Zoals altijd een prima service!

Altijd een zeer prettig contact en de eventuele problemen met de auto worden van tevoren goed besproken. Bij onverwachte dingen die zij tegenkomen krijg je zeer prettig een telefoontje en ook weer een telefoontje als de auto klaar is.

goede service en klantbeleving,

Maar wel prijzig

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Vriendelijk, persoonlijk, enthousiast en vakkundig

Het aanpassen van mijn Volvo C30 werd enthousiast en vakkundig en in overleg met mij uitgevoerd.

Prettige en professionele begeleiding door jongeman

Prettige en professionele begeleiding door jongeman

Goede service, vriendelijk

Ik wacht altijd tot de auto klaar is, altijd overleg of iets wel of niet nodig is. Nooit lang wachten, gratis Wifi en thee wordt meerdere malen aangeboden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Doetinchem

De jaarlijkse beurt van mijn xc40 werd kundig en vlot uitgevoerd.

Fijne garage met kundig personeel.

X

X

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

De uitgevoerde werkzaamheden zijn top maar de weg ernaartoe was drama eerlijk gezegd…

Het begon met dat ik interesse had in het laten monteren van mijn stylingskit op mijn S60. Hiervoor eerst op zaterdag gebeld naar Harrie Arendsen Doetinchem of ik hiervoor een afspraak kon laten maken, toen werd me verteld dat de magazijnman er vandaag niet is maar als ik maandag terugbelde kon die dat zo 1 2 3 regelen, prima. Maandag terug bellen toen kreeg ik te horen dat dat mooi was maar dat de magazijnman op vakantie was. Wat ik wel kon doen is Harrie Arendsen Zevenaar bellen, die konden de set dan bestellen en af laten leveren in Doetinchem. Zo gezegd zo gedaan, Zevenaar gebeld, ook daar was de magazijnman er niet maar mijn telefoonnummer werd opgeschreven en ik zou hierover terug gebeld worden, prima. Hier ging echter weer een paar dagen overheen en uiteindelijk niks van gehoord… Zevenaar maar weer gebeld toen kreeg ik te horen dat de stylingskit gelijk besteld werd en dat ze van Doetinchem contact met mij zouden opnemen voor het inplannen van een afspraak voor de montage, prima. Ook hier ging echter weer een paar dagen overheen met geen contact… Doetinchem gebeld, daar kreeg ik uiteindelijk na wat uitleg Christian Curre aan de telefoon. Die wist snel te schakelen en toen gelukkig een afspraak ingeplanned voor inderdaad de montage van de stylingskit, een grote beurt en het monteren van een Heico verlagingsset, prima, geregeld. Toen gevraagd of ik hiervan bevestiging en een prijsopgave op de mail kon krijgen. Geen probleem maar uiteindelijk niks op de mail gekregen daarna, na terugbellen en appen uiteindelijk wel de bevestiging op de mail gekregen maar ook niet zonder stoten dus. Uiteindelijk mijn Volvo maandags gebracht en woensdag erna weer opgehaald. Uiteindelijk zijn de werkzaamheden door Bjorn top uitgevoerd en ben ik zeer tevreden met het resultaat alleen ook met afleveren van de auto zou Bjorn erbij geroepen worden voor nog wat uitleg maar dat was helaas niet goed gegaan/doorgekomen dus dat is uiteindelijk via telefoon gedaan.

Correct en op tijd

Fijne schone aflevering

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

je weet waar je aan toe bent

correcte afhandeling van de dingen die moeten gebeuren

Correct en snel

Klantvriendelijk

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Almelo

Ik vermoed dat de distributieriem goed is vervangen

Ik lees echter op de factuur geen info over de andere zaken die meestal met de vervanging van een riem samengaan. Al met al behoorlijk kostbaar geworden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Zevenaar

Zo als al jaren geweldige service

Vriendelijke ontvangst altijd lekker kopje koffie, Service beurten zoals gewoonlijk prima uitgevoerd, Wij komen niets voor niets al jaren in het oosten van het land terwijl bij ons in Amstelveen de Volvo om de hoek zit. Top service zowel in Doetinchem als Zevenaar waar wij ook komen,

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Doetinchem

Afspraak om 09.00 uur aanwezig zijn . Ging fout , want kregen bericht dat de auto om 16.00 uur opgehaald zou worden. door telefonisch contact met serc. toch goed gekomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Uitstekend geholpen.

Vanwege een persoonlijke afspraak was men zeer behulpzaam door een fiets beschikbaar te stellen.

Gedegen onderzoek

We hadden een probleem met ruitenwissers Alles grondig onderzocht Geen oorzaak kunnen vinden Tips gekregen voor geval het probleem zich weer voordoet voor nader onderzoek

Goede aflevering

Afspraak en alles netjes op tijd, mijn vraag over spoeling versnellingsbak ook uitgevoerd was wel nodig !!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Volledig volgens afspraak beurt uitgevoerd

Ook al vind ik het soms met mijn 13 jaar oude V70 wel prijzig, toch laat ik er iedere keer met het volste vertrouwen de jaarbeurt uitvoeren. Alles volledig volgens afspraak en in heel goed overleg.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Hengelo

Prima!

Vriendelijke ontvangst en euvel snel verholpen.

Winterbanden snel gemonteerd!

Onder het genot van een kop koffie kon ik gewoon doorwerken.

Prima service.

Prima service. Goed en duidelijk overleg met de klant. Prettige haal- en brengservice.

Klant vriendelijk

Alles snel en duidelijk geregeld

Supergoed

Altijd vriendelijk en deskundig personeel. Zeer goede service

Zeer klantvriendelijk

Klacht met kachel zeer serieus genomen en accuraat geholpen. Binnen volledige garantie

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Altijd een warm, bekwaam onthaal

De monteur is zeer bekwaam en vertrouw ik altijd de auto helemaal toe.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1987 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (1 space). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl