In januari mochten we de Volvo V40 cross country meenemen voor een proefrit, geen tijdslimiet, geen regeltjes gewoon lekker rijden en uitproberen. I.v.m. de verkoop van mijn huis gevraagd of de auto tijdelijk opgeslagen kon worden, dat kon!! Nu bijna 1 week lekker aan het rijden. I.v.m. corona toch goede uitleg gekregen! Super!!

Mbt het onderhoud geen opmerkingen. De leenfiets was niet ok. In de trapas zat speling.

Keurig volgens afspraak

Plannen afspraak en uitvoering prima. Ook terugkoppeling zoals hoort.

Service zoals je het zou wensen

Alles prima voor elkaar

Prima verlopen, geen verbeterpunten

Prima onderhoudsbeurt en bandenwissel. Vriendelijk ontvangen. Vanwege de Corona maatregelen was de ruimte om te kunnen werken wat beperkt, maar dat is begrijpelijk.

zeer goed

Voor de 1e grote beurt van de S60 2019 naar Almelo, 1e keer Harrie Arendsen werkplaats. Goed voor elkaar niks op aan te merken. Eigenlijk zolang ik Volvo rij (al 26 jaar) nog nooit zo correct en netjes geholpen en uitleg gekregen als bij Harrie Arendsen. Houden zo.

Altijd geweldige service!!! Super aardig personeel Top

Perfecte service

Alles ging volgens afspraak en in een heel gemoedelijke sfeer.

vriendelijke en deskundige hulp:correct en op tijd

zie boven

plezierig en attent

Voor een uitgebreide controle was ik, op afspraak, weer bij de garage. Daar werd ik attent en vriendelijk bejegend door Jordy Berghuis. Hij heeft me ook gedurende de dag enkele keren correct en informatief geinformeerd over de onderhoudsbeurt.

Goed en snel geholpen.

Zeer tevreden, zoals altijd.

Al 700.000 km lang ben ik klant voor service, onderhoud en reparatie met mijn trouwe V70 bi-fuel. Altijd goed, en altijd volgens afspraak uitgevoerd.

Fantastische service, uitstekende medewerkers en afspraak is afspraak.

Uitstekend.

Goed geholpen, goed gecommuniceerd

Duidelijk over kosten, communicatie was goed.

tevreden, netjes en goed. wel wat onverwacht duurder dan gepland.

netjes en snel geholpen

Gebeld om een kleine reparatie uit te laten voeren. Keurig te woord gestaan. Volgende dag kon ik al langskomen. Snel en netjes geholpen.

Belevenis

Het bezoek aan deze garage is een belevenis op zich. Aardige mensen en behulpzaam. De auto zelfs helemaal schoon gewassen. Perfect!

positief

Na het plaatsen van een sloopmotertje achterruitenwisser die het al snel begaf, is er een nieuwe geïnstalleerd . De financiële afhandeling was zeer bevredigend. Kortom goede garage

Erg goed

zeer tevreden

"als vanouds" vertrouwd en goed

Goede service in deze turbulente tijd. Vooraf afspraak gemaakt met "de planning", Volvo thuis opgehaald en na service beurt weer retour. Tussendoor telefonisch contact en uitstekende uitleg van de monteur. Een werkelijk uitstekend team.

Super service, vriendelijke en duidelijke communicatie

Duidelijke en vriendelijke klant communicatie in combinatie met vakmanschap.

Snel en prettig geholpen!

Afgelopen tijd verplicht naar een andere garage geweest, mocht nu gelukkig weer terug. Service staat bij jullie echt op een heel ander niveau!

een luisterend oor in een gastvrije ontvangst

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl