Prima service en zeer vriendelijke

Harrie Arendsen Hengelo blijft voor mij de nr.1 garage. Voldoet volledig aan verwachting!

snel en goed !

Ik heb maandag gebeld voor de bandenwissel. Dit kon woensdag al. wissel zelf was snel en goed en in de tussentijd kon ik weken bij HA.

Prima en snel

Snel

De radar van mijn Polestar moest gekalibreerd worden. Dit keurig uitgevoerd, maar kon vanwege het extreme weer niet getest worden. Bij deze wil ik nog bevestigen dat het allemaal goed werkt.

goede service en communicatie

goed ervaringen met het gehele team

snel, goed en naar tevredenheid geholpen

begin van de week gevraagd naar montage van een trekhaak, nog dezelfde week ook gemonteerd

Vriendelijk rustig geen gejaagde indruk nette afhandeling

Wederom een uitstekende ervaring!

Prima geregeld weer! Ontzettend fijn vind ik het dat de problemen die ik aangeef bij de auto ook echt daadwerkelijk serieus genomen worden en opgelost worden. Als ik ergens een hekel aan heb is dat blijkt wanneer je wegrijd bij de garage de aangegeven problemen nog steeds bestaan. Prima service! en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de ondervindingen van de monteurs. Prima!!

vriendelijk

Goede service en meedenken om oplossing te vinden

Service is net als mijn Volvo degelijk en van uitstekende kwaliteit

Mijn probleem snel en vakkundig verholpen. Dank voor de goeie zorg.

Uitstekende service

Klantvriendelijke en uitstekende service.

Top!

Met mijn al wat oudere Volvo kom ik al een paar jaar vanuit Nijmegen naar Doetinchem voor onderhoud. Bij de laatste onderhoudsbeurt ging er helaas iets mis en ook dán blijkt hoe fijn deze garage is: het probleem werd heel snel verholpen en er werd alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik er zo min mogelijk last van had. Top!

Vriendelijk en gemakkelijk

Ik heb een afspraak gemaakt voor de 1e APK van mijn Volvo V60 via de website. Bij aankomst word je vriendelijk begroet, alles ligt al klaar en je kunt wachten tot de auto klaar is. Het werkt gewoon prettig bij Harrie Arendsen en ze zijn erg vriendelijk.

Optl tijd, conform afspraak, goede afronding.

Het is altijd ‘een feestje’ in Ruurlo. Rust en reinheid ten top. Een schone auto achteraf én pepermuntjes.

prima verzorgd, en mooi tijdens wachten in kantoortje kunnen werken

Supersnelle service

Ten gevolge van het extreme winterweer contact opgenomen voor een last-minute wissel naar echte winterbanden. Dezelfde dag en perfect geholpen, klasse.

Goede monteur

Problemen die andere niet konden oplossen

supersnel en goed geholpen

Binnen 2,5 uur na telefonisch contact kon ik al geholpen worden. Probleem is daarna snel en vakkundig opgelost.

Prima service op het juiste moment

Door de weersomstandigheden werd ik geconfronteerd dat ik nog steeds op zomerbanden reed en kwam daardoor meermalen vast te staan. Een website bezoek en een telefoontje waren genoeg om een stel gebruikte (uitstekende) winterwielen te kopen en dezelfde ochtend nog te laten monteren. Fantastisch!

Altijd een goede service erg waardevol

Goede informatie over het uit te voeren onderhoud en afspraken. Kosten ook keurig van te voren gemeld per telefoon. Hoe standaard in service.

Auto gebracht, fiets mee, paar uur later klaar. Perfect

uitstekende service

Prettig contact en ruimte om te werken gedurende de werkzaamheden aan de auto. En goede koffie ;-)

Gewoon degelijk werk en betrouwbaar

Ik had gevraagd of ze een stuk konden meerijden ivm een motor geluid. Daarna advies gekregen en netjes opgelost.

Altijd super service

De mensen die hier werken zijn altijd heel Erg hartelijk en niet opdringerig.......... En bovenal hele goede service en niet te duur!.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl