snel, hulpvaardig en prettig geholpen

uitstekend

Correcte behandeling

De digitale terugkoppeling op de online gemaakte afspraak was niet geheel correct, maar werd persoonlijk rechtgezet. De ontvangst bij Harrie Arendsen in Hengelo was hartelijk en velgen wissel verliep vlot. Ook de bestelde afsluitbare wielbouten waren gemonteerd. De sleutel van deze wielbouten bleek bij navraag in een daarvoor bestemde ruimte in de kofferbak te liggen. Alleen was de actieprijs van de afsluitbare wielbouten op de factuur niet verrekend, maar dit was na één telefoontje geregeld.

Top Service

Kan niet anders zeggen dan een perfekte aankoop van gebruikte auto gehad en perfekte service en onderhoud.

Een uitstekende garage

Uitstekende organisatie, vriendelijk en deskundige medewerkers.

Uitstekende service

Ik kwam na de bandenwissel terug met een trilling in de auto. Mijn klacht werd serieus opgenomen, en de monteurs hebben er ook met volle aandacht aan gewerkt. Een aantal uur later werd ik gebeld door Harrie Arendsen, dat ze de auto hebben onderzocht en zo goed mogelijk gebalanceerd en uitgelijnd.

Netjes en professioneel

Uitermate netjes geholpen en ze hebben de gehele rem installatie van de auto op de kop gehad om een probleem proberen te achterhalen en op te lossen.

Correct en vriendelijk geholpen

Ondanks dat ik er alleen een afspraak had gemaakt voor een bandenwissel, is er ook een software update uitgevoerd en ook nog de auto gewassen. Een prima service.

Goede uitleg en vlotte behandeling, alles correct uitgevoerd, TOP!

Banden wissel en extra werkzaam heden en onderzoek naar uitlaatgassen lek. Prettig geholpen en leenfiets ter beschikking gekregen om even naar mijn werk te fietsen. Zeer tevreden.

Goede wijn behoeft geen krans.

Zie bovenstaande

Prima persoonlijke aandacht en zeer service gericht

Prettige omgang en nu ook met een video van de monteur die je auto onder handen heeft. Deskundige uitleg over wat er aan de hand is. Kortom...voelt heel vertrouwd, en dat al vele jaren!

Uitstekende dienstverlening.

Dienstverlening is goed en alle wordt als besproken correct afgehandeld.

Goed.

Goede ontvangst. Wachttijd beperkt. Mijn voorkeur gaat uit naar het persoonlijk overhandigen van de sleutel aan de uitvoerende technicus. Hij kan informeren naar het wel en wee van de auto en ik kan dan gelijk even aangeven eventuele technische "klachten".

Helemaal 100%

Nette ontvangst en binnen een kwartier waren de werkzaamheden afgerond (bandenwissel). Heel snel.

Snel en vakkundig geholpen

Snelle bandenwissel

Uitstekend!

De vriendelijke medewerkers leveren een goede service en denken met de klant mee.

uitstekend

Ik kwam voor de bandenwissel en die is prima uitgevoerd, zelfs de auto gewassen. Enigste minpuntje is dat de winterbanden op zijn en toch naar de opslag zijn gegaan waardoor ik komende winter voor extra kosten kom te staan omdat ik waarchijnlijk overstap op 4 seizoenen banden. Mvg., Frank ter Riet

Snel, kundig en netjes!

Het ging on het wisselen van de banden en dat is zeer snel en goed uitgevoerd.

Top bedrijf.

Keurig op tijd geholpen.

KLantvriendelijk, service gericht, fijne sfeer

Bij de bandenwissel en het op verzoek balanceren van de 3 overige banden bij de ene nieuwe band is alles goed verlopen en loopt de auto weer trillingsvrij. Verder heeft hij weer een fijne wasbeurt gekregen. zoals altijd weer een goed bezoek aan Harrie.

Vriendelijk personeel, veel vakkennis

Ik kwam voor een APK afspraak echter de auto was ook aan regulier onderhoud toe. Dit werd gelijk meegenomen, top !

Klantvriendelijk en deskundig

Snel een afspraak gepland werkzaamheden keurig uitgevoerd en uitleg gekregen van de monteur!

Perfecte service

Wat moet je vermelden over een perfecte service? Een monteur die je persoonlijk alles uitlegt, een auto die keurig wordt afgeleverd, alles klopt, alles is op tijd. Tja wat nog meer?

Persoonlijk welkom, goede en vlotte service

Hartelijk ontvangen, goede plek om te wachten, lekkere koffie en een persoonlijk woordje. Werkplaatsservice uiteraard prima.

alles goed geregeld en zeer correct. ook dat onze auto gewassen is vinden we erg fijn.extra service!!

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl