Zoals ik gewend was…. Uitstekend!!

Auto voor onderhoud naar de garage. Werkzaamheden conform afspraak! Auto schoon weer voor de showroom…. De naam is veranderd…. De service is ongewijzigd van hoog niveau!!

Correct

Goed geholpen

Fijne hulp. Wordt meegedacht aan een goede oplossing

Meestal prima

Jammer dat de afspraak de eerste keer niet goed ging.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Strak werk en goede info/service

Ik ben al jaren gemiddeld een tevreden klant

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Aandacht voor de klant is enorm aanwezig

Ik wilde uitlevering van mijn nieuwe auto eerder dan gepland. Ondanks drukte voor kerst werd dit toch mogelijk gemaakt.

Monteur Top - rekening tegenvallend

De monteur was top, dacht mee en is zeer kundig. Wat ik niet begrijp is dat je een beurt boekt ( (€ 299) + APK (€20) en er 1 onderdeel moet worden vervangen hier dan € 77 arbeidsloon voor wordt gerekend. M.a.w. een uurloon. De beurt incuslief onderdeel vervangen en APK was binnen een goed uur klaar dus waarom een uurloon rekenen voor een onderdeel dat in korte tijd was vervangen?

Betrouwbaar

Helemaal tevreden

Het prettige vind ik dat je keurig vooraf een prijsopgave ontvangt per e-mail. Je weet waar je op mag rekenen. Zijn er onverwachte dingen die tijdens de inspectie aan het licht komen, dan wordt je op de hoogte gesteld. Dan heb je de keuze om e.e.a. te laten repareren of je kiest ervoor om er niets aan te laten doen. De service technician die mij geholpen heeft geeft mij het gevoel dat m'n Volvo in goede handen is.

Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Distributieriem is binnen de afgesproken tijd vervangen (gezien reistijd heb ik erop gewacht). In de tussentijd uitleg gekregen over de werkzaamheden. Ook proefgereden met een Volvo CE40. Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Prima zitten inclusief fruit en prima chocolademelk. Hoogte factuur is marktconform. Kortom tevreden.

prima geholpen.

Waren alleen verkeerde nieuwe winterbanden besteld en moest ik de volgende dag terugkomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Snelle service met goede uitleg

Zie hierboven.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Vriendelijk geholpen en op tijd klaar.

Fijn geholpen goede Service, echter is er 1 ding niet nauwkeurig gemonteerd wat inhoud dat de auto nog een keer in de werkplaats moet helaas.

Attend en meedenkend.

Super klantvriendelijk

Prima voorlichting en duidelijkheid

De service is zoals het altijd was. helder en goed op de hoogte gehouden tijdens onderhoudsbeurt.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Deskundig en snel geholpen zonder afspraak

Kundig en klantgericht

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Professionals

Uitstekend geholpen door snelle juiste diagnose

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Weer alles in orde

Zoals altijd, deskundig opgelost!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Betrouwbare garage.

APK zonder problemen met correcte terugkoppeling resterende levensduur van vervangingscomponenten.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Gewoon zorgzaam

Er werd geluisterd naar mijn hulpvraag en oplossingsgericht meegedacht.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Fijne plek om te wachten, lekkere koffie en heel vriendelijk personeel.

Matig tevreden

Aantal garantiezaken waren maar matig afgehandeld. Vervolgens werden ze in eerste instantie gefactureerd. Ik verwacht eer van een premium dealerbedrijf.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Prima service en de koffie was lekker!!

Prima service en de koffie was lekker!!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Snel tussentijds geholpen

Lamp vervangen voorzijde Volvo V70.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

goed is goed. wel graag even actief aandacht voor verlengen on-call abonnement.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl