Top service en erg snel geholpen!

CV ketel deed het niet meer. Contact gezocht met Van Knippenberg Installatietechniek en een dag later kwam hij al langs, toen de onderdelen besteld en nog een dag later was het probleem verholpen. Super service, beveel het iedereen aan en kom hier zeker terug!

• Nazorg en Garantie

Hard werkende vakman met uitstekende oplossingen en super aardig, en netjes werk geleverd

Zeer netjes, aardig, uitstekende vakman, zeer prettig in omgang. Uitstekende oplossingen voor deze moeilijke klus. Top vent

Perfect !

Fijn aanspreekpunt. Toegankelijk. Vriendelijk. Goed advies. Vakkundig. Eerlijk. Komt afspraken na. Weet wat hij doet en doet wat hij zegt.

• Nazorg en Garantie

Topper en uitstekend in zijn werk

Wij hebben Matthijs leren kennen toen hij een spoedklus voor ons heeft gedaan bij de oplevering van onze woning. De cv bleek te lekken en heeft dat gelijk de volgende dag nog vóór overdracht keurig hersteld. In onze nieuwe woning hebben we hem voor een second opinion laten komen voor de warmtepomp installatie die we hadden laten plaatsen door iemand anders en wat problemen opleverde. Wederom een snelle reactie en uitstekend geholpen. Hadden we hem maar eerder leren kennen want dan had hij de klus mogen klaren van de nieuwe warmtepomp. We zullen hem Zeker aanraden bij vrienden en familie die op zoek zijn.

Betrouwbare vakman

Matthijs Knippenberg heb ik leren kennen als een zeer kundig iemand op zijn vakgebied. Heel fijn was het ook om te merken dat hij meedacht in het zoeken naar toepassingen die in onze situatie de beste oplossing boden. Zodoende hebben we gas en electriciteit verbruik aanzienlijk kunnen minderen. Prettig in omgang en hij komt zijn afspraken na. Kortom, hij heeft er een tevreden vaste klant bij!

Goede service en advies

Ik heb een hybride warmtepomp laten plaatsen waar vooraf heel goed advies werd gegeven. De uiteindelijke plaatsing is ook goed gedaan.

• Nazorg en Garantie

Een dikke tien voor het geleverde werk.

Vanaf het moment dat Mathijs binnenliep was het mij duidelijk dat hij de aangewezen persoon was voor de job. Ik heb dan ook niet verder gezocht. Van a tot z alles super geregeld en er is heel net werk geleverd. Ik raad aan ieder aan contact met hem op te nemen, mocht je b.v een nieuwe cv ketel nodig hebben.

• Nazorg en Garantie

Vanaf het eerste moment professioneel, eerlijk en korte lijntjes qua communicatie.

Ik ben ontzettend tevreden met de installatie van mijn nieuwe CV-ketel. Men werkt zeer professioneel en de communicatie was uitstekend, met korte lijntjes gedurende het hele proces. Veiligheid werd hoog in het vaandel gedragen, wat me direct een gerust gevoel gaf. De eerlijkheid waarmee men advies gaf en de werkwijze uitlegden, was bijzonder verfrissend. Al met al een topservice die ik van harte aanraad!

Over Techniek Nederland