Wij gingen naar Fontyn Spas om ons te orienteren. Arnold was de man die bij ons paste , met als gevolg dat we 4000.00 lichter en een jacuzzi rijker het pand verlieten. 4 weken later werd deze bezorgt door een zeer enthousiaste Rob en Marten. Wat een stel, de jacuzzi was al een feestje maar deze twee maakten het feest compleet. Zeer deskundig, vrolijk en vol verhalen. We zijn nu 4 weken verder en het is genieten. Geen seconde spijt van onze uitgave. Het bestaat nog een klantvriendelijk en persoonlijk bedrijf.
Habe mir vor wenigen Monaten ein SPA gekauft und bin rundum zufrieden. Grosse Auswahl, hervorragende Beratung und gute Qualitat. Der Berater (Herr Gouw) stand auch nach dem Kauf noch fur Fragen zur Verfugung und war stets gut gelaunt und hilfsbereit. Kann Fonteyn nur weiter empfehlen.
Naar aanleiding van een telefonische afspraak op bezoek geweest bij Fonteyn Spas. De verkoper, Clint Sanwaridi, verstaat zijn vak. Tijdens een goed en informatief gesprek was het voor ons al wel duidelijk dat wij hier aan het goede adres waren. We hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de gewenste spa te testen. Tijdens de test nogmaals antwoord gehad op de openstaande vragen en zijn een uur later als trotse eigenaars van een Passion Pleasure weer huiswaarts gegaan. De spa staat inmiddels 2 maanden in onze tuin en de kleine puntjes die we tijdens de levering opmerkten werden ook door de medewerkers van Fonteyn Spas keurig opgelost.
We hebben recent een Spa Repose aangeschaft en zijn erg tevreden. De bediening, afhandeling en installatie zijn prima verlopen.
Hello! We have bought the hot tub Oxford after our visit to uddel. Perfect demonstration and advice by Danny, fast delivery within just 3 weeks, perfect build-up by the team of Rob, excellent after-sales service- this is the best buy I have ever done! Thanks so much and greetings to everyone at fonteyn! T.W. Hannover - Germany
Enkele maanden een spa gekocht ( heart ) na professioneel advies van een klantvriendelijke verkoper. Ook de levering ging prima en vlot. Evenals de installatie en uitleg van de werking van de spa. Ook een kleine beschadiging t.g.v. het transport vlot, goed en vakkundig opgelost!! Kortom een prettige, professionele en klantvriendelijke winkel met een keuze voor iedereen
Onze eerste orientatie naar een jacuzzi begon bij Fonteynspas. Een warm welkom begint bij Fonteyn al bij de voordeur waar je met een sapje en een hapje door een aantal vriendelijke medewerkers welkom wordt geheten. Daarna wandel je door een prachtige showroom met allemaal mooie verleidingen op het gebied van tuininrichtingen, waarna je de afdeling jacuzzis bereikt. Een grote hoeveelheid aan jacuzzis staat tentoongesteld voor een eerste orientatie. Er lopen voldoende medewerkers die je kunnen helpen bij je overwegingen. In het koffiecafe naast de jacuzzis kan je je melden bij een medewerker die een plekje reserveert voor een van de verkopers voor nadere informatie. Met een kop lekkere koffie of thee en een lekkere versnapering zit je daar prima en niet te lang te wachten tot je de volledige aandacht hebt van een ervaren verkoper (in ons geval was dat Danny...Danny, alsnog dank voor je tijd en hulp!). Alle relevante informatie, zoals advies bij plaatsing, onderhoud van bad en water hebben we gekregen. Proefzitten is ook geen enkel probleem, zelfs bikinis en zwembroeken en handdoeken zijn aanwezig mocht je deze onverhoopt vergeten zijn. Er wordt voldoende privacy gecreeerd om hiervan gebruik te maken en het bad echt te ervaren. Dit laatste willen we potentiele jacuzzikopers zeker aanbevelen! De levering kon na twee weken al plaatsvinden en ook deze verliep prima. Het opstapje was vergeten maar deze kwam een medewerker die ook in onze plaats woonde, in zijn vrije tijd zelfs naleveren! Inmiddels genieten wij al twee maanden van een heerlijke jacuzzi en vinden wij deze goede referentie aan Fonteyn en Danny meer dan op zijn plek!
We zijn voor informatie naar Fonteyn Spa gegaan voor een jaccuzi. Het is een prachtig bedrijf, we ( mijn vriendin en ik) werden tijdens het rondkijken naar een jaccuzi direct benaderd door een medewerkster van catering afdeling. Zij haalde direct een adviseur erbij. Clint heeft ons zeer prettig en rustig geholpen. Alle tijd was er voor vragen en het meedenken van onze situatie thuis waar deze evt zou komen te staan. Hij gaf uitleg wat je zoal bij een jaccuzie tegen zou komen, een heel duidelijk en compleet verhaal. Van onderhoud tot de technische kant van de jaccuzi. Het was voor ons zo duidelijk dat we wisten waar we aan zouden beginnen. ( daar wordt je blij van) Als klapper mochten we in een 4 tal jaccuzis plaats nemen om een en ander te ervaren, ook hier weer uitleg van Clint erbij. Er was een speciale ruimte waar je kon omkleden/ douchen inclusief het gebruik van badkleding,badslippers en badjas was te gebruiken. Na een uitgebreid en duidelijke uitleg van Clint kregen we een drankje aangeboden en een heerlijke( meerdere) brouwnies tijdens het testen van de jaccuzis. Geweldig wat hebben we genoten. Het verhaal was compleet en zo ook het hartelijk en vrijblijvende adviesgesprek. We gingen naar huis en een aantal dagen later ben ik met mijn man er weer geweest. Toen een afspraak gemaakt met Clint zodat mijn man en ik samen er nog eens over konden hebben en ervaren en het testen van de jaccuzis is ons zekers weer bevallen. In alle rust en alle tijd waren al onze vragen duidelijk beantwoord, we gaan er een aanschaffen! Compliment naar de gastvrijheid van Fonteyn Spa. Onze tuin moest hier en daar iets veranderd worden en zo gauw dit klaar was hoefden we maar even te bellen naar Clint en de bezorging werd in gang gezet. We zijn ook zeer tevreden over de plaatsing van de jaccuzi van de 2 medewerkers die bij ons thuis het in alle rust vakkundig hebben geplaatst. Dit wil ik ook zeker vermelden in deze beoordeling want dat geeft tot aan dat je savond in je eigen jaccuzi stapt een tevreden gevoel! De service is perfect. Een minpuntje was omdat ik een belletje pleegde naar Fonteyn tussen de weken door dat ik slecht Clint te pakken kreeg telefonisch ( bleek dat ze druk waren voor een beurs voor te bereiden) ik zou dan teruggebeld worden maar dat werd na 2 keer beloven van de receptioniste niet gedaan. Al met al de 3e keer dat ik belde ben ik naar alle tevredenheid door ene Danny (volgens mij) super goed geholpen naar de vragen die ik had voor onze installateur die onze meterkast moest aanpassen. Al met al hebben we een goed gevoel bij onze aanschaf!!
Zoekende naar een jacuzzi hebben we ons oog op een 3-tal types laten vallen. Omdat vanaf de website uitzoeken moeilijk een indruk geeft hebben we Fonteyn gebeld en een afspraak gemaakt on de 3 jacuzzis rustig op een avond uit te proberen. Dat was geen probleem, de jacuzzis waren gevuld en op temperatuur toen we aankwamen. In alle rust van de ene in de andere gesprongen om ze te beleven. We zijn daarbij geweldig bijgestaan door Martijn Bruinsma. Onze keuze viel op de Spa Renew welke we ook diezelfde avond besteld hebben. Nou, daar hebben we geen spijt van. De prijs viel weliswaar tegen omdat we overtuigd werden door Martijn dat een zoutsysteem toch wel de beste oplossing is (en hierdoor geen chloor nodig is), daar hangt echter wel een forse prijskaartje aan. We zijn erg blij met de jacuzzi en de service van Fonteyn is perfect. We genieten nagenoeg om de dag heerlijk van de jacuzzi in onze tuin. Wil en Olga
Wij hebben een jacuzzi van fontyspa gekregen via een like aktie op fb voor een maand het is heerlijk om te genieten in de jaccuzzi na een drukke dag even heerlijk tot rust komen te genieten van de heerlijke massage in de jacuzzi en er weer heerlijk uitgerust en ontspannen uit komen we genieten er nog lekker van eerdaags wordt de jacuzzi opgehaald we weten nu al dat wij hen ontzettend gaan missen jaccuzzi is heerlijk om te hebben fontyspa bedankt voor de heerlijke tijd in jullie jacuzzi. Betsy en ruud v hoeijen
Vanwege het luxe product hadden wij de verwachting te maken te krijgen met een gladde verkoper die ons wellicht ongevraagd van alles extra zou aansmeren. In de praktijk troffen we het tegenovergestelde. Een vlotte, eerlijke en duidelijke verkoper. Het wachten duurde uiteindelijk langer dan de verkoop zelf. We zijn erg tevreden met onze jaccuzi en kunnen het iedereen (net als wij in onze stadstuin van een rijtjeshuis) aanraden. Je kan je eigen geluk zelf creeeren!
Dem Team von Fonteyn , ein besonderen Dank fur Service und Abwicklung . Bin von Christian Klotzky ,als standiger Ansprechpartner , sehr gut bedient worden . Hoffentlich bleibt es so , denn ein Sprichwort sagt : Ist der Kunde zufrieden, werden andere folgen ! Gesundheit und Lebensfreude wunscht Peter Fiedler
Haben vor 1,5 Jahren von Fonteyn den Spa Bliss gekauft und sind hellauf begeistert! Anders als die Spielzeugmodelle (aufblasbare Ausfuhrungen), die wir davor hatten, ist dieser Pool extrem wertig verarbeitet und auch die Technik arbeitete in der zweiten Saison noch tadellos. Der Verkaufer (Christian) stand auch zu spatabendlichen Zeiten als Ansprechpartner bei Fragen zur Verfugung - herzlichen Dank dafur. Alles im Allem: eine super Geldanlage, um sich und seiner Frau etwas Gutes zu tun.
Na een goede ervaring met de aanschaf van tuinhuizen en sauna, zijn we zonder verder te gaan zoeken naar Fonteyn gereden. We hadden bij het vorige bezoek al gezien dat ze een grote collectie op voorraad hebben staan. We werden geholpen door Martijn. Hij hoorde dat we inmiddels vaste klant zijn en we kregen een rondleiding van hem achter de schermen. Je kon goed merken hoe trots hij op het bedrijf is. De verbouwing en uitbreiding is enorm. We zijn nu al benieuwt naar hoe het er volgende keer uit zal zien. Eenmaal terug op zijn afdeling, toonde hij veel kennis te hebben van de jacuzzis en hij kon ons goed adviseren. De kleur van de ombouw past niet zo goed in onze ruimte. Zonder meerprijs krijgen we een andere kleur geleverd. Daar moeten we dan wel even op wachten, maar dat hebben we er wel voor over. We werden getrakteerd op een heerlijke lunch met verse broodjes. Daarna rondgewandeld in de zaak en diverse kleine accessoires meegenomen. We wachten nu vol vertrouwen op de levering van de jacuzzi. De aankoop voelde in ieder geval als een warm bad.
hallo wij klaas en jolanda uit harderwijk,hadden de wens om ooit een jaccuzi te kopen ! en ja hoor dat is sinds vorige week gelukt ,we zijn heel gelukkig ,wat een luxe in je eigen tuin zeg! we zijn geholpen door Danny Do.....hele goeie uitleg en vriendelijk geholpen ,het fijne was dat alles in een rustig tempo ging ,en niks overhaast. zeer vriendelijke jongeman die zijn werk met veel plezier doet en een hart voor de zaak heeft! jullie mogen blij met hem zijn. wij gaan zeker een ander aanbevelen om daar een Spa te kopen. met vriendelijke groeten klaas en jolanda boes
Sind von unserem Spa Modell Oxford begeistert! Sehr zu empfehlen die Firma Fonteyn und unser Berater Christian Klotzky, der immer erreichebar ist.Naturlich auch,in seiner Beratung sehr auf unsere Wunsche eingegangen ist und dieses wundervolle Modell zu unserer Zufriedenheit gemeisam ausgewahlt wurde. Die Firma Fonteyn bietet und hat ein gutes Preis/Leistungsverhaltniss! Termingerechte Lieferung!
Spa gekocht bij Fonteyn. Daarbij goede deskundige hulp gekregen. Minpunt was de toegezegde levering die nadien niet voldaan kon worden. Echter een alternatief werd direct aangeboden. Levering door vriendelijk personeel, wel deed een lampje van de Spa het niet. Een week later echter in korte tijd gemaakt inclusief een kleine vergoeding voor het ongemak. Al met al tevreden.
Hallo, haben uns Ende August 2015 den Admire ubers Internet gekauft. Als Verkaufer stand uns Herr Ch. Klotzky mit superfreundlicher Beratung immer zur Seite, auch bis spat Abends ist das fur ihn kein Problem. Auch heute noch wenn kleine Fragen sind steht Herr Klotzky sofort zur Verfugung besser kann es nicht sein.
Na weer een zomer, dromend van een zwembad in de tuin, bij Fonteyn langs gegaan om te kijken wat zij allemaal konden bieden. Daar aangekomen keken we onze ogen uit, hoe groot dit bedrijf is en hoeveel mooie produkten er binnen stonden. Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan door Martijn en hij kon al onze vragen beantwoorden. Wij mochten gelijk alle zwembaden en jacuzzis proberen en kregen alle mogelijke uitleg. Wij zijn uitgekomen bij een zes persoons jacuzzi, type: Admire Een mooie 50/50 deal, deed ons sneller tot de koop besluiten. De afhandeling cq koop was een compleet feestje met een fles bubbels en luxe broodjes die besteld werden. De levering verliep helemaal volgens afspraak en geheel naar wens. Alle problemen en vragen worden door de technische mensen van Fonteyn netjes en begrijpelijk uitgelegd. TOP! Wij genieten elke dag opnieuw van onze heerlijke jacuzzi in de tuin en met recht voelt het bij FONTEYN, alsof je in een warm bad stapt. Een echte aanrader!!
De bestelling van onze nieuwe spa en sauna, de levering daarvan en de communicatie daarover, verliep prettig en zonder problemen. Voor het bespreken van onze wensen en de advisering met betrekking tot de spa werd door Clint Sanwaridi zeer ruim de tijd genomen. Ook de nazorg aangaande sauna van zijn collega Sander Kok was heel attent. Daar waar er zich onvoorziene zaken voordeden, zijn deze steeds duidelijk gecommuniceerd en naar volle tevredenheid opgelost. Hulde!
Wir wurden durch Christian, betreut und beraten. Er hat sich sehr viel Zeit fur uns genommen und war sehr freundlich wie eigentlich alle bei Fonteyn. Es hat sehr viel spass gemacht sich im Center aufzuhalten. Es wurde nicht versucht etwas zu Verkaufen was man nicht mochte, aber trotzdem eine super Beratung. Wir haben uns einen SPA gekauft und konnen nur sagen super Service, super Anlieferung, nette Monteure sehr fleissig``. Kann ich nur Empfehlen, was ich auch schon mehrfach gemacht habe. Vielen Dank.
Beste, Ik ben ongeveer 2 weken geleden geholpen door Clint Sanwaridi. Zelf had ik nog geen beeld wat ik het liefste wilde, maar Clint heeft de tijd genomen om alles te laten zien en speelde in op mijn wensen. Verder was er een ontspannen sfeer. Conclusie: een zeer prettig gesprek met een goede verkoper en een zeer gelukkige klant die nu een heerlijke jacuzzi heeft staan. Hierbij wil ik Clint enorm bedanken voor de goede hulp en service, je bent een topper. Met vriendelijke groet, Nathalie Aikens
Al twee jaar maken we gebruik van een geweldige spa, type pleasure. Na deze twee jaar ging een zilverkleurige ring om een lamp oxideren. Fonteynspa heeft gelijk een vervangende ring opgestuurd, zonder kosten. Kortom, goede garantie bij een geweldige en betaalbare spa.
Een aanrader we hebben er lang over nagedacht om tot onze beslissing te komen welke spa het zou worden,maar met behulp van Martijn zijn we tot onze huidige keuze gekomen. Ondanks dat het bad leeg stond heeft hij er met zijn collega,s voor gezorgd dat wij na een kopje koffie en de nodige info direct het bad konden uitproberen. De rest was zo geregeld. Nu we de spa Mallorca in het gebruik hebben bevalt het ons super, we zitten er iedere dag in. Mvg fam jansen.
Unsere Bewertung fallt zu 100 % positiv aus. Immer erreichbar, schneller Ruckrufservice. Schneller Service bei Reklamationen, immer ohne Probleme.