Vriendelijk personeel met open oor voor verbetering

Een 2 persoons Spa bij Fonteyn aangeschaft. Over de Spa zeer tevreden, in eerste instantie was de levering en plaatsing nog niet geheel naar wens. Na een telefoontje met Fonteyn is de volgende dag meteen iemand gekomen om de Spa goed te plaatsen en in bedrijf te stellen. Kortom, we zijn tevreden. Fam Verwoolde

Spetterende klantenservice

Dat spetterende begon al op de vrijdagavond die wij hadden uitgekozen om ons te orienteren op een lang gekoesterde wens; een spa in onze achtertuin. Bij aankomst bleken de lichten uit, het hek was nog wel open en een lieftallige dame, kwam op ons af. De winkel bleek geen koopavond te hebben op de door ons gekozen avond.... maar geen probleem. Jeremy bleek nog aanwezig, dus de lichten van de winkel gingen aan en Jeremy besloot zijn weekend nog even uit te stellen om alle tijd te nemen voor ons. Wauw! Hij vroeg naar onze wens, bleef uiterst geduldig, ook terwijl mijn man en ik toch duidelijk andere wensen bleken te hebben en zelfs de spas proberen behoorde tot de mogelijkheden. Bij een kopje koffie hebben wij aangegeven wat we wilden, na Onee, doe toch maar die..., kwam Jermey gewoon met een ander overzicht. Zijn vrijdagavond kroop voorbij, maar zijn geduld en klantvriendelijkheid kende geen grenzen. Dolbij zaten wij in de auto. We moesten zelf nog wat voorbereidingen in de tuin treffen en in overleg met de planning hebben we de spa laten plaatsen. Het is nog veel fijner dan dat we van te voren hadden bedacht. Elke avond zitten we te genieten, maar dat leuke watervalletje deed het ineens niet meer. Na een telefoontje met Fonteyn bleek dat de filters wel eens verstopt konden zitten. Dezelfde avond hadden we nieuwe filters! Kortom, wat een spetterende indruk heeft Fonteyn op ons gemaakt. We zijn super blij met de keuze die we hebben gemaakt, dus had je die spa al een tijdje op je verlanglijstje staan; doen!

Behulpzame, vriendelijke, van kennis gespeend advies over een ruim assortiment spa s.

We hebben bij Fonteyn veel keuze gezien in verschilleende spas. Er was snel hulp om ons wegwijs te maken in al deze keuzes. Een kopje koffie en iets lekkers erbij was ook fijn. We waren aan de late kant en de winkel ging dicht maar daar was niets van te merken bij het personeel. Nog steeds behulpzaam en alle tijd. Ook fijn dat na twee weken er gebeld werd om te vragen of alles naar wens was. Attent!

Dik voor elkaar!

Was een stukje rijden, maar zeker de moeite waard. Prima advies en gastvrije ontvangst zelfs t bad kunnen proberen voor aanschaf. Installatie is keurig verlopen, monteurs gingen pas weg nadat t bad gevuld en gebruiksklaar was. aftersales ook dik voor elkaar, bellen na een paar weken netjes hoe het bevalt en of alles naar wens is. Als je in de markt bent voor een Spa en deze zorgeloos aan wil schaffen moet je de Fonteyn in ieder geval bezocht hebben!

Na het installeren van de spa deed hij niet veel, de Fonteyn gebeld en binnen een mum van tijd was er iemand en dat op zaterdag! gewoon super, nadat de medewerker nog een keer op en neer moest rijden naar de werkplaats was alles snel opgelost en maken nu gretig gebruik van de spa. Bedankt de Fonteyn

Ben geweldig geholpen!

Ben geweldig geholpen!

Prachtig bedrijf.

Alles ontzettend goed aangekleed, goed geholpen met onze spa waar we zeker 3 keer in de week gebruik van maken. Trouwens ook de jongens van de installatie, vollof! ga zo door!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel