Perfect onderhoud zoals altijd

Zoals altijd perfect onderhoud en service

Goed geholpen, uitstekende service

Alles goed geregeld

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

afspraak snel gemaakt en keurig uitgevoerd

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Het is weer prima gegaan

Er was een verkeerde afspraak en het is meteen naar ieders tevredenheid opgelost. CHAPEAU!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Duidelijke communicatie en volgens afspraak

Altijd duidelijk communicatie ook al zit ik als klant in het hoge noorden . Altijd àlles comfort afspraak en met beurten duidelijk overleg met monteur telefonisch . En je bent hier nog steeds gewoon een klant ipv onbekend nummertje .

Prima geregeld

Ik kwam voor APK en de onderhoudsbeurt. Wilde er op wachten. Is prima gelukt en sneller klaar dan verwacht.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Medewerker heeft auto dag meegenomen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Eerlijke service

Service gericht, geen onnodige kosten en snel geholpen.

Geen klachten

Fantastish

Auto smorgens gebracht om 8.40, had de afspraak om 9 uur. De leenauto (demo) was iets later maar perfect geregeld. Martijn en Rick hebben goed werk geleverd!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

uitstekend

uitstekend

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Heel goed geholpen en super vriendelijk personeel. Je kan wachten terwijl ze met je auto bezig zijn en er is dan een comfortabele plek waar je kan werken en koffie kan drinken. Altijd netjes en comfortabel!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

goeie koffie en wachttijd conform gestelde verwachting dus dat was prettig.

Ik wacht nog wel op een terugkoppeling over de kentekenplaat.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Fijne mensen, goede wachtkamer en lekkere koffie

professioneel en mooie lokatie. Goede adviezen en snelle uitvoering van het onderhoud. Fijn dat de auto ook altijd weer schoon wordt overhandigd.

Dit had beter gekund.

De zomerbanden/velgen zijn na de wissel niet gereinigd. Het vuil van 5 maanden opslag zat er dik op. Die hadden toch wel even schoongemaakt kunnen worden. Verder keurig en vriendelijk volgens afspraak gewerkt inclusief toelichting op profieldiepte.

Uitstekend.

Niets op (negatiefs) op aan te merken.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Prima vlg afspraak

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Ophoping van een aantal klachten

Klachten zijn gedeeld met dhr. Emons

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

deels positief maar ook waren er behoorlijk wat negatieve zaken

de behulpzaamheid en het mee denken van de monteur was erg goed. maar hoe het een en ander geregeld was vond ik ronduit zeer matig ik heb online een onderhoudsbeurt ingeplant wat ging om een 60000 km beurt dat bleek dus een grootte beurt te zijn stond alleen geregistreerd als updates uitvoeren dat had ik als controle punt gevraagd verder zou ik een vervangende auto krijgen en die was niet beschikbaar zodat ik een van onze medewerkers moest vragen om me op te halen wat al met al 1,5 uur kost laten we dan maar rekenen tegen het uur tarief van jullie monteur. ook werd ik door iemand van de administratie gebeld vier weken voor het onderhoud dat ik dat moest plannen terwijl ik dit al lang gedaan had dat kon hij niet in het systeem zien zij hij erg vreemd vond ik dat.

Alles correct!

Goede uitleg van Gerrit Kolkman. Altijd vriendelijkheid. Alles klopt!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Leuk wachten op een mooie wagen!

Ik ben geweldig door de medewerkers van Max’s Mobility. Vandaag rijd ik met een glimlach de showroom uit door een fijn proces naar het daadwerkelijke instappen. Bedankt!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Lynk & Co Apeldoorn

Erg plezierig contact met goede uitleg.

In de vestiging Apeldoorn is geen tijd in de planning en er wordt een potentieel groot probleem gemaakt van het lekken van olie. Voor het eerst wordt ik doorverwezen naar de vestiging in Doetinchem. Wat een verademing hoe je hier gastvrij wordt ontvangen en uitleg krijgt van een deskundige monteur. Ze sturen je zelfs een filmpje met een update van de reparatie. Geen paniek zaaierij maar klantgericht adviseren. Jammer dat ze niet dichtbij zitten, anders zou ik gelijk overstappen van Apeldoorn naar Doetichem!

Alles prima geregeld

Alles duidelijk uitgelegd. Goed advies gegeven.

Geslaagde bandenwissel

Vriendelijke ontvangst met koffie

Goed en vakkundig

Grote beurt uitgevoerd. Auto is ook nog netjes gewassen en een gratis software-update. Top!

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl