uitstekende service

Prettig contact en ruimte om te werken gedurende de werkzaamheden aan de auto. En goede koffie ;-)

Gewoon degelijk werk en betrouwbaar

Ik had gevraagd of ze een stuk konden meerijden ivm een motor geluid. Daarna advies gekregen en netjes opgelost.

Altijd super service

De mensen die hier werken zijn altijd heel Erg hartelijk en niet opdringerig.......... En bovenal hele goede service en niet te duur!.

Goede ervaring

Zeer tevreden!

- Goede informatie na de onderhoudsbeurt. - Prettige wachtruimte (zonder 'fris' geurtje zoals bij Henk Scholten in Arnhem) - Aangenaam verrast door het feit dat de auto gewassen en gestofzuigd werd terug gegeven. Graag tot een volgende keer.

Corrette afhandeling van alle afspraken.

conform afspraak heeft de auto een beurt gehad. netjes gewassen

Weer top geregeld

Bij de dealer geweest om een xenon lamp te vervangen, keurig ontvangen en geholpen. Het klusje was snel geklaard. Gewassen en gezogen werd de auto weer opgeleverd.

Top garage

Geholpen door het superkoppel Gerwin en Gido

perfecte service, keurig binnen de afgesproken tijd

perfecte service, keurig binnen de afgesproken tijd

Top! Snelle service, zeer goede communicatie m.b.t. de werkzaamheden

Alle afspraken nagekomen No nonsens.

Prima dienstverlening

Goed geholpen door eerst het regelen van de Wegenwacht en vervolgens heeft de auto een update ontvangen waarbij e.e.a. duidelijk is uitgelegd.

Adequaat.

Uitstekende service, vriendelijke benadering.

altijd goed, correct en klantvriendelijk.

Ik wordt altijd goed ontvangen, er is oor voor de klachten/vragen/opmerkingen, en de zaken worden goed afgehandeld. De auto wassen en even stofzuigen vind ik echt top!!

goed.

tevreden. Een enkel dingetje. De leenfiets was geen succes. Eerst dacht ik dat Simone achterop zat. Het ging zo zwaar. Toen bleek dat achter de lucht bijna weg was, voor idem dito en het zadel zat los. Dat kon ik thuis wel in orde maken, maar als vriend van de Pedaleur, mmmmm.

efficient en snel

Een vast monteur voor de auto is een goed idee.

Proberen snel er vanaf te komen

Bij intake voor onderhoud probleem verteld over verwarming, toen hij klaar was vroeg de monteur, er was ook iets met de verwarming? Ja, dat hah ik u anderhalf uur geleden ook al verteld, ja dan moest hij aan de computer voor calibratie!, kunt u vanmiddag terug komen daarvoor!!!! Nee natuurlijk niet ik ben er nu!! Maar het was bijna etenstijd!!!, tevens loszitten bumper niet vast gezet, niet opgemerkt??? Al met al ontevreden over uw monteur en extra werkzaamheden niet overlegd, wel gefactureerd!!

goede service

wederom goede service !!

Uitstekend, niets op aan te merken.

Uitstekend, niets op aan te merken

Professioneel

Goede uitleg over de reparatie. Warm welkom in de koffiehoek.

Met aandacht en zorgvuldigheid

vertrouwen wekkende service

Prima service, volgens afspraak en correct

Zie hierboven

Zeer goede service

Er is een gezellige zitruimte waar je wordt voorzien van een kopje koffie terwijl je wacht. De monteur uit de werkplaats informeert je over de werkzaamheden aan de auto.

Volgende keer weer bij jullie !

Geweldig zoals altijd

Jaarlijkse servicebeurt, geen bijzonderheden. Twee garantievraagjes werden tot de bodem uitgezocht en naar tevredenheid opgelost. Zeer attent werd ik vooraf geïnformeerd dat ik nog een krantentegoedbon had, en gevraagd of ik die mee wilde brengen. Na de beurt was de auto, die door het winterweer van binnen en van buiten goed vies was geworden, weer spic en span gepoetst. Wat kan een mens nog meer verlangen van zijn autodealer?

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl