Betrouwbaar en vriendelijk zoals ik gewend ben!

Ik heb dit keer mijn Volvo bij een andere dealer gekocht, maar bij Harrie Arendsen in Zevenaar mijn onderhoud laten doen. Dit voelde weer als thuiskomen! Ik heb nu het verschil gemerkt tussen een nummertje zijn (dealer was wel goed volgens de Volvo standaard) en een klant zijn. De volgende keer koop ik weer bij HA al moet ik een jaar wachten tot mijn gewenste model voorbij komt!

Zeer goede service

Als er iets met de auto aan de hand is wordt je bij aankomst direct geholpen. het kopje koffie wordt je altijd aangeboden. Fijne wachtruimte.

goed door kunnen werken en ook vakkundig geïnformeerd omtrent kosten. Nadeel is wel dat qua facturatie eenzijdig van 14 dgn naar 5 dgn gegaan zijn. Dat vind ik onacceptable zonder overleg vooraf.

Alles binnen het afgesproken tijdbestek

Vriendelijke ontvangst en alles goed afgehandeld.

als altijd vriendelijke ontvangen ,en heerlijke koffie.

Raak gewend aan vriendelijke en gastvrije ontvangst. Bijzonder is wel als een van Uw medewerkers koffie voor zich zelf komt halen eerst altijd vraagt of wij ook koffie willen .

zeer tevreden, snel geholpen en prima service

de auto is opgehaald door een monteur, die n de buurt woont en dat is al super; bovendien euvel goed verholpen en tussentijds overleg over het gevondene en de kosten, Zeer correct.

Al 24 jaar prima service!

Fijne deskundige en vooral prettige medewerkers die altijd bereid zijn een stapje extra te doen.

Dank je wel Leon voor de supersnelle oplossing!

Ik verloor ik mijn buitenspiegel van een Volvo 850, maar was niet in de buurt van mijn eigen garage. Gebeld met Harrie Arendsen in Doetinchem, kreeg Leon aan de lijn en hij regelde voor mij binnen 1,5 uur een spiegel en heeft deze er eigenhandig op gezet! Klasse en service.

Fijne sfeer en stsan voor service

Vakmanschap. Meedenkend en contact bij bijzonderheden. Vriendelijk en afspraak is afspraak.

prima service en behandeling

snel en correct de afgesproken dienten verleend

Goede service en correcte klanten benadering

Distributie en waterpomp vervangen Tevens gebeld over een defecte Lamborghini sonde Div.kleine reparaties uitgevoerd

Vertrouwd en deskundig

Vertrouwd en deskundig

Kapotte sensor keurig netjes vervangen en snel.

Zoals al jaren altijd een goed gevoel bij ons bezoek . Worden altijd prettig geholpen door onze monteur , goede uitleg en zo nodig de reparatie . Het voelt altijd als zeer betrouwd.

Als zeer prettig en behulpzaam.

Uitstekend!

Een kleine reparatie in de garantieperiode van mijn v40 is goed verholpen. er stond een leenauto klaar en service is top!

vakkundig en plezierig geholpen

Wordt altijd gastvrij ontvangen, goed geïnformeerd en vakkundig geholpen.

Gewoon top en goed afgeleverd

Goede en snelle service

Er was een behoorlijk grote storing met de auto. Ik heb 's ochtends gebeld en kon de auto meteen brengen. 's middags was hij alweer klaar. Er is duidelijk verteld wat er aan de hand was en hoe het verholpen is.

Uitstekende service

Van begin tot eind uitstekende service.

Goede en snelle service.

Goede service, snelle reactie en goede prijs afspraak kunnen maken nadat bij de buren de kosten minder bleken te zijn. Zo hou je de kritische klant binnenshuis. Verder top afgeleverd met als extra Auto weer gewassen en gezogen.

zonder afspraak direct en uitstekend geholpen

volume probleem met telefoon vlot verholpen d.m.v. updates.

Top service!

Ik was op zoek naar een kofferbak bescherming en bumper bescherming voor onze Volvo XC60. Een paar Volvo dealers gebeld maar niemand die er schijnbaar moeite voor wilde doen om even een prijs te geven. Ik was niet op zoek naar de goedkoopste in product of leverancier, ik wilde alleen weten wat er vanuit Volvo leverbaar was. Uiteindelijk buiten mijn eigen regio geslaagd. De medewerker (Leon) van het magazijn van Harrie Arensen Doetinchem pakte het direct op. Een prijsopgave direct per mail met de diverse mogelijkheden. Direct geslaagd en besteld. Even een stukje rijden maar dat doe ik graag bij deze service. Over 2 jaar kijken we weer naar een nieuwe Volvo. Harrie Arendsen Doetinchem bezoeken we als 1e dit dankzij Leon.

alles klopt bij de afspraak

controleren airco en bijvullen volgens afspraak plus extra zomercheck, die niet was afgesproken

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl