service prima

Noviteit; filmpje van de monteur tijdens de inspectie. Leuk om te zien. Ik ben ruim 4 jaar klant bij Arendsen, bij *iedere* afspraak heb ik vervangend vervoer. Bij het maken van deze afspraak niet zelf naar gevraagd en de receptionist vraagt er ook niet naar. Gevolg: geen vervangend vervoer beschikbaar. Monteur heeft mij naar huis gebracht en 's middags weer opgehaald. Opgelost, maar onhandig voor alle partijen. Wellicht is het mogelijk bij klantgegevens vast te leggen of er vervangend vervoer verwacht wordt?

Goed geregeld!

Vriendelijk en correct. Fijn ook dat i.v.m. corona mijn auto thuis kon worden opgehaald en afgeleverd. Bij vragen, direct even overleggen met de monteur.

Alles snel, correct en volgens afspraak geregeld

Zoals ik gewend ben allemaal prima

Goede, duidelijke service

Goede, duidelijke service

Prettige service.

Er wordt overlegd wat er evt gedaan moet worden, kan op de auto wachten

Goed en vriendelijke mensen

Ik ben tevreden.

Fantastisch

Fantastische en zeer nette service. Filmpje die via sms wordt toegestuurd is ontzettend fijn. Zo blijf je ook zelf op de hoogte van de status van je auto.

gewoon positief.

gewoon positief

Fijne behandeling Correct en prima geholpen.

Het is daar fantastisch en goed werk geleverd

De ervaringen zijn goed en uitmuntend,nooit klachten zijn deze er wel dan worden die per omgaande verholpen.

Zeer correct en netjes geholpen !

Niets op aan te merken , aardige welwillende medewerker.

prima service!

Lekke band, zeer snel geholpen, en meegedacht met ons wat voor ons voordelig en praktisch zou zijn. Erg tevreden over het advies en vlotte service van Berry Dekker!

Een fijne en goede dealer voor het onderhoud van mijn auto!

Uitstekende service!

Uitstekende service

Volgens afspraak keurig op tijd, prettige ontvangst en de werkzaamheden zonder op- of aanmerkingen uitgevoerd. De auto nog eens keurig gewassen afgeleverd

Super netjes afgehandeld

Alle super en netjes geregeld, van ontvangst tot weer weggaan.

Voelde me weer welkom

Was in de vestiging voor een wielenwissel dit is weer prima in orde gekomen ook de aandacht voor hygiëne en de veiligheid voor klanten en personeel in deze corona tijd zijn goed gewaarborgd

Topservice

Duidelijk overleg, klantvriendelijk Denkt mee

Uitstekend!

Ervaring steeds hetzelfde: top!

Prima klantgericht vriendelijk soepel meedenkend

De 8 (4 sterren) is puur alleen maar voor de prijs van onderhoud. Hoge bedragen voor materialen enz.

Professioneel en prettig

Vandaag de auto voor het eerst bij HA voor onderhoud gebracht. Ben zeer vriendelijk ontvangen. Even de bijzonderheden besproken met de monteur. Tussentijds ben ik erg goed op de hoogte gehouden van de (herstel)werkzaamheden en er werd actief meegedacht over reparaties. Echt groot compliment over de actieve en professionele werkwijze van Gido en Gerwin!!

Prima service zoals het al jaren gaat

Een meedenkend team. Geeft prima advies.

Regulier onderhoud uitgevoerd. Geen "ja maar" maar gewoon doen wat er is afgesproken.

Snel en deskundig

Ging voor de bandenwissel, maar kreeg de tip dat de remblokken versleten waren. Onder het genot van een kopje koffie kon ik op beide wachten en de auto werd gewassen weer klaar gezet.

prima service

goede toelichting

Top garage

Hele fijne service

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl