Prima geholpen zoals altijd.

Fijn bedrijf om te komen met mijn Volvo V70. Al is mijn Volvo 20 jaar (jong) met ongeveer 350000 km op de teller nemen ze altijd de tijd om deze goed na te kijken. Het personeel is professioneel en vriendelijk.

Vanaf ik Volvo ben gaan rijden zeer tevreden over de bediening en service!

Bijzonder tevreden over de service, ontvangst en vakkundigheid.

Zoals altijd prima service en goed geholpen

positief en duidelijke info verstrekking

De Personal Service Technician gaf duidelijke informatie over de kosten en de werkzaamheden, ook goed advies over wel of niet noodzakelijke verrichtingen.

correcte benadering over voortgang

bandenwissel en onderhoud+plaatsen van filter: duurde iets langer ivm wegvallen van luchtdruk in systeem van garage

Prima ervaring

Alles opgelost en wagen mooi schoon

Fijne mensen, snelle service

Zeer vriendelijk geholpen, lekkere koffie en snel weer op weg!

Op en top service

De winterwielen liggen eronder en de auto is ook nog gewassen en stofgezogen aan de binnenkant. En dat allemaal terwijl er op gewacht kon worden. Zeer fijn.

Snelle diagnose en goede reparatie

Het lampje van het remvloeistof niveau ging branden. De oorzaak was versleten remblokken en schijven. Het is dezelfde dag nog gerepareerd.

Zeer tevreden over de service!

Als een van de eerste Polestar 2-rijders in Nederland werd ik vrij snel geconfronteerd met de problemen die geleid hebben tot een grote terugroepactie. Voor de Volvo-servicemedewerkers was het werken aan een Polestar nieuw en onbekend. Pro-actief hebben zij via Polestar mij een leenauto ter beschikking gesteld en mij bijna wekelijks contact gehouden over de voortgang van aanpassingen aan de Polestar. Uiteraard is het vervelend dat, zeker bij een nieuwe auto, je moet wachten totdat deze weer berijdbaar is. Echter door regelmatig contact vanuit Harrie Arendsen (Almelo) kreeg ik een update over de voortgang. Dit heb ik als zeer plezierig ervaren. Na vijf weken afwezigheid rij ik inmiddels weer met veel plezier in de '2'!

Perfect geregeld allemaal!

Auto werd op afgesproken tijdstip thuis opgehaald en op mijn werk aan het eind van de dag weer teruggebracht. Fijne en schone leenauto (zonder kosten). Auto was van binnen en buiten schoongemaakt (zonder kosten); erg fijn om zo je auto terug te krijgen!! Top service!!

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Harrie Arendse en dat is heden ten daagse heel belangrijk,je wordt professioneel en vriendelijk geholpen een vertrouwd adres in de regio met een mooie uitstraling.

Fantastisch!!!

We werden keurig ontvangen Keurig verblijf Keurig aflevering van de auto Keurig afscheid op 1,5 meter afstand En toen weer terug naar Den Haag Tot over een half jaar!!!!

goede service

Goed geholpen, komen afspraken na

zeer goed

Ik ben blij van jullie werk, communicatie en klaar staan voor cliënten.

Slordige afwerking

USB-stick was door de monteur meegenomen en niet vervangen door een andere. Binnenspiegel was veranderd. Auto was niet gewassen, omdat er volgens de monteur een te lange rij voor de wasserette zou staan. Toen ik met de auto meteen daarheen ging bleek dat ik vrijwel direct aan de beurt was. Van een andere medewerker hoorde ik, dat de betreffende monteur meteen weg moest nadat hij klaar was met mijn auto. Kortom slordig, niet Harrie Arendsen waardig

Als klant perfect geholpen

Goede service, correcte medewerkers, en nog een schone wagen na afloop!!

Goeie services

Deskundig advies en zeer klantvriendelijk.

Topservice, zoals ik al 14 jaar gewend ben!

Altijd een keurige ontvangst. Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en wat er is gebeurd. Nooit verrassingen. 100% correct, Dank jullie wel!

perfect

perfect

Correcte en attente behandeling

Prettig contact. Meedenkend. Snel. Attent

Geen empathisch vermogen, geen inlevingsvermogen en slechte feedback. In een woord vernederend.

Zeer slecht, te slecht om er woorden aan vuil te maken.

Klantgericht, en heldere communicatie

Fijne service. Klantgericht, duidelijk!

Prima service !

Keurig , vlot en op tijd volgens afspraak geholpen !

Opmerking: voordat ik met de auto naar de garage ga zuid ik hem zelf schoonenwas hem uitgebreid. Ik kan me dus voorstellen dat een wasbeurt gratis is Wat de rekening betreft had ik die graag gespecificeerd willen zien.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl