Monteurs uiterst vriendelijk. Wachttijd mag wel iets verkort worden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Ik heb een ouder model Volvo. Er werd goed meegedacht welke onderdelen nodig waren en eerlijk advies gegeven over prijs/kwaliteit verhouding. Als klant geeft dit vertrouwen. Ook is het geweldig dat je al vanaf 07.00 langs kunt zodat je geen extra vrij hoeft te nemen. Ga zo door.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Correcte behandeling alles netjes op tijd.

Wij hebben de auto gekocht bij de vestiging Apeldoorn. Elk jaar brengen we de auto daar weer voor een beurt, we moeten er 2 uur voor rijden maar maken er een dagje uit van. Er staat een auto voor ons klaar en we worden netjes gebeld als onze auto weer gereed is. Kortom prima

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

De medewerkers maken dit bedrijf en staan borg voor kwaliteit.

Vanaf de vriendelijke ontvangst en aanbieden van de auto tot aan het weer ophalen van de auto loopt het soepel. Er is een goede wachtruimte met koffie en een leestafel. Ruimtes om te werken terwijl de auto in de werkplaats staat. Het telefoontje achteraf met de vraag of alles naar wens was, toont de professionaliteit van de organisatie. Als klant krijg je het gevoel dat het om jou draait.

Vijf sterren!!

Zeer prettig, als altijd.

Fantastisch

Zelfs na 17:00 uur nog uitstekend geholpen en een leen auto meegekregen. Ontzettend fijn als je zo positief wordt geholpen.

Heel klantvriendelijk geholpen.

Prima geregeld conform afspraak

Receptie vriendelijk, goede communicatie inzake afspraak, tevreden

Bij Harrie Arendsen Doetinchem wordt je altijd vrolijk ontvangen en zeer goed geholpen. Er staat koffie voor je klaar en er is tijd voor jou als persoon. Daarnaast ga ik altijd met een schone en veilige auto weer naar huis.

Volgens afspraak

Netjes ontvangen met koffie en appeltaart De nieuwe trekhaak perfect eronder gebouwd Veel plezier van onze ex30 Groet n tevreden klant

Tevreden

Vlot met keurige informatie en vriendelijk geholpen bij de APK

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

De klant staat niet centraal.

Klant moet wachten omdat iedereen tegelijkertijd pauze neemt. Een klant stond al 10 min te wachten voor de balie omdat t druk was en krijgt dan te horen dat ie nog een keer 15 min mag wachten. Bij melding van defect van handdoekapparaat werd door baliemedewerkster aangegeven dat de schoonmaakster helaas net was vertrokken. Dus dat t pas de dag erna zou kunnen worden verholpen. Ipv zelf initiatief nemen en bijvoorbeeld een handdoek er neer te leggen. Mijn indruk is dat iedereen zijn/ haar eigen ding doet maar van samenwerking voor 1 klant is geen enkel besef. Men werkt dan langs elkaar heen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Goed geholpen en prima service

Goed geholpen en even wachten met koffie in de zithoek. Na een uur was de auto klaar en door de wasstraat geweest.

Gewoon goed zoals verwacht

Voorruit goed vervangen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Keurige service van begin tot eind

Prima service gehad. Inplannen van afspraak kan binnen de juiste termijn. Onderhoud is netjes uitgevoerd met goede communicatie en zelfs een wasbeurt van de auto. Top.

Super dienstverlenend

Makkelijke planning onderhoud, klantvriendelijk personeel en informatief. Naast goede koffie ook nog een werkplek beschikbaar.

Gewoon goed geregeld

Mooie dealer, goede werkplekken voor klanten. Ik vond het goed georganiseerd overkomen. Alles was gewoon erg goed geregeld.

Uitstekende service

Altijd warm onthaal en zeggen wat ze doen. Klantgericht en behulpzaam.

Prima als altijd

Zie hierboven

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Vlotte en snelle service

Prettige service.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

netjes geholpen, wel erg prijzig

Bij het verhelpen van de volvo on call storing bleek de 'accu'oid vervangen te moeten worden. Dit alles is uitgevoerd. De gerekende onkosten vielen mij wel hoger uit als ingeschat. Ben wel bang dat de grote overhead drukt op de garage en hieruit de marge gemaakt moet worden. Voor eenvoudige reparatie wordt je bijna gedwongen naar een andere garage te gaan om het betaalbaar te houden.

super

persoonlijk en professioneel!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Goed en vriendelijke geholpen bij aankomst

Een ieder is vriendelijk wat een luxe voor mij, niets was teveel.

Je wordt serieus genomen

Plezierige en persoonlijke benadering.

Uitstekende service, meedenken en duidelijke uitleg zowel ter plaatse als telefonisch.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl