Prima service en duidelijke uitleg!

Auto rijdt weer perfect, ook zijn alle systemen geüpdate. Samen met de apk kan ik er weer een jaar tegen aan! Auto is ook nog is schoon en gewassen afgeleverd!

Prima service van het onderhoud.

Goed geholpen, op tijd en duidelijke uitleg

wederom geweldig

gezellig vriendelijk, correct en adequaat

No nonsens

Duidelijke uitleg van de uit te voeren werkzaamheden. Staan open voor kritiek en vragen ter verduidelijking van de uitgevoerde werkzaamheden.

Perfect. Goede service. Denken met je mee.

Na een eerder bezoek waarover ik niet tevreden was heeft Arendsen zich volledig hersteld.

Ik had problemen met mijn Volvo On Call in mijn V70 en dat duurde enkele bezoeken lang. Na een bezoek afgelopen maandag is dit volledig hersteld en durf ik Arendsen zeker aan te bevelen. Software is vaak we;l een dingetje met al die programmeer regels, maar de monteur heeft de juiste instellingen gereset en een nieuwe module geplaatst. VoC werkt weer perfect. Aandacht voor de klant doet men hier goed. De verantwoordelijke van de vestiging nam persoonlijk contact met me op. Ook dat helpt. Een 10 geef ik nooit maar een 9 is dik verdiend.

Wederom een prettige ervaring

elke keer een keurige ontvangst, helder kostenoverzicht en een mooi opgeleverde auto na de jaarlijkse beurt.

Over and above. Best garage in the world... And I travel the world so have the authority to say that

Harrie has been a example of excellence and achievement for many years. Ronald, Wouter and the team in the service department. Twan and the team at the front desk, Tino and the support team behind the scenes. You set the standards other should aspire to. Please continue.. Onward and Upwards. Tibor

Als je auto niet wil starten en je direct geholpen wordt.

Zo als het hoort

Zoals altijd een goede service met in achtneming van deCorona maatregelen.

Ze maken waar wat ze beloven

Vandaag onderhouds beurt voor mijn Volvo. Omdat het ongeveer twee uur zou duren ben ik blijven wachten. Er werd mij zelfs een eigen ruimte aangeboden maar koos voor de wachtruimte. De verzorging was hier zo goed dat die in een sterren hotel niet zou hebben mistaan. Er waren geen bijzonderheden gelukkig dus heel tevreden weer huiswaarts.

Geheel naar wens.

Correct hoe alles word gedaan en is afgesproken

het volvo gevoel in 1 keer weg!

wij hebben vorig jaar een nieuwe volvo gekocht bij Arendsen in Ruurlo zeer netjes behandelt door de verkopers en in alle rust een prachtige auto samengesteld. De eerste onderhouds beurt was echter een complete teleurstelling. niet de onderhouds beurt op zich maar het feit dat ik niet eens een leen auto mee terug kreeg en me dus heb laten ophalen, dit zag ik totaal niet aankomen. ik ben eerder bij andere auto bedrijven geweest en was gewend daar gewoon een leenauto mee te krijgen zonder kosten. nu hadden we de duurste auto ooit gekocht, bij een Volvo dealer, en was dit voor ons dus een tegenvaller. Het fijne Volvo gevoel was even helemaal weg.

Was perfect. Auto was ook volledig schoongemaakt. Keurig.

Ik vond het schoonmaken van de auto, zowel binnen als buiten echt keurig! Ik kom hier steeds niet aan toe en dit heb ik dan ook als heel erg prettig ervaren!

uitstekend en conform gemaakte afspraak uitgevoerd

zeer goed en vakkundig

probleem met de banden werd snel en vakkundig verholpen, zelf kon ik onder een heerlijk kop koffie dat werd aangeboden verder met mijn werk via de laptop! Top geregeld!!

Duidelijk wat er gaat gebeuren. Van te voren gebeld als er onverwachtse reparaties zijn. Leenfiets is nu elektrisch. Een verbeteren t.o.v. eerdere leenfiets.

Top.

Ik ben erg tevreden over de manier waarop de koop plaats heeft gevonden. Alle contacten met de verkoper (Bob)verliepen snel en vragen werden direct via de mail of telefonisch beantwoord. Geen gelikte verkooppraatjes maar een eerlijk en duidelijk verhaal.

Goede afhandeling van de verkoop van een volvo XC90

Na het overlijden van de vriend van mijn zus heeft ze besloten om deze grote auto te verkopen omdat ze liever in de kleinere Citroën rijd. Na veel garages in buurt te hebben geprobeerd , kwam ik bij jullie terecht. Ik kwam in autoweek classic eens een Volvo tegen die bij jullie te koop stond en was uitgeleend was voor een vergelijkende test. De geschatte aankoopprijs was goed en zo zijn we naar Almelo gegaan. Na de inspectie op de brug kwam er een lekkage naar voren, wat wel een tegenvaller was. Het voorstel om te onderzoeken waar het vandaan komt en wat de mogelijke kosten daarvan zijn kwam ons goed over. De auto daar gelaten en niet lang daarna kwam het bericht wat er aan mankeerde en wat de kosten zijn om dit te herstellen. Keurig met foto's en een filmpje met draaiende motor, waarbij je zag waar het lekte. Ik heb overleg gehad met mijn zus en zij heeft een voorstel gedaan voor de nieuwe inruilprijs. Daar zijn jullie mee akkoord gegaan.

Klantvriendelijk en Service gericht!

Afgelopen maandag mijn auto voor de APK keuring gebracht. Monteur Jurre heeft mij netjes alles uitgelegd wat er zoal mis was met de auto. Volgende dag is deze alsnog goedgekeurd na reparatie. Top Service!

Goede communicatie, duidelijk verhaal en een topauto!

Mijn knappe Volvo voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt naar Doetinchem gebracht. Ik kreeg hem daarna thuisbezorgd, helemaal schoon van binnen en buiten. Op papier duidelijk alles wat eraan is gedaan, helemaal top.

-----

-----

Prima geholpen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl