Geweldige service

De auto stond al klaar om mee te nemen, toen bleek dat er nog een kleinigheid rechtgezet moest worden. Het was al half zes, maar Berry regelde het met plezier. Erg fijn geholpen!

Zeer correct en professioneel geholpen

Alle personeelsleden zijn zeer correct en hebben perfecte omgang met de klant. Ik kan niet anders zeggen Top ga zo door

top

snel en goede service

Weer plezierig en correct geholpen

weer vooraf aan reparatie uitstekend geïnformeerd

Gewoon goed deskundig

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

Keurig allemaal,

Geen klachten.alle afspraken nagekomen.

Vriendelijk ,sfeervol, en correct

Voel mij echt koning!

Ik had twijfels of ik mijn banden wel wou wisselen vanwege Corona. Echter was alles tot in de puntjes verzorgt en ik voelde mij erg veilig. Toen ik de auto weer kon halen was alles mooi gepoetst en stond hij weer te stralen zoals de dag toen ik hem nieuw kocht. Vanwege de medewerkers van Harrie Arendsen Hengelo blijf ik voorlopig Volvo rijden.

tevreden met kleine note, zie onder

Check van te voren bij een service beurt waarbij de banden ook gewisseld worden of het profiel nog voldoende is, en dat eventuele nieuwe banden op voorraad zijn, nu moest ik voor een vervolg afspraak terugkomen. verder geen bijzonderheden. Ik word vriendelijk ontvangen, en reparaties worden goed uitgelegd en uitgevoerd.

altijd een vriendelijk gezicht en keurig geholpen

Altijd keurig geholpen en snel, vriendelijk personeel en goede service

Na een werkplaatsbezoek ziet de auto er altijd als nieuw uit!

Communicatie gaat altijd goed en zorgvuldig en na een bezoek aan de werkplaats ziet de auto er altijd weer als nieuw uit, omdat hij helemaal schoon wordt gemaakt voor ophaling. Daar word ik blij van!

Gastvrij en persoonlijk

Ik kom uit Utrecht en kom al jarenlang bij Harrie Arendsen Zevenaar. Tot dusver ben ik altijd meer dan tevreden geholpen. Afspraken worden nagekomen en ik kan altijd terecht als er wat is. Verder ben je een klant en geen nummertje!

Fantastische service.

Geld uitgeven aan onderhoud of reparaties is vaak pijnlijk, maar bij Harrie Arendsen doen ze er werkelijk alles aan om de pijn zoveel mogelijk te verzachten. Heldere en eerlijke uitleg van de monteur, prima contact met de baliemedewerker, goede koffie terwijl je wacht en als klap op de vuurpijl wordt de auto als nieuw voor je klaargezet. Volvo-dealer Harrie Arendsen laat wat mij betreft heel treffend zien hoe eenvoudig het is om heel goed te zijn.

gastvrij en servicegericht

Werd hartelijk welkom geheten, wisten waarvoor ik kwam, kreeg koffie aangeboden en zou rustig een krantje hebben kunnen lezen, ware het niet dat ik die thuis al had gelezen (er lag alleen De Gelderlander, geen landelijke krant als De Telegraaf of zo). Nadat het probleem verholpen was, nam 'de monteur' rustig de tijd om zijn bevindingen toe te lichten. Ook Frank, net uit een vergadering, nam nog even de tijd om even een praatje met me te maken, waardoor je je als heringetreden Volvo-rijder weer helemaal 'thuis voelt' bij Harrie Arendsen.

Ontvangst zeer goed. We konden wachten tot dat de banden waren gewisseld en spatlappen voor waren bevestigd. Werd ons gelijk een bakje koffie geserveerd. Alleen jammer dat op de banden geen aantekening is gemaakt van rechtsvoor en rechtsachter. Ik weet dus niet welke van de banden de voorband of achterband is. Op de linkerbanden is wel een aantekening aanwezig LV en LA. Vandaar 4 sterren.

nette garage, goed geholpen

auto voor onderhoud geweest, als service netjes gewassen en van binnen schoongemaakt

Prefect

Zoals gewoonlijk alles naar wens.

zoals altijd zeer goed

Ik moet er op en neer 320 kilometer voor rijden om een beurt aan mijn auto te geven. maar voor de beste garage in Nederland heb ik er dat graag voor over.

Hartelijke gastvrije ontvangst! Prima service!

Perfect!

Alles ok zelfs de auto was zelfs grondig gewassen en schoongemaakt. Kon weer door schone ruiten naar buiten kijken. Aangename verrassing. Electrische fiets meegekregen. Super fiets. Rekening valt in principe altijd tegen.

Zeer vriendelijke ontvangst, probleem opgelost

Zoals gebruikelijk is de ontvangst bij Harrie Arendsen vriendelijk en prettig. Jammer dat de toffees zijn vervangen door fruit, maar ach, het is wel gezonder ;-)

Was weer prima

Auto gebracht voor een beurt, daarna werd ik gebeld om door te spreken welke zaken gerepareerd moesten worden. Auto was bij het ophalen schoon. Prima dus.

Uitstekend, zoals gebruikelijk.

Geen klachten, vlotte afhandeling en vriendelijke service.

Gewoon goed geregeld!

Prettige ontvangst, vlotte sleutel overdracht, duidelijke communicatie wat de werkzaamheden worden. Taxi-service is klasse.

Altijd goed

Correcte en snelle service, auto altijd weer lekker schoon. Top

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl