Prima volvo dealer

Prima werk auto ook nog even gewassen top

Klantvriendelijk, servicegericht, flexibel

Auto gekocht in Almelo, daar wat garantie en andere dingen op zeer prettige manier geregeld. Omdat ik in Enschede woon voor regulier onderhoud nu in Hengelo geweest, kwam ik met mijn vorige auto's ook al. Op beide vestigingen is bovenstaande van toepassing.

Goede service, vriendelijke sfeer

Vriendelijke benadering, meedenken vanuit je persoonlijke situatie, goed werk afgeleverd

Gewoon kei goed

Altijd meedenken, duidelijke uitleg. Deskundige medewerkers. Kleine dingen worden direct verholpen. Proffessionele en eerlijke verkoop. En je kan ook gewoon even koffie drinken of gratis even je kantoorwerk doen. Een aanhanger lenen kan gratis en de klant wordt met de klantentaxi thuis gebracht. Super service! En ja, ik ben idd fan van Volvo en van Harrie.

Ontzorgen op hoogniveau en klaar terwijl u wacht

Storing veroorzaakt door derden adequaat verholpen met duidelijke terugkoppeling van de oorzaak

uitstekend

perfecte service

Harrie Arendsen, klantvriendelijke en zeer servicegerichte garage.

In telefonische en persoonlijke contacten altijd zeer vriendelijk en hulpvaardig. ( De zeer sporadische) Technische problemen worden altijd vlot opgelost. Ook bij telefonische vragen m.b.t. technische problemen wordt altijd snel en goed advies verstrekt. Het onderhoud van de VOLVO is altijd naar volle tevredenheid met goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, een zeer prettige VOLVO dealer, die vertrouwen uitstraalt.

Top! Alles perfect geregeld

Alles wordt volgens afspraak uitgevoerd met een prima uitleg van de werkzaamheden aan de auto.

zoals gebruikelijk, tevreden

Prima service, overleg alvorens beginnen met repareren. Op tijd klaar, goede service.

Perfect geholpen bij aankoop v90

De aankoop van een auto ging bijzonder effectief. Proefrit aan huis was voldoende om snel tot overeenkomst te komen. Auto perfect afgeleverd. Jasper, bedankt voor de effectieve aanpak.

fijne garage en personeel

Nu in coronatijd vind ik halen en terugbrengen van de auto een groot pluspunt. Afspraken worden altijd goed nagekomen .

Prettig contact en goede duidelijke uitleg

Het is nooit leuk als je een storing hebt aan je auto, je kiest tenslotte niet voor niks een Volvo ! Na uitlezen door de dealer, iets met het roetfilter. Volgens de monteur onschuldig. Opgelucht en storingsvrij verlaat ik de dealer. Nog geen twee weken later vlak voor ik een grote afstand moet rijden brandt het lampje van het motormanagement opnieuw. Grrr toch maar de Volvo assistent gebeld welke op hun beurt de ANWB aansturen. Na uitlezen en resetten krijg ik te horen "meerdere storingen gewist" van o.a de e.g.r en roetfilter, kon allemaal niet veel kwaad. Met een gerust hart op weg naar Friesland. Op de terugweg helaas wederom het beruchte en gehate lampje op mijn dashboard. Volgende dag weer een bezoekje gebracht aan Harrie in Zevenaar, wachtend en zoekend op Marktplaats naar een andere auto komt de monteur aangelopen. Meneer Vermeulen? ik heb de auto uitgelezen en het probleem gevonden, een sensor ergens onder de motorkap veroorzaakt verschillende problemen. Als we deze sensor vervangen zal het probleem opgelost zijn. De kennis en uitleg van deze man deed mij weer geloven in mijn auto en ik zag mezelf alweer storingsvrij over de snelwegen zoeven.... Na het vervangen van de defecte sensor is tot op heden het lampje niet meer gaan branden en rijdt de auto super. De marktplaats app weer van mijn telefoon verwijderd en met een grote glimlach de Volvo V70 gewassen en gepoetst. Wat kan het leven toch mooi zijn !! Harrie bedankt.

Zeer kwalitatief!

Alles volgens afspraak gedaan, op tijd, vriendelijk, ook op de details gelet, geen verborgen kosten, Top!

Ongekend klant- en servicegericht; top bedrijf !!

Ik kwam, niet aangekondigd, langs vanwege "verlichtingsprobleem". Er werd mij drie keer koffie aangeboden en binnen de kortste keren werd e.e.a. gerepareerd tegen 0,0 kosten; dat is Service !!

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij het maken van een afspraak voor een beurt word je altijd vriendelijk te woord gestaan. Op de afspraak zelf wordt duidelijk verteld welke werkzaamheden bij de auto worden uitgevoerd. Men neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. De koffie smaakt heerlijk.

Klantvriendelijk en vakkundig.

Klantvriendelijke ontvangst. Vakkundig onderhoud en heldere communicatie door persoonlijke monteur. Al met al een plezierige beleving en de auto voelt weer 'als nieuw'.

Gastvrij en snel geholpen.

Gastvrij en snel geholpen, de auto voorzien van een elektronische steenmarterverjager en een fietsdrager gekocht.

Top service!

Duidelijk , vriendelijk en snelle service

Of je bij familie op bezoek komt

Zeer gastvrij, als je binnen komt word je vriendelijk ontvangen, er wordt gevraagd waarvoor je komt en er volgt gelijk reactie. Tijdens de reparatie kun je aan tafel lezen/koffie drinken. Monteur komt naar je toe met melding over de storing/reparatie. Deze kan je eventueel direct laten verhelpen of later laten doen.

Alles volgens afspraak geregeld.

Relaxte sfeer ondanks de huidige coronacrisis. Serieuze aandacht voor op/aanmerkingen en vragen van de klant. Ik ben jarenlang klant geweest bij Henk Scholten en constateer dat bij Arendsen Zevenaar het personeel toch iets gemoedelijker is.

Uitstekend en in afgesproken tijd.

Prima aflevering zoals wij altijd ervaren.

Zoals telkens weer, positieve benadering

Zeer positief

Prima service en mooi dat er een filmpje bij zat, opgestuurd door de monteur.

Was weer een goed bezoek aan Harrie Arendsen in Almelo

Ik werd snel geholpen. Naast waar ik voor kwam is er ook nog een storing opgelost. En alles ging Corona proef.

Goede service en goede ontvangst

Ze kwamen netjes op hoogte houden over status van onderhoud

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl