Geen prettige ervaring: minachtend en arrogant

Wij hadden lang uitgekeken naar ons bezoek aan de showroom. Het plan was om een nieuwe Volvo uit te zoeken, we hadden hulp nodig bij het bepalen van het model. We werden niet geholpen en toen ik op het punt stond om weg te gaan kwam de verkoper naar ons toe. Totaal niet gemotiveerd om ons te helpen, niets laten zien niet even zitten. Helemaal niets. Uiteindelijk kreeg ik een foldertje. Wij zijn vriendelijk gebleven en vertrokken. Hoewel het helemaal (!) niet uit zou moeten maken hadden wij een behoorlijk budget. Dat hebben we dezelfde middag besteed bij Huiskes Kokkeler, waar we onmiddellijk vriendelijk werden ontvangen en verschillende proefritten aangeboden kregen. Ik wist zeker dat ik een Volvo wilde, maar deze ervaring heeft dat echt veranderd. Ik had altijd een gevoel van klasse bij het merk. Chique, maar bescheiden zeg maar. Niet schreeuwerig, maar wel luxe. Nooit gedacht dat ik nu zo over Audi zou denken. En alles wat ik van mannen in Audi’s dacht nu samen zag komen in die verkoper bij Volvo. Weer wat geleerd. Maar serieus; dit kon echt niet. Never judge a book by it’s cover.

Ben niet echt tevreden

Mijn auto had een relatief simpele schade. Bumper schade moest in orde gemaakt worden. 1e keer langsgekomen om de schade te laten beoordelen. Afspraak gemaakt een paar weken later. Dezelfde dag zou de bumper al gereed zijn. Super natuurlijk. Echter bij het ophalen was heel duidelijk zichtbaar dat de verf niet goed was gedroogd die op de bumper was gespoten soort luipaardprint. Ook was niet de hele schade was goed gemaakt. 2 teleurstellingen. Op zich zelf allemaal niet heel erg maar toch verwacht je dat niet van Volvo. Samen met een monteur gekeken hij constateerde ook dat de reparatie niet goed gegaan is. Toen kwam er een verhaal van ja collegas met vakantie enz. enz. dat viel niet goed bij mij ik had een afspraak voor reparatie gemaakt dat het prima een paar weken later kunnen zijn als er dan wel genoeg collegas zouden zijn. Hoe dan ook een dag later alles klaar ziet er goed uit. Ik heb 2 uur extra vrij genomen, extra benzine voor het heen en weer rijden. Daar zit eigenlijk mijn grootste teleurstelling er was geen enkele mogelijkheid van tegemoetkoming. Want ja sowieso verdiende hier niemand aan de kosten werden 1 op 1 doorberekend.... niets aan te doen..... Ik voel me vooral niet serieus genomen dat vind ik jammer.

Prima service, zoals altijd !

Topservice zoals altijd in Ruurlo

Vakkundig en snel geholpen

Goed geregelden op elkaar af gestemd.

Dat alles naar wens en afspraak verloopt.

Super service

Fijne service, snel afgehandeld ( kon wachten op de service beurt), netjes te woord gestaan en kan weer vele km rijden

Prima service en persoonlijke benadering.

Alles in overleg met mij als klant, duidelijke uitleg over te nemen / genomen werkzaamheden, afspraken worden nagekomen en kwaliteit geleverd.

Geweldig leuke vakbekwame mensen hier

Nieuwe auto mogen afhalen, geweldig

Alles geheel volgens afspraak: efficiënt en effectief

De afspraak voor de jaarlijkse beurt voor mijn Volvo V50 kon snel gemaakt worden. De werkzaamheden verliepen heel vlot, en ik werd correct en plezierig te woord gestaan. Wat wil je nog meer?

Prettige garage en zeer klantvriendelijk!

Wordt altijd prettig en direct geholpen. De monteur spreekt alles van te voren met je door. Bij bijzonderheden wordt je altijd eerst gebeld. Prettige garage en zeer klantvriendelijk.

Geweldige service

Hartelijke ontvangst; volop tijd voor hulp en uitleg. Attente uitvoering van onderhoudsbeurt ook weer met voldoende en goede uitleg.

Zoals altijd prima geholpen met de beurt en APK van mijn V70. Heel plezierig is dat er altijd een heldere opgave van reparatiekosten vooraf wordt gegeven die vaak positief uitvalt.

Gouden dealer bedrijf. Geweldig team. Geweldige sfeer. Geweldige ervaring.

Zeer tevreden en goed personeel!

Prima uitgevoerde servicebeurt. De wagen reed veel fijner. Goed onderlegd technische analyse over komende reparatie.

Krakende geluiden voorkant XC 40

't Heeft ettelijke maanden geduurd de oplossing voor deze krakende geluiden te vinden. Met behulp van geluidsopnamen, de niet aflatende inzet van monteur Christian Curré, geduld en aandringen mijnerzijds en inbreng van Volvo Zweden is het dan toch uiteindelijk gelukt en bleken zgn tafelveren de oorzaak van het geluid.

Het maken van de afspraak, opname, behandeling en contact hierover als wel de aflevering was bijzonder goed en in een prima sfeer.

Top ervaring op toplokatie!

Fijn om te werken in jullie werkkamers. Uitstekende service van zowel monteurs als ondersteunend personeel.

Een verademing na 20 jaar gewend te zijn geweest aan de service van een concurrerend premium Merk!

Meedenkend, oplossingsgericht en vooral Reëel! Een goed begin! Houden zo.

Goed geholpen.

mooi op tijd , service okidoki

Snel en goed geholpen. Het was een erg vervelende storing, die snel werd opgelost. Ook hulde voor de Volvo Card.

Uitstekende service en klantgerichtheid

Alle afspraken worden nagekomen en de klant staat hier centraal.

Prima snelle deskundige service

Jaarbeurt en apk volgens afspraak uitgevoerd. Extra reparatie was nodig, dus onderdeel besteld en 2 dagen later gemonteerd. Auto rijdt weer als een zonnetje en voelt weer veilig aan na de servicebeurt.

Alles keurig gepland en afgewerkt.

Idem.

Zelfs in deze rare tijd van afstand houden, een persoonlijke benadering en uitstekende service!

Er staat altijd een fiets voor mij klaar en mijn auto is weer picobello afgeleverd. Gewassen en al. TOP! Nu nieuw een kijkje onder de auto met video opname, zo leer ik nog wat.

Klantvriendelijk echt goed gedaan.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl