Volgende keer weer bij jullie !

Geweldig zoals altijd

Jaarlijkse servicebeurt, geen bijzonderheden. Twee garantievraagjes werden tot de bodem uitgezocht en naar tevredenheid opgelost. Zeer attent werd ik vooraf geïnformeerd dat ik nog een krantentegoedbon had, en gevraagd of ik die mee wilde brengen. Na de beurt was de auto, die door het winterweer van binnen en van buiten goed vies was geworden, weer spic en span gepoetst. Wat kan een mens nog meer verlangen van zijn autodealer?

Goede service en fijn contact met monteur

Onderhouds beurt & APK uitgevoerd bij de Volvo - Ruurlo. Alles weer goed nagekeken om weer zorgloos verder te kunnen in 2021. Contact met de PST is super. Hij kijkt verder & overlegd hoe het met de Volvo staat en voert daarop mede zijn taken uit. Alles in duidelijk overleg met de klant direct. Fijne service, ook de haal & breng service is ideaal met thuiswerken nu. Gewoon veilige gedachte dat de Volvo weer mooie Km's kan gaan maken dit jaar. Met complimenten aan de PST en de medewerkers in Ruurlo die dit iedere keer weer mogelijk maken.

Super bedrijf en altijd klantvriendelijk

Wanneer er zaken zijn kan je altijd op kort termijn terecht. Men is altijd hulp vol .

Zeer goed!

Keurig en vriendelijk geholpen, makkelijk afspraak te maken, auto netjes onderhoud uitgevoerd en schoon weer overgedragen.

Prima service!

Na een storingsmelding in mijn auto, snel een afspraak kunnen maken. Daar duidelijk en snel geholpen en toen bleek dat de auto toch voor onderhoud moest blijven, direct vervangend vervoer gekregen. En zoals altijd de auto weer schoon mee gekregen toen ie klaar was!

Wij zijn erg tevreden over de service en communicatie.

Goede ervaring

Goede ervaring

Geweldig!

Gewoon Top!!

Vriendelijk geholpen. Geen lange wachttijd.

Goed. Ook gelijk de andere klacht geholpen.

Keurig geregeld.

Alles keurig netjes afgehandeld. Aardige medewerkers. De storing die aanwezig was in de auto is netjes opgelost. Ook wordt er keurig gecommuniceerd, voordat er wat gebeurd wordt er eerst even gebeld.

Supers geholpen.

De auto vanwege een storing naar de garage gebracht middels een afspraak. Ontzettend goed geholpen door desbetreffende met een zeker zo goede uitleg over het te vervangen onderdeel. Vervangend vervoer stond gereed, eerst een heerlijke cappuccino uit de koffiemachine en daarna terug naar huis. Twee uur later een telefoontje gekregen dat de auto gereed stond. Supers, dankjewel heren voor deze service. Gr. Hugo

Prima Service

Accuraat en meedenkende medewerker

Weer uitstekend. Goed alles besproken wat er gebeurt is aan de auto.

Uitstekende zorg. Eén opmerking heb ik ook al aan de receptioniste gemeld: de wachtmuziek die doorkomt als ik jullie bel en even in de wacht word gezet is veel te hard! Normaal kunnen mensen misschien hun toestel wat verder van hun oor houden, maar bij mij komt het geluid rechtstreeks in mijn gehoorapparaat. Het is trouwens lang niet altijd prettig om wachtmuziek te krijgen, zeker als het niet jouw smaak is. Bij enkele inetllingen wordt gevraagd of je wel of niet wachtmuziek wil horen.

Wordt altijd netjes en correct geholpen.

Prima service, echter retour moment auto niet als "Harrie Arendsen"

de schadehersteller heeft ons prima geïnformeerd met afbeeldingen over de aanpak van de auto, echter bij het ophalen van de (herstelde) auto, bleek deze vuil en van binnen bezaaid met schuursel oid. Normaliter krijg je de auto zelfs na een beurt keurig gecleaned retour, dat is al verwennerij. Bij een schadeherstel zou je dat mogen verwachten, niet gebeurd...., kleine tegenvaller, opmerkelijk.

Helemaal goed

Geen toevoegingen aan de conclusie

Erg fijne dienstverlening.

Onze oude Volvo was niet reparabel. Wat prachtig zoals de monteurs meedachten in de aanschaf van een andere Volvo. Het leek alsof we gezamenlijk de aanschaf deden. Fijne tips, ook bij het overzetten van attributen van de oude naar de nieuwe. Geen moeite was teveel. Keuring keurig uitgevoerd.

Klant vriendelijk

Het is een zeer postitieve belevenis. De afspraak, flexibiliteit, de video van de monteur het afleveren. Top gedaan en zeer tevreden.

Uitstekende service en correcte afhandeling

Uitstekende service en correcte afhandeling

Uitermate vriendelijke en behulpzaam

Ze zijn altijd bereid om je te helpen en daarbij net die extra stap zetten dat je als klant gewaardeerd voelt.

Top service!

Zeer goede service, zowel bij verkoop als reparatie.

Er wordt prima meegedacht

Alvorens de reparatie wordt uitgevoerd, komt men met alternatieven.

Service erg goed

Vanaf het moment van afspraak maken tot aan het ophalen van de auto is helemaal TOP.. Een dikke 10 Super aardige medewerkers!! Zeker een aanrader

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl