goeoeoed zo

is zeer Oke Oke

Vriendelijk, prettig en met aandacht

Ik werd goed ontvangen, de planning werd aangehouden en na afloop was er tijd voor een toelichting van de werkplaatschef bij de auto

Daniël is supergast en goud waard.

Onze ervaring is altijd goed geen negatieve gevoelens alles gaat volgenens goed lopend systeem.

zowil ik graag als klant behandeld blijven.

OP afgesproken tijd werdt Ik geholpen,Er is duidelijk aangegeven wat er gedaan is. goede aandacht aan besteed Prima .

Geweldige garage

Een jaar geleden ben ik bij Volvo Nieuwenhuijse Zwolle terecht gekomen met mijn Polestar. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord met mijn vragen over de electrische auto. Het is anders dan de Saabs waar ik altijd in reed. De medewerkers staan voor je klaar met raad en daad en vandaag was de 30.000 km servicebeurt. De eerste twee jaar heb factuur. Hoe fijn kun je het hebben.

• Klantvriendelijkheid

prettige ontvangst, begeleiding naar reserve auto, melding van weer gereed staan van mijn auto.

zie hierboven

Goed uitgevoerd waarvoor ik mijn wagen had gebracht

De afspraak wS vlot gemaakt en werd via de mail bevestigd. Blij met de elektrische leenfiets. Wel jammer dat de radio ontregeld was

• Reden bezoek Andere reden

Uitermate goede service

Onlangs mijn auto voor onderhoud gebracht naar Harrie Arendsen. Het maken van een afspraak was erg gemakkelijk waarbij mij gevraagd werd of er nog aandachspunten waren (er waren een paar kleine aandachtspunten). De service op de dag van onderhoud zelf was uitstekend. De vervangende auto stond klaar, mijn auto stond op het afgesproken tijdstip weer (schoon en gewassen) klaar. Heldere uitleg wat ze gedaan hebben en de kleine aandachtspunten zijn verholpen. Kortom: goede service

Top geregeld, kan niet anders zeggen!

Service is wederom erg goed. Schone leenauto meegekregen en mijn eigen auto was na de beurt gewassen en zelfs van binnen gereinigd. Goede uitleg over de factuur en wat er allemaal gebeurd was aan de auto.

Top geholpen en zeer deskundig

Goed geholpen, paar keer gereden en uiteindelijk snel het probleem vastgesteld. Dank voor de top Service.

Service zoals service hoort te zijn.

In maart mijn Volvo XC60 T6 gekocht bij Harrie Arendsen, te Almelo. Op de auto zit garantie en ondanks dat de auto heel goed was geïnspecteerd door Daniël kwam ik een paar kleine puntjes tegen die de aandacht verdiende. Even contact was voldoende en afspraak gemaakt om de puntjes te verhelpen. Bij dit bedrijf is garantie ook echt garantie en wordt zonder probleem verholpen door Daniël. Zelf 25 jaar in een garage gewerkt (bedrijfsauto’s) dus ervaring genoeg om te zien hoe ze hier met je auto omgaan. Na afloop worden de werkzaamheden doorgesproken en evt. uitleg/advies gegeven. Dat spreekt mij heel erg aan. Ondanks dat ik ruim een uur moet rijden heb ik dat er zeker voor over. Ook mijn zoon, ook een XC60 rijder weet inmiddels de weg te vinden. ;) Daniël weer bedankt voor de reparaties en tot de volgende beurt!!

Geweldig zoals altijd

Goede service en zeer fijn geholpen

geen problemen........heel tevreden

Keurig gebeld over de remschijven, zodat deze vervagen konden worden en mooi schoon afgeleverd!

Goede service, vriendelijk en prima geholpen

• Klantvriendelijkheid

Goede service en duidelijke afspraken

Uitleg en jnstellen navigatie prima.

• Klantvriendelijkheid

Prima geholpen conform afspraak!

Ontvangen door vriendelijke mensen ! Prettige omgeving om te wachten. Koffie is wat minder, maar dat is een kwestie van smaak. Kortom prima eerste ervaring !

Gewoon goed.

Snel geholpen, goede service, ook met even terug bellen, van hoe het ervoorstaat, en afspraken worden nagekomen. Mijn auto kon ik snel weer ophalen.

Vakmensen aan het werk

Vriendelijk personeel met een uitstekende service. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Klantvriendelijk en accuraat.

Auto na servicebeurt tiptop afgeleverd. Duidelijke uitleg over wat wel en niet is uitgevoerd. Onnodige acties en kosten voorkomen.

Prima.

Is volgens verwachtng

uitstekende service, wordt met de klant meegedacht

De mensen denken in oplossingen ipv problemen

Service boven verwachting

Auto door de wasstraat gehaald en gezogen. Alle software geupdate en vriendelijk personeel.

Snelle APK

Snelle APK, alleen jammer dat mijn afspraaktijdstip midden in de ochtendpauze viel, waardoor ik wat langer moest wachten.

Mijn ervaring is positief Vriendelijk personeel word altijd netjes gebeld en overlegd en opgelost

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl