Perfekt

Ik bin heel tevreden mit die service von het Bedrijf Harrie Arendsen en all medewerkers voor die reparaties en buurt van mein Volvo V50 kenteken KLE JM 100 Iedereen ik da tegen kam waar sehr vriendelijk en hulpvaardig. Ik zou in toekomst alle meine Beurten en eventuele reparaties laten machen. Hartelijk Dank John Morris

Zoals altijd keurig verzorgt

Zoals altijd keurig verzorgt

Klant staat bovenaan!

Bekwaam personeel welke met je meedenken en oplossen! Hier kun je net gerust hart je auto neerzetten voor wat dan ook!

alles klopt

alles klopt

topservice!

Altijd topservice bij Harrie Arendsen Volvo. Ze staan echt altijd voor je klaar, geven eerlijk en goed advies en je wordt nog verwend met een heerlijke bak koffie, zelfs als je eigenlijk in een meeting zit. Alleen al voor deze service kies je voor een Volvo (mijn auto rijdt btw erg fijn)!

Betrouwbaar

Klantvriendelijk en professioneel.

Uitstekende service en reparatie goed uitgevoerd

Door omstandigheden was het mij niet mogelijk de auto zelf te brengen. Het ophalen en weer afgeven was geen enkel probleem. Alle werkzaamheden goed uitgevoerd. Beleefde en vriendelijke behandeling.

Dit keer viel het bezoek aan de werkplaats voor een beurt tegen

Al 5 jaar klant bij Volvo Harrie Arendsen. Voor het eerst werd ik (telefonisch) actief benaderd voor het maken van een afspraak voor mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ik had duidelijk kenbaar gemaakt dat ik vervangend vervoer wilde. Daarnaast had was er nog een geluid in de wielkast waar ik naar wilde laten kijken. Bij aankomst bleken beide wensen niet doorgekomen. Gelukkig wel door de backoffice alsnog opgelost middels auto van een van de medewerkers. De auto was vlot geserviced. Daarna nog aangegeven dat ik mijn Volvo app niet kon koppelen. Er zou naar gekeken worden en ik werd de volgende dag teruggebeld. Na 2 dagen radiostilte heb ik zelf maar gebeld. De betreffende medewerker die zou bellen was 2 dagen afwezig. Uiteindelijk door iemand anders opgepakt.

Snel accuraat een beurt en apk laten uitvoeren.

Ik ben super geholpen, fijn dat de monteur die de auto een beurt gaf bij mij aan tafel kwam zitten eerst besprak wat hij ging uitvoeren bij de beurt en wat en wel niet nodig is. Vervolgens toen hij klaar was kwam hij weer aan tafel nabespreken en de auto opleveren.

Goede service en advies

Zelfs staat de auto na onderhoud gewassen klaar!

Snelle, deskundige en vriendelijke dealer met oog voor de klant en optimale dienstverlening.

De wijze waarop we geholpen worden is altijd klantgericht en deskundig. Je weet altijd waar je aan toe bent (ook wat de kosten zijn voordat er gerepareerd wordt). Hoewel degelijk soms wat saai of suf kan lijken is het in dit geval een enorm compliment. Een degelijke garage waar je het volste vertrouwen in kunt hebben. We willen deze dealer van harte aanbevelen.

PRIMA EN EEN LEKKER KOPJE KOFFIE GEDRONKEN

Snelle service (jaarbeurt) Kon er op wachten

Mijn Volvo V40cc jaarbeurt laten doen in Almelo Na 1,5 uur stond de auto weer buiten netjes gewassen en gestofzuigd We kunnen weer even vooruit !

Klacht werd snel en vakkundig gerepareerd

Bij mijn XC70 met meer dan een half miljoen kilometer op de teller brak een veer van de wielophanging. De auto werd snel ingepland voor reparatie waarbij ik vooraf duidelijke info en een prijsopgave kreeg. De reparatie is geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Als er in de komende half miljoen kilometers nog een klacht optreedt kom ik zeker terug. Zo ook voor het reguliere onderhoud

Een fijne

Op 9 aug hebben we onze nieuwe lynk & co opgehaald, en de aflevering was heel erg goed geregeld. De aankoop en inruil van onze kia Rio liep heel erg fijn, met name door verkoper Winston Post NIeuwenhuijse Meppel bedankt!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Top service

Geweldige aflevering van mijn prachtige EC40 Black Editie. Namen goed de tijd en luisteren goed naar de wensen van de klant, alle lof naar de adviseur Boris. Zeker ook genomes mag worden is Niek van Helden, Workshop support: Komt gemaakte afspraken na en is zeer klantvriendelijk ingesteld en is enthousiast over het merk Volvo en deel deze passie graag met de klant. Al met al is dit de plek waar je moet zijn voor je aanschaf Volvo, onderhoud en kennis en kunde. Hier voel je als klant gehoord en welkom.

Goed en professioneel

Alles is volgens afspraak uitgevoerd én goed.

Gastvrij, vriendelijk, deskundig

Onlangs hebben wij een prachtige Lynk & Co 01 gekocht en opgehaald. Voorafgaand hadden wij een afspraak gepland staan om een Lynk & Co 01 te bekijken. Hierbij zijn wij goed geholpen door Bram, een gastvrije, vriendelijk en behulpzame verkoper. Bram heeft ons vanaf bezichtiging tot koop zeer goed geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf occasion

zeer tevreden

zeer tevreden

Goede ontvangst en juiste info over mijn vragen

Zeer goede en snelle service

Alles keurig en netjes op tijd geregeld.

Klantvriendelijk, uitstekende service

Ik ging naar de garage om een parkeerschade te laten taxeren. Er zou een foto van gemaakt worden en daarna zou ik een prijsopgave krijgen. Echter de schade viel gelukkig mee en ik kreeg het aanbod deze direct ter plaatse te herstellen. Dat is gebeurd en de auto kreeg ook nog een wasbeurt. Met dank aan de receptie-medewerkster en Luciano die uiterst vriendelijk en bekwaam voor deze snelle afhandeling hebben gezorgd. De auto ziet er weer top uit. Wat een (gratis) service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed geholpen

Keurig netjes geholpen

Prettige ontvangst Attente monteur Fijn dat ik kon wachten en even wat kon werken in een rustige ruimte

Goed geholpen!

Ondanks de drukke vakantieplanning van de werkplaats ben ik snel en vakkundig geholpen. ‘s morgens de garage bezocht omdat er een schurend geluid was te horen. Direct actie, nieuwe schijven en blokken en kon dezelfde middag weer op pad.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl