Fijne garage en goede service

Fijne en goede garage, prima uitleg over gedane onderhoud. Vriendelijke personeel, een aanrader.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Snel en goed geholpen ondanks mijn onverwachte bezoek.

Met zachte band gekomen en een monteur vrijgemaakt om de band te controleren. Bleek staaldraadje in te zitten, gerepareerd en controlesysteem gestart. Snel en adequaat opgelost, zeer tevreden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

prima geholpen bij plotseling probleem

zie boven

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Snelle zeer nette service

Heel fijn en prettig geholpen. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk, behulpzaam en accuraat

Vriendelijke sfeer, weten waarvoor je komt, direct geholpen, en goede uitleg over de check up.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

als altijd

Ik voel me welkom bij

In december 2024 kocht ik mijn Volvo bij Boris. Hij luisterde goed voor de aankoop goed naar mijn wensen, dacht niet in onmogelijkheden maar dacht juist mee. Een groot verschil met de Volvo dealers uit de Randstad waarbij het gemak er volledig is ingesleten en je als klant vooral blij mag zijn wanneer je überhaupt serieus geholpen wordt. Recent moest de V60 voor groot onderhoud en maakte ik de rit van ruim 200km naar Nieuwenhuijse Hengelo weer met plezier en een goed gevoel. Ook nu weer perfect geholpen door in dit geval Gerwen. Ook hij denkt mee, luistert naar mijn wensen en verzorgd alles tip top. Ondanks de flinke afstand blijf ik zeker klant bij Nieuwenhuijse.

Probleen opgelost

Zo doe je dat

Geen flauwekul, duidelijk in wat er is gedaan, snel en vakkundig uitgevoerd.

Klantvriendelijke benadering.

Betrokken medewerkers.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

prettig bedrijf goed kontakt met de monteur en hij geeft goede uitleg bij vragen

Prima geholpen

Altijd volgens afspraak. Geen verrassingen lekkere koffie.

Goed en snel gedaan

te lange wachttijd

Bij de planning zou rekening moeten worden gehouden dat mensen wachten. Voor een bandenwissel om 12 uur betekend dit dat er een lunchpauze tussen zit (terecht overigens), maar de klant zit dan wel twee uur te wachten op die bandenwissel! Zal daar zelf in het vervolg rekening mee houden.

Goed geholpen

De service was uitstekend. Misschien een klein detail, toen ik de auto op ging halen was die gewassen maar er zaten over de hele auto opgedroogde waterdruppels, ook op de ruiten en spiegels.

Top garage..

Volvo Nieuwenhuijse Zwolle = topklasse! Wat een topgarage! Vakmanschap, meedenken en service zoals je die tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt. Onze Volvo XC90 T8 HEICO is hier in vertrouwde handen – en dat voel je aan alles. Betrouwbaar, professioneel én altijd vriendelijk. Een absolute aanrader voor iedere Volvo-rijder! Fam. Beugeling – Hasselt Trotse Volvo-rijders

Super snel uitgevoerd

Super goede service bij bandbreuk snel en goed uitgevoerd

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Goede service en prettig ontvangst

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Warm ontvangst door Ans, communicatie met de monteur verliep soepel. Helemaal tevreden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Uitstekend meedenkend en oplossend

Warme actieve en menselijke vestiging

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Perfecte flexibele service

Afhalen en brengen was door omstandigheden een beetje maatwerk en door flexibele acties kwam alles prima in orde. Top, al jaren.

Het was okay.

Jammer dat er gezegd werd dat het wenselijk was dat er voor nieuwe ruitenwissers op moesten terwijl er vier weken geleden nieuwe op zijn gekomen. Dat vond ik toch wel echt vreemd. Voor de rest was alles naar wens.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Zeer snelle service

Altijd goed correct vriendelijk en dit keer heel snel

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Betrokken, vriendelijk en betrouwbaar

Dat ik vanuit Apeldoorn de vestiging van Harrie Arendsen in Doetinchem kies, zegt alles. Een totaal andere klantbeleving ervaar ik in Doetinchem t.o.v. Apeldoorn

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl