auch unterschiedliche Werkstätten. Unsere Erfahrung mit Arendsen ist einfach die beste - weiter so

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl