Prettige, persoonlijke en deskundige service.

Goed geholpen.

Voor mij een vertrouwd adres

Zijn altijd heel duidelijk als ik iets vraag

Prima dealer

Denkt met klant mee, en duidelijke uitleg.

Prachtig autobedrijf met mooie occasions

Vandaag onze prachtige occasion opgehaald bij Max,s Mobility. Perfect afgeleverd volgens afspraak. Nog bedankt Jesper .

• Reden bezoek Aanschaf occasion
  • Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid

deskundig, klantvriendelijk punctueel

deskundig, klantvriendelijk punctueel

alles oke

afspraken meer dan nagekomen

goede service ondanks gemis garage Ruurlo

Prettig met de mogelijk, dat de wagen door monteur Henk meegenomen kan worden vanuit Ruurlo. Daarnaast een correcte feed-back van Henk, die zelf de wagen onder handen heeft gehad.

Zoals altijd verliep alles probleemloos.

Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur. Voor mij een vertrouwd adres.

Voor mij een vertrouwd adres. Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur.

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Zoals altijd prima service

Straalt vertrouwen uit.

Prima garage.

Heb reeds mijn verhaal doorgegeven en wil liever niet in herhaling vallen. Naar genoegen opgelost

De storing aan auto werd snel en vakkundig verholpen. Na een proefrit door Niek werd de auto in orde bevonden. We werden telefonisch op de hoogte gesteld van de werkzaamheden waarna we de auto weer konden ophalen.

Uitstekend.

Goede communicatie. Prima service.

Mijn Volvo was voor een APK keuring daar

Wederom prima geholpen

Fijn dat er open wordt gecommuniceerd over de werkzaamheden, onderdelen en kosten. Monteur neemt de tijd om met behulp van fotos werkzaamheden die te nemen. Zo zie ik het graag.

Heel positief en geheel volgens verwachting

Plezierige ontvangst. Correcte uitvoering en oplossing van gemelde software upgrade.

Goed geluisterd naar de wensen van de klant Prima haal/breng service

Vriendelijk geholpen, alles volgens afspraak

Vriendelijk geholpen, alles volgens afspraak

Keurig, professioneel en serviceniveau zoals gewend

Voldoet aan mijn verwachtingen. Zie ook hierboven.

na een klacht prima opgepakt mn de door Edwin

prima opgelost en nu ook de storing verholpen.

Een auto kopen bij Max’s mobility was voor ons een feestje!

Wij hebben al veel auto’s gekocht in ons leven, maar dit bedrijf heeft ons met alles verrast: fijne onderhandelingen, prachtig voorbereide proefrit, heerlijke ontvangst bij de bar met koffie en koek, zeer deskundige en vriendelijke verkopers met als eindresultaat een prachtige auto, waar we erg blij mee zijn! Bedankt voor deze leuke ervaring en succes met jullie mooie bedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf occasion
  • Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid

Heb er op gewacht, is prima verlopen

Geen bijzonderheden

Helemaal goed, geen op- of aanmerkingen

Vriendelijk, vakkundig en vlot geholpen

Met mijn oudere Volvo voel ik me toch steeds welkom. Kennis van zaken is prima in orde ook al is het een niet gebruikelijke motor. Werkzaamheden altijd conform afspraak met een duidelijke, uitgebreide uitleg en tarieven zijn keurig. Top service!

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl