Alles is volgens afspraak en op tijd gemaakt

Zelfs update navigatie geregeld tijdens bandenwissel

Zoals gebruikelijk bij Arendsen

Kort bezoek voor bandenwissel. Vriendelijk, correct en vlot geholpen.

Altijd goede service alles wordt goed gecontroleerd en in overleg gerepareerd

De auto wordt altijd goed nagelopen of alles goed en veilig is.

Perfect!

Auto's gehaald en gebracht. Netjes gewassen en uitgezogen. Gebeld of vervanging gewenst is.

Taken uitgevoerd, maar klacht van piepen niet opgelost.

Taken uitgevoerd, maar klacht van piepen niet opgelost. Auto netjes schoongemaakt en netjes ingelicht over de werkzaamheden.

uitstekend

uitstekend en correct

keurig geholpen, weinig op aan te merken.

APK en kleine beurt. Het is mij net als de vorige keer goed bevallen. Je wordt eigenlijk door iedereen netjes en correct te woord gestaan. Monteur overlegd goed en levert de auto weer goed en schoon af. Duidelijke nota klopt ook gewoon. Ik ben dik tevreden, Bedankt.

Correct, attent, klantvriendelijk, prettig aan telefoon en in face to face contact, meedenkend mensen in Ruurlo, zowel de mensen van de werkplaats als hij die ik aan de telefoon spreek, Hr Wittebroek. Enige nadeel van Garage Harrie Arendsen is dat de vestiging helemaal in Ruurlo is, 21 km van mijn huis. Maar de kwaliteit vergoed heel veel! Dit geldt ook voor hr Meershoek die tot voor kort in Ruurlo werkte!

Probleemloze combinatie van onderhoud en schade in twee daben.

Snel en soepel.

Problemen zijn zeer netjes opgelost.

Installatie van achteruitrijcamera en DAB+ radio liep niet geheel volgens plan en meerdere bezoeken aan de werkplaats waren nodig. Echter de onverwacht opgetreden problemen zijn zeer netjes opgelost en dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Prima !

Duidelijke communicatie. Leenauto geen probleem

Prima geholpen

Prima geholpen, goed advies

prima geholpen

zeer tevreden

Prima service en persoonlijke aandacht.

Prima service en persoonlijke aandacht, alle werkzaamheden op tijd uitgevoerd.

Correct ontvangen in deze rare tijd en snel alles geregeld

De auto gebracht vervangend vervoer stond keurig schoon klaar. Binnen korte tijd telefoontje auto klaar.

goede service auto loopt weer lekker

Verkoper B.Tuiten nog even gesproken de auto ca 0,5 jaar geleden gekocht . Noemde mij meteen bij de voornaam vond ik super.

Vervanging accu en eerste beurt elders gekochte Volvo

Na aankoop van een elders aangekochte Volvo heb ik voor vervanging van de accu en een eerste onderhoudsbeurt voor het eerst onze auto aangeboden aan de garage in Doetinchem. De service verleend en mijn eerste ervaring met het personeel was direct goed. Harrie Arendsen heeft een naam hoog te houden en daarin zijn ze wat mij betreft geslaagd; ondanks alle corona maatregelen.

Snelle en goede service

Bij Harrie Arendsen ervaar ik service met een grote S. De medewerkers zijn heel klantgericht. Daarbij wil ik in het bijzonder de monteurs noemen. Zij worden nog wel eens vergeten maar vormen juist de fundering!

Zeer positief

Nergens iets op aan te merken.

Als ik me niet vergis , is “mijn service monteur” dezelfde als de vorige keer. Nog nit zolang in dienst bij u . Hij heeft mij beide keren prima geholpen. Een erg vriendelijk persoon. Had helaas vorige week weinig tijd om hem te bedanken. Bij deze! Brandts 55-GJ-ZS

Tevreden over de aanpak, behandeling en het resultaat!

Heb wederom de service als correct, juist, vriendelijk en accuraat ervaren. Wat is afgesproken hebben ze wederom waar gemaakt.

Een heel goed bedrijf

Ik heb daar in het verleden via een schoonmaakbedrijf gewerkt. Ik heb het altijd naar me zin gehad. Zeer vriendelijk personeel. Ik kon ook met mijn auto die niet van Harrie was altijd terecht. Dat was altijd goed. De service ook. Een zeer te aanbevelen bedrijf.

deskundige professionele en vriendelijke garage

Mijn opmerkingen worden aangehoord en daar doet men ook wat mee. Verder keurig personeel en men komt de afspraken na.

Goede ontvangst, we doen wat we zeggen, geen verrassingen, netjes telefonisch contact.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl