Vriendelijk en behulpzaam in alle opzichten.

Vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Duidelijk op de hoogte gebracht.

Geweldige service!

Volgens afspraak, correct, nette afwikkeling.

Uitstekend / Vertrouwd

Ik ben zeer tevreden met de zorg die Harrie Arendsen aan mijn auto en mij als klant geef. Ik ga voor een langere periode op vakantie en zonder problemen wordt mijn auto door Vincent nagekeken. Persoonlijk vind ik het ook erg prettig dat ik bij de garage een vast aanspreekpunt heb. Vincent kent mijn auto door en door, maar zeker niet onbelangrijk hij weet ook wat ik belangrijk vind m.b.t. mijn auto. Men heeft aandacht voor je vraag en wordt vervolgens snel en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijk en duidelijk

Goede ontvangst. Personeel altijd zeer voorkomend en meedenkend. Jaarlijks onderhoud naar volle tevredenheid uitgevoerd en de auto schoon ( gewassen ) afgeleverd.

Goed service!

Zonder afspraak prima, en snel, geholpen voor klein onderhoud

Ronduit prima, vriendelijk en goed geholpen.

Goed en snel geholpen en goede uitleg wat er gedaan is aan de auto.

Klant vriendelijk en goede afspraken.

Klant vriendelijk en duidelijk tot volgend jaar.

Vertrouwen in een klantvriendelijke probleemloze service

Probeer maar eens iets negatiefs te vinden over de klantvriendelijkheid of de service van Volvo Harrie Arendsen Doetinchem, ze maken het je heel moeilijk om iets te vinden.

Prisma is buitenspiegel vervangen

Werkje van niks. Snel opgelost.

Goede kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en vriendelijk personeel.

Zie boven

alles goed geregeld

alles goed en vlgs afspraak geregeld/uitgevoerd

Alles super geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld. van afspraak-leenauto-terugkoppeling tot aflevering. Personeel altijd zeer vriendelijk en meedenkend.

Klantvriendelijk en snel

Goede ontvangst. Correcte terugkoppeling van hetgeen is uitgevoerd.

Vlot en zeer terzake kundig.

Aangename organisatie met mensen die de indruk geven mij en mijn auto's persoonlijk te kennen. Voor kleinere zaken kan ik zonder afspraak langs komen en ik wordt dan bijna direct geholpen.

Door receptioniste direct te woord gestaan en geholpen. Afspraak 9.00 uur. Er werd direct gestart met de bandenwissel. Ook was er nog aandacht voor een vraag van mij over lage accu spanning. Monteur gaf duidelijke uitleg.

Prettig

Als gewoon vriendelijke ontvangst En als klap op de vuurpijl,auto gewassen. Hiervoor onze dank Schlosser

keurig en snel en goed

wat mij opviel; na wisselen wielen werd door een andere monteur gecontroleerd of wielbouten goed waren aangedraaid. Super!

zeer goed

Als nieuwe klant bij Harrie Arendse werd ik netjes te woord gestaan en werd alles uitgelegd hoe de Volvo garage werkt. nadat alles was uitgelegd kreeg ik volgens de afspraak een leen auto mee. eenmaal thuis werd ik door de monteur die aan mijn auto bezig was telefonisch op de hoogte gehouden van de bijzonderheden aan de auto. dit ging eerlijk en zonder verkooppraatjes. dat wat nodig is werd gedaan en wat kon wachten werd niet gedaan. geen moment heb ik getwijfeld aan de deskundigheid van de monteur. aan het einde van de dag was de auto op het tijdstip dat de monteur had afgesproken ook klaar. zelfs de rekening was geen verassing. Prima geholpen, fijn personeel.

Zeer slecht

Ik wil twee xc 60 van 2019 vergelijken ik rijd daar 70 km voor zegt zo'n verkooper van een jaar of twintig o die zijn er niet zijn alle twee verhuurdt. Ten eerste vind ik dat je een occasions wagens van een paar maanden oud niet hoort te verhuren en vervolgens had de verkoper hier een behoorlijk verkoopgesprek kunnen voeren en alternatieve had kunnen aanbieden.

Onderhoudsbeurt en garantie werd heel goed en professioneel afgehandeld. Zeer tevreden.

servicegericht

Mijn ervaring met Volvo Arendsen Doetinchem is zeer positief. Service aan de klant staat voorop. Men wordt keurig te woord gestaan en de service aan de auto is ook uitstekend.

Zoals altijd weer prima

Altijd een persoonlijke vriendelijke benadering. Snel geholpen en snel weer op pad.

Was weer uitstekend

Goede, snelle service bij de bandenwissel en actieve aandacht voor de veiligheidsaspecten (vloeistoffen etc.)

Te lang geduurd voordat klacht is opgelost

Zelf 3x geweest voordat klacht serieus werd genomen, vervolgens nog niet direct gerepareerd en aantal andere zaken ook niet opgelost. Verder staat dan direct prijs/kwaliteit verhouding onder druk, past totaal niet bij hetgeen gedaan is. Jammer dat het even duurde voordat het goed is opgepakt, wellicht omdat het een probleem was buiten het 'normale'. Was beter gewend.

Prettig

Prettige en vooral persoonlijke aandacht voor de klant zonder de professionele kant uit het oog te verliezen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl