Prima, snel en vakkundig geholpen

Correct volgens afspraak A.P.K. keuring

prima service

onderhoud beurt+ plus apk gedaan prima ervaring , (helaas vergeten onderhoudsboekje in te vullen )

Goed en netjes geholpen

Zeer professioneel bedrijf

Prachtige nieuwe XC 90 gekocht. Opnieuw uitstekend geholpen door Stephan. Deskundig, rustig, niet opdringerig, geeft voldoende ruimte en tijd voor een besluit. Uiteindelijk hebben we, buiten zijn werktijd, de deal middels app afgerond. Bij het ophalen kregen we duidelijke uitleg en als kers op de taart voor beiden een erg origineel cadeau. Stephan bedankt.

ik werd goed ontvangen en werd mij gevraagd of er nog bijzonderheden waren . ook bij het ophalen zeer vriendelijk geholpen . Auto was mooi schoongemaakt en gewassen .

Uitmuntende service, alweer!

In deze coronatijd een prima service

Alles op tijd en duidelijke uitleg.

Mooie ruimte om te wachten op de beurt van de auto. Jordy de monteur hield mij steeds op de hoogte en vertelde wat er vervangen moest worden.

Flexibel correct vlot

Zelfs in deze tijd een correcte en vlotte afhandeling. Alles Corona proof. Complimenten. En bedankt

Klantbetrokkenheid

Vriendelijk, denken met je mee om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Geheel volgens verwachting

het is elke keer weer een feestje

Prima garage

Je word erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Wachten duurt in principe nooit lang en kan comfortabel worden gedaan. Er wordt altijd op een goede en prettige manier samen naar oplossingen gezocht.

Prima en vlotte service

Afspraak kwam vlot tot stand en uitvoering ook. Koffie stond klaar

Geweldige service

Ondanks de situatie waar we nu in verkeren is er nog steeds alle aandacht voor de klant en wordt er perfect mee omgegaan alle lof daarvoor

Goed en netjes geholpen

Geheel tevreden, allles volgens afspraak

Zoals boven staat

Zeer prettige en correcte service

Bedrijf wat zijn afspraken nakomt en waar service hoog in het vaandel staat.

Een cijfer 10 waard

Beleefde benadering. De werkzaamheden snel en goed en volgens afspraak nagekomen.

Personeel luistert, is netjes, correct en vakbekwaam

Ik kan altijd terecht met welke vraag ook mbt de auto. Personeel is aardig en attent.

Zeer snelle en accurate service

Wisseling van winter- naar zomerwielen in recordtijd afgehandeld, exact op afgesproken tijd.

Uitstekende service

De auto moest naar de garage voor een terugroepactie. Vanwege het Corona virus werd de auto gehaald en gebracht door 1 persoon en binnen de vroege ploeg afgewerkt. De reparatie is netjes uitgevoerd en ik kreeg de auto gewassen en stofgezogen terug. Het zijn van die kleine dingen niet hoeven, maar die wel een fijn gevoel achterlaten. Vroeger, toen het nog Furness Cars was, was het een erg arrogante dealer waar ik niet graag kwam, maar hier is, nadat het Harrie Arendsen is geworden, niets meer van te merken gelukkig. Ik ben zeer tevreden over mijn huidige Volvo specialist, ik zou dus niet snel de overstap maken, maar dat heeft niets met de service van Harrie Arendsen te maken.

Zoals normaal altijd voortreffelijk

Perfecte ontvangst, goede koffie, uitstekende vakman die aan mijn auto werkte!

Wederom erg goed geregeld en op de afgesproken tijd

Zoals ik gewend ben van de vestiging Almelo , was de afspraak makkelijk in te plannen. Kreeg netjes een bevestiging in de mail. Bij aankomst was zoals afgesproken direct een monteur beschikbaar, om de onderhoudsbeurt uit te voeren. Na afloop van de beurt legde de monteur netjes uit wat hij allemaal gedaan heeft. Met andere woorden weer een top ervaring bij Harris Arendsen Almelo

Ik vertrek altijd met een zeer positief gevoel. Tot in de puntjes. Super.

Opvang, koffie, fiets lenen, uitleg werkzaamheden, auto schoon en gewassen. Beter kan haast niet.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl