Snel geholpen ondanks dat ik te vroeg was

Winterbanden wissel, was een uur te vroeg maar ze zijn gelijk aan de slag gegaan en hebben de banden met drie man in een half uur gefixt.

Zeer goede service. Prettige sfeer, goede uitleg inzake de reparatie.

uitstekend

alles naar wens

Goede service, afspraak wordt nagekomen.

Bij inlevering van mijn auto stond er een vervangende auto voor die dag al voor mij klaar. Top ! Via de telefoon werd ik op de hoogte gehouden van de bevindingen. Doordat de storing in de auto niet heel zichtbaar achterhaald kon worden, werd er door de monteur een rapport naar Volvo België gestuurd. Hun advies werd vervolgens uitgevoerd. Ik ga het resultaat uitproberen. Niet alles is direct zichtbaar en dat begrijp ik ook. Het komt er dan op aan hoeveel moeite de garage dan voor je wil doen. Volvo Arends gaat door totdat het probleem is opgelost. Dus: de service uitstekend.

Super service!

Altijd fijn en vriendelijk geholpen, super service, altijd meedenken over oplossingen. Het filmpje van onze auto welke is gemaakt bij het onderhoud is heel fijn plus gelijk een prijsopgave.

uitstekend

afgelopen donderdag gaf de boordcomputer ineens aan dat het oliepeil laag was en dat er 1 liter motorolie bijgevuld moest worden. Naar vestiging in ruurlo gereden. daar kon ik direct terecht. Uiteindelijk bleek een halve liter voldoende. prima geholpen, geen kosten te betalen. dat is service optima forma!

goede service

Snel geholpen, er wordt mee gedacht, goede service

In dit specifieke geval zeer matig

Ik had mijn rechterspiegel eraf gereden Heb 10 dagen moeten wachten op een nieuwe die op kleur uit Zweden moest komen.Dat je als Volvo dealer die veiligheid zo hoog in het vaandel heeft iemand 10 dagenzonder spiegel laat rijden (wat overigens nog verboden is ook) begrijp ik niets van.Als het werkelijk zo lang duurt lijkt het me toch raadzaam om een noodspiegel op voorraad te hebben al zijn het er per model maar twee.Lijkt me qua service zeker aan te bevelen Normaal gesproken ben ik overigens zeer tevreden

Gewoon goed, alles volgens afspraak auto is weer zonnetje.

Opdracht volgens afspraak weer keurig en betrouwbaar uitgevoerd. Ook nu weer tijdens Covid-19 tijd weer super geholpen en vriendelijk bediend.

Zoals verwacht: erg goed

Auto werd op tijd aangenomen en gewassen weer terug gegeven. De monteur bracht mij keurig op de hoogte van de ins en outs van de onderhoudsbeurt.

Verrassend vlot opgelost. Vriendelijk vakkundig personeel !

Goed geregeld

Zoals afgesproken

Vriendelijk en professioneel

Zoals altijd zeer vriendelijk, snel en professioneel geholpen.

uitstekende ontvangst en prima service, zoals altijd

Bij deze dealer laten ze niets aan het toeval over. Ontvangst is altijd vriendelijk. Afhandeling is snel en ze maken het contact persoonlijk. Achteraf nog nooit klachten gehad over een servicebeurt. Communicatie verloopt uitstekend. Altijd fijn dat auto weer 'schoon' wordt afgeleverd. Geeft toch een fijn gevoel.

Alles op tijd en volgens afspraak

Deskundig

Zeer klant-en service gericht. Goede informatie over de werkzaamheden. Vakkundige monteurs en je wordt uitermate vriendelijk ontvangen!

super niets meer aan doen goede service

Ik ben netjes ontvangen en de leenauto stond keurig klaar, de auto is telefonisch gereed gemeld en de uitgevoerde werkzaamheden zijn medegedeeld. De auto was zelfs netjes gewassen top!

Goede uitleg wat er gebeurd is.

Uitstekende dienstverlening

N.v.t.

Weer super geholpen. Klasse.

Weer een goede ervaring. Kreeg een auto mee terwijl dit niet was afgesproken.

Prima service, erg vriendelijke medewerkers!

Snel een afspraak kunnen maken om te kijken wat er exact aan mijn auto mankeerde. Binnen een half uurtje werd de uitslag gegeven en meteen ook de prijs voor de reparatie. De volgende dag is de auto gelijk gerepareerd (en gewassen). Top!

Zie cijfer

Wederom, zie cijfer

Goede behandeling

Volgens afspraak goed geholpen

werk is prima uitgevoerd

zou nog een copy van de rekening ontvangen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl