Perfecte klantenservice met oog voor de koper

Hele goede ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles was perfect geregeld zonder enige inspanning van de kopers kant. Ook de after service is zoals het behoort te zijn, altijd beschikbaar voor advies en hulp indien nodig.

Kan niet beter

Top, goede service. En de auto netjes gewassen terug!

Ze zijn nu éénmaal de beste

Service top probleempjes worden opgelost wat wil je meer

Geweldige service

Geweldige service. Met oprechte adviezen

Alles perfect.

Alles liep prima. Goed vervangend vervoer. Alles op tijd klaar.

Prima APK beurt

Prima geholpen

Een noodzakelijk onderdeel werd supersnel besteld.

goede en vriendelijke communicatie

prima kwaliteit van onderhoud en reparatie.

Na brief dat auto apk gekeurd moest worden,met aanbod auto op te halen en na keuring terug te brengen binnen enkele uren. Deze service verrast mij telkens weer. Dealer Arendsen dank hiervoor en voor de prettige samenwerking alle jaren.

Super; geweldige service

Prima ontvangst bij de receptie. De monteur, Coskun Kasar, regelde een werkruimte voor mij en bracht mij een kopje koffie. Coskun informeerde mij in detail betreffende de onderhoudswerkzaamheden. Uitmuntende service!!

Goede uitleg van wat er gebeuren moet en de kosten erbij

Goed.

Uitstekend, correcte dienstverlening

Keurig!

Duidelijk en vriendelijk

Gewoon een fijne servicegerichte garage.

Een erg fijne en gemoedelijke sfeer bij Harrie Arendsen in Zevenaar. Ze denken mee met de klant om tot een goed resultaat te komen. Vakkundig personeel die zorgdragen voor de service aan de auto. Maar er kan ook altijd onverhoopt toch iets mis gaan en zo had ik de pech dat tijdens vervanging achterruit de spoiler afbrak en dat zorgde voor meerwerk/arbeid. Samen uitgekomen maar zijn altijd wel weer extra kosten. Verder ziet alles er weer goed uit voorzover ik kan beoordelen. Bedankt dat jullie mijn V70 weer hebben gemaakt zoals hij was. Ook ben ik erg te spreken over de extra service die ik mocht ervaren in de zin van een leenauto. Echt geweldig en erg welkom. Bij het ophalen van mijn auto had ik mijn neefje mee die het fantastisch vond in de XC40 en ook in de showroom zijn hart kon ophalen. Hij genoot van top tot teen en voor zo'n mannetje geweldig om al die mooie auto's bij elkaar te zien. Zijn droom om in een XC90 of V90 te mogen meerijden. Dus wie weet krijgen we die kans nog eens? Tot de volgende service en bedankt voor alle goede zorg.

Goed en persoonlijke betrokkenheid

Vanaf melding tot en met aflevering goede communicatie en afstemmen van verwachtingen. Prettig om met 1 persoon (Daniël) contact te hebben over het verloop van de storing en het oplossen daarvan.

Goed, maar extreem duur

Ontvangst en service monteur prima. Zeer correct. Auto netjes gewassen. Ik rijd in NL ongeveer 7500 km per jaar. Dan is €296,- extreem veel geld voor een jaarlijkse beurt, zonder mankementen.

zeer tevreden

Alles keurig volgens afspraak.

Snelle update van SW na terugroepactie

Was een terugroepacties ; werd meteen geholpen, en was weer snel weg.

Goed onderhoud, maar wel een kater(tje)

Onderhoud is goed uitgevoerd. Echter tijdens onderhoud was er een beginnende lekkage geconstateerd bij de motor. Monteur heeft aangegeven dat Volvo wellicht een coulanceregeling kent ivm geringe kilometerstand en leeftijd. Helaas moest ik later vernemen dat dit niet het geval is. Monteur kan hier niets aan doen. Wel een kater bij mijn "huismerk" waarvan ik betere kwaliteit en/of coulance had verwacht.

Voelt gemoedelijk en correcte behandeling.

N.v.t.

Goede service!

Super tof dat er een filmpje van de auto gemaakt wordt waar alles te zien is, hoe er wordt nagekeken en gebreken laten zien als die er zijn! Goed overleg voor dat er iets gedaan wordt Zeker 3x iemand aan de lijn gehad om het juiste antwoord te geven op al mijn vragen! Kom hier zeker terug

Auto opgehaald thuis en in de namiddag netjes weer thuisgebracht

Geweldige service tegen een geweldige prijs.

Voor het onderhoud werd ik te woord gestaan door monteur Maarten. Hij heeft me duidelijk uitgelegd wat er gedaan zou worden en daarbij een eerlijke prijsindicatie gegeven. Halverwege het onderhoud kreeg ik thuis een filmpje toegestuurd waarin de monteur in enkele minuten uitlegde wat hij aan het doen was en wat wel/niet vervangen hoefde te worden. Bij het ophalen bleken de kosten lager en de vervangende auto gratis. Uitstekende service zonder het gevoel te krijgen dat er een addertje onder het gras zit. Bedankt!

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl