Prima service! Gastvrij ontvangst! Geen negatieve ervaringen.

Prima service! Gastvrij ontvangst! Geen negatieve ervaringen.

Topgarage!

Zó behulpzaam...altijd!

Snel, netjes en klantvriendelijk

De uitgevoerde APK was binnen 1 uur klaar en afgemeld!

Uitstekende service!

Fijn om van te voren welke kosten er evt. aan zitten te komen. Super vriendelijke mensen. Erg leuk dat de navigatie naar huis was ingesteld :).

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Ik kom al meer dan 25 jaar bij Harrie Arendsen in Zevenaar. Ik ervaar de medewerkers als competent en vriendelijk. Bij incidenten staan ze direct voor je klaar. ik vind het prettig dat er medewerkers zijn zoals Herman, die me bij me voornaam aanspreken. Voor mij een reden om Volvo te (blijven) rijden.

De communicatie over en de uitvoering van de werkzaamheden was uitstekend

De communicatie over en de uitvoering van een kleine beurt en twee reparaties was prijzig, maar uitstekend. Uitstekend ontvangst en alles conform afspraak uitgevoerd. Inmiddels weer een aantal honderden kms gereden en alles werkt naar behoren. Ik vind wel dat een auto van deze klasse met minder dan 150.000 km gereden kms, dit soort reparaties eigenlijk niet nodig zou moeten hebben. Anderzijds begrijp ik ook dat jaren natuurlijk ook meetellen. Nog steeds uitermate tevreden over mijn Volvo XC 70. Volvo kost wat, maar je hebt dan ook wat...

Snelle en adequate service

Binnen no time aanwezig bij hulpvraag..

altijd goede service

netjes, correct en nauwkeurig

uitstekend

geen opmerkingen, snelle en heldere communicatie, auto blinkend en schoon van binnen retour

Prima service en heel vriendelijk en klantgericht personeel

Geweldig!

Ik kijk alweer uit naar een volgend bezoek door jouw/jullie gastvrije en persoonlijke ontvangst!!

Snelle afspraak, adequate afhandeling

Snel een afspraak kunnen maken. Adequaat afgehandeld. Prima.

Altijd weer perfect!

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Perfecte service

Door de benadering, uitleg en het gevoel te geven van persoonlijke betrokkenheid kreeg ik het idee een klant te zijn, perfect en Jordi bedankt.

Geweldig!.

Heel fijn dat er wordt meegedacht. Om bijvoorbeeld, zoals nu, gelijk de zomerbanden te vervangen, nu er alleen voor een service beurt een afspraak was gemaakt.

Buitengewoon klantvriendelijk en super sevice!

Ik werd zonder een afspraak direct geholpen. Uiteindelijk moest ik wel een afspraak maken. Maar ook weer super vriendelijk geholpen. Ik ben meer dan zeer tevreden. Wellicht kunnen de prijzen wat lager...

Uitermate correct

heerlijk relaxed

mijn auto werd snel en goed aan een beurt onderworpen terwijl ik heerlijk rustig een kopje koffie kon drinken Goed meegedacht dat de update van de navigatie uitgesteld kon worden zodat ik een half uur eerder weer naar huis kon. Goede service!

Snel en adequaat geholpen

Vlot

Excellent Service

The staff was very professional and took time to check the car in detail. Also helped to explain the conditions well and fix the issue. They were keen and ready to listen and answer to any questions/doubts been asked. I will highly recommend them.

De reparaties duurden veel langer dan gepland en er werd onzorgvuldig gewerkt.

Er werd onevenredig veel tijd gestoken in de diverse reparaties. Pluspunt was dat deze tijd (arbeidsloon) niet werd doorberekend.

zeer Te vrede vandaar een 10 plus

Twee weken geleden heeft onze auto een Volvo v70 diesel een grote beurt gehad en APK keuring de monteur heeft eerst even de auto bekeken wat er aan gebeuren moet , en heeft ons daarna even op de hoogte gebracht wat er moet gebeuren . en wat de kosten zijn. wij kunnen zeker goed merken dat de auto de beurt heeft gehad . tevens is de auto ook nog gewassen wat wij zeer op prijs stellen dat er een vast monteur aan de auto werkt die kent dan ook de auto van binnen en buiten bedankt maarten . Trouwens het hele Team Harrie Arendsen Zevenaar bedankt voor de service en kwaliteit

storing opgelost

Nadat aanvankelijk de storing door de monteur anders begrepen werd (ik wilde het liefst de monteur zelf even spreken bij het brengen maar eea werd op het formulier geschreven door de receptie) en er diagnose was gedaan wat geen resultaat opleverde is na telefonisch contact met mij (en ik het hele verhaal vertelde en eea duidelijker werd), is de storing goed verholpen. Er is in 4 dagen zo'n 250 km "test"gereden wat ik wel wat veel vind. Maar ja, better safe than sorry. Auto was gewassen (toppie hoor) maar de hybride accu had wel opgeladen mogen worden, gezien dat een kleine moeite is. Ik bracht hem met een volle accu (diesel liep in noodloop) en ze wisten dat ik hem na 4 dagen 's morgens vroeg nodig had voor een rit.

Reparatie snel uitgevoerd.

Tijdens de apk afspraak ook een andere reparatie uitgevoerd. Voor de APK alleen de wettelijke bijdragen berekend. Ervaring zoals altijd prima.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl