Top en secuur

Alles volgens afspraak en helder uitgevoerd. Een jaarlijkse beurt.

Goed en duidelijk geholpen

Goed en duidelijk geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Smorgens gebeld en kon smiddags direct worden geholpen en na een half uurtje kon ik weer verder

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Positief, duidelijk en gericht op kwaliteit

Vooral zo doorgaan.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Nieuwe naam, zelfde service!

Auto staat weer tip top op de oprit. Goede uitleg van het onderhoud en de verrichtte werkzaamheden! Heldere communicatie, service en behulpzaamheid,tussen het inleveren en weer ontvangen van de autosleutel.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Prima service maar fouten in factuur

Ik ben sinds 2 jaar klant bij Apeldoorn daarvoor m’n Volvo S60 gekocht en volledig onderhouden bij Zwolle. Helaas is er bij de m’n jaarlijks geplande onderhoudsbeurt factuurmatig een paar fouten gemaakt. Ik heb de factuur direct aan balie voldaan. Maar zag thuis dat er 55 extra voor een ongevraagde uitgebreidere volvo assistance werd gefactureerd. Daarnaast was er ook geen korting berekend voor een oudere auto. Iets wat wel altijd wordt gedaan en ook op de website staat vermeld.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Duidelijke afspraken, correcte ontvangst en afhandeling van het onderhoud.

Zie mijn samenvatting

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Zeer goede ervaring

Keurige ontvangst, heerlijke koffie, goede werkplek én bovendien (want dat is het belangrijkste): zeer goed geholpen door de technicus. Die ook een dag later nog even belden hoe het was bevallen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Prima en vlot afgehandeld

De bandenwisseling is vlot en goed afgehandeld

correct

reparatie en montage werd conform afspraak uitgevoerd. Informatie inzake gereedkomen auto was tijdig en vriendelijk

Goed geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Apk bij ander bedrijf ging fout is niet opgelost .bij jullie Apk uit laten voeren geen probleem top service nogmaals bedankt gr Erik Vink

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

ging heel netjes en flot

alles was naar wens top service

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Hele fijne verkoopadviseur en prima aflevering

Hele fijne verkoopadviseur en prima aflevering. Alles volgens afspraak en soepel verlopen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Supersnelle en klantgerichte benadering

Ondanks drukte toch tijd vrijgemaakt om mijn lekke band te repareren en te vervangen bij mijn terugkomst met een nieuw lek

Netjes geholpen,alles volgens afspraak

Heel fijn geholpen

Op 22 december gebeld omdat beide autosleutels niet meer functioneerden, ook niet na vervanging van batterijen. Ondanks de ontzettende drukte ivm de feestdagen kon ik toch dezelfde dag nog langs komen. Niek van Helden heeft mij heel vriendelijk geholpen. De batterijen bleken na vervanging verkeerd geplaatst te zijn, zowel door onszelf als door onze eigen garage. Niek heeft van beide autosleutels de batterijen opnieuw vervangen. Beide autosleutels deden het weer, een enorme geruststelling. Voor de vervanging van de batterijen zijn geen kosten in rekening gebracht, wat een service!

Klantvriendelijk

Goed geholpen

Goede communicatie

Afspraak was al gemaakt voor een reparatie. Toen kwam de onderhoudsbeurt er bij. Kon gelukkig in één keer.

Enorm positieve ervaring

Mijn V70 wilde niet meer starten op de nieuwenhuijse parkeerplaats. Er werd meteen vervangend vervoer geregeld. Dag later gebeld met een diagnose en plan. Startmotor uit Zweden en twee werkdagen later auto weer in orde. Uitleg over factuur. Zelfs nog complimenten over mijn mooie Volvo :) Gewoon top. Mike Geert Martijn bedankt!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Prima garage, alleen lange wachttijden

had een defect aan mijn parkeersensoren 2 weken wachttijd voor voor diagnose en dan na de diagnose een maand later pas een afspraak voor het vervangen. Blijkt normaal te worden voor merkgarages maar zou het graag anders zien.

Volvo service in Zutphen perfect

Spoed reparatie nodig. Per telefoon diagnose gesteld, benodigde onderdelen besteld, toen probleem verholpen terwijl ik in aangename wachtruimte tijd nuttig besteed heb. Volvo service in Zutphen perfect

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Monteur Geert heeft mij uitstekend geholpen met instellen van oncall dat was ontzettend ingewikkeld .top!!!!

Goede en prettige service

Om van een 9 naar een 10 te komen zou zijn een bevestiging sturen van de afgemelde huur-/leen auto.

Vertrouwd en eerlijk

Zoals altijd uiterst vriendelijk en zorgvuldig.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl