Super vriendelijk en top service

Fijn ontvangst, goede werkplekken met heerlijke koffie. Snelle bandenwissel en door....

zoals elke keer weer zeer goed

na het onderhoud voelde de auto weer stabieler aan en was de weg ligging weer beter dan voor de tijd. ondanks het volgens de dealer vroege spoelen is er wel een degelijke verbetering te merken in de automaat. de nieuwe banden hebben veel betere grip en stuurt weer directer. nu nog weer even aanvoelen waar de limieten liggen

Wederom een prima bezoek!

Over de hele lijn uiterst correct behandeld, ook gezien de huidige omstandigheden waarmee we allemaal te maken hebben!

Prima service!

Alles gaat in goed overleg, geen onaangename verrassingen.

Goede en vriendelijke service

De ontvangst is hartelijk en verzorgd. Werkplaats is snel en vriendelijk in de uitleg.

Het onderhoud en de reparatie zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ook de fiets die ik tijdelijk meekreeg was erg goed (electrisch),

Afspraak over duur beurt en APK prima voldaan.

Auto werd na aanmelden vrijwel onmiddellijk in behandeling genomen. Na ongeveer 1 1/2 uur was alles klaar.

Warm welkom!

Hartelijke ontvangst met koffie, alles verder goed geregeld. Ontzettend aardige gastvrouw.

correct

auto voor onderhoud etc. in betrouwbare en deskundige handen!

Prima.

Prima, duidelijk en correct geholpen.

Snel en vakkundig geholpen

Goed en netjes.

Klantvriendelijk en professioneel

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd, met goede terugkoppeling.

Afspraak om 10.15, was ook direkt aan de beurt mooi bedrijf, ziet er allemaal tiptop uit..

Prettig te woord gestaan met duidelijke uitleg

zie hierboven

Hartelijke ontvangst, snelle service

Men kent de klant bij Harrie Arendsen en dat is een verademing in een tijd waar alles onpersoonlijk dreigt te worden. Prima en snelle service!

Prima netjes geholpen.

Goede service en ontvangst

die is goed

altijd vriendelijk

een goede en bevredigende ervaring.

De ontvangst was vriendelijk. geen wachttijd. De werkzaamheden aan de auto goed uitgevoerd door dhr Berry Dekker. Hij heeft mij goede uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden. Het ging om een bandenwissel. Hij kwam mij vertellen dat bij de wissel ontdekt is dat de remblokken bijna versleten zijn, en vroeg toestemming deze te vervangen. Helemaal prima. Hij heeft bij mij een uitstekende indruk achter gelaten. Groeten, E. Vlaskamp

Bandenwissel uitstekend uitgevoerd en exact op afgesproken tijdstip klaar

Bandenwissel uitstekend uitgevoerd en exact op afgesproken tijdstip klaar

Snel en efficient

Zorgvuldig en voorzien van goede adviezen.

Weliswaar een simpele apk, maar alles klopte weer.

Afspraak, vriendelijke benadering, apk in aangegeven tijd, betaling en service waren weer allemaal uitstekend! Dat is allang niet meer normaal bij bedrijven.

Gewoon goed

Correct en snel geholpen, afspraken worden nagekomen.

Bandenwissel perfect uitgevoerd

Makkelijk een afspraak gemaakt en op tijd de werkzaamheden verricht. Alles in een coronaproof omgeving.

Perfect!

Zoals gebruikelijk erg gastvrij ontvangen en professioneel onderhoud gepleegd.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl