Keinen Kundendiest / keine Reparaturabteilung

Haben einen Fonteyn Whirlpool uber den deutschen Vertriebsarm folm.de bezogen. Bei Lieferung war der Pool beschadigt und die Wasserreinigung funktionierte nicht. Wahrend der Gewahrleistungszeit ging eine Pumpe kaputt und der Pool lief leer. Obwohl mit dem Pool selbst zufrieden, konnen wir nur grosse Vorsicht anraten. Das Unternehmen besitzt in Deutschland offensichtlich keinen Kundendienst. Auch auf der hollandischen Webseite gibt es keine Servicenummer / Reparaturabteilung. Bei Anruf sprechen sie nur mit wechselten Adviseuren, die keine verbindliche Reparatur annehmen oder einplanen konnen. Fur den deutschen Vertrieb Folm gilt das gleichermassen. Die konnen nur verkaufen. Ein Fonteyn Pool, auf diesem Wege bezogen, ist nur so lange gut, so lange er nicht kaputt geht. Ansonsten ist man als Kunde sehr hilflos und es ist nervenaufreibend. Hannes J. Stuttgart, Germany

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima massagebad voor rug- en gewrichtsklachten, uitstekende service

Vanwege rug- en gewrichtsklachten zochten we een spa met een krachtige en veelzijdige massage. De Sensation overtreft zelfs onze verwachtingen. Fonteyn heeft ons geeft deskundig geadviseerd, en de installatieservice is echt perfect - ze gaan echt pas weg als alles werkt en goed is uitgelegd. Aftersales is ook dik in orde - men was vergeten wat items op de order bevestiging te zetten, ook dat is allemaal vlot en netjes nageleverd.

Zeer tevreden over Jacuzzi en advies

Fonteyn heeft een enorm ruime keuze aan mooie spullen! Door Alessandro geholpen; fijne gezellige vent met goed advies. Uiteindelijk een mooie jacuzzi gekocht voor onze gehandicapte zoon Tim. Alessandro zocht uit of we deze op een verhoging konden plaatsen vanwege de tillift die eronder geschoven moet kunnen worden. Is prima gelukt; Tim blij en wij dus ook blij. Indien je iets goeds wilt kopen voor in de tuin, dan kun je bij Fonteyn prima uit de voeten. Wat ons betreft een dikke 5 sterren!

Update beoordeling aftersales

Ster erbij voor aftersales. Als je de juiste mensen hebt bereikt (zoals de adviseur die met de aankoop hebt geholpen) dan werkt aftersales wel naar behoren. Netjes op tijd antwoorden op vragen, hulp bij bestellingen en advies bij het gebruik van producten.

Zeer tervreden!

Wij zijn fantastisch geadviseerd bij de aankoop van onze spa. Ook het plaatsen en aansluiten en de after sales was en is op een manier waarvan je hoopt dat het op deze manier gebeurt. We zijn op een vriendelijke, snelle wijze in alles geholpen. Zeker een aanrader als je een spa wil kopen!

Fonteyn - met dank aan advies van Sonny

Fonteyn heeft groot assortiment aan Spas Met dank aan het advies van Sonny hebben wij gekozen voor de Spa die al meteen via de website onze aandacht had getrokken. Zijn zeer tevreden over het gehele traject van opdracht tot en met levering Groet, familie uit Etten-Leur (N-Br)

Alles wordt conform afspraak afgeleverd ...

Alles wordt conform afspraak afgeleverd door vriendelijke monteurs en netjes geinstalleerd.

Update Fonteyn

Hierbij een update betreffende fonteyn en dan specifiek de aftersales. Aanschaf en plaatsing van de spa is uitstekend verlopen. Echter de aftersales is zeker voor verbetering vatbaar. Website bestellingen komen niet door of verkeerde artikel wordt geleverd. Mails aan andere afdelingen (buiten je eerdere adviseur om) worden slecht beantwoord. Mocht er in de toekomst iets mis gaan met mij spa dan heb ik nog geen vertrouwen in een 100% adequate oplossing, maar misschien ben ik voorbarig. Feit is wel dat aftersales gezien er nog een uitdaging ligt voor Fonteyn.

Top service gehad van Danny Do.

Top service gehad van Danny Do.. ook met aflevering super services.

Zeer professioneel

Na lang wikken en wegen besloten om een spa bij Fonteyn aan te schaffen. Het hele traject van informatie voorziening, antwoord op vragen tot en met de plaatsing zeer goed en professioneel verlopen. Tijdens de plaatsing was er een kleine tegenslag doordat de spa niet goed door een poortingang ging, hierbij sneuvelde er een al kapotte houten paal. Alles zeer professioneel en adequaat opgelost. De mannen die de spa kwamen plaatsen hebben zelfs een nieuwe paal, de poort en een scherm opnieuw geplaatst, hulde. Allesandro bedankt voor alle hulp, informatie en antwoord op alle vragen. De mannen (ben de namen vergeten) van de plaatsing hulde voor jullie inzet en professionele manier van aanpak. Viel er dan niets aan te merken? Tja de koffie in de showroom, dan kan echt niet Fonteyn.

Hoi Fonteyn

Hoi Fonteyn , bedankt voor onze nieuwe jacussie , Arnold ga zo door ,prima . met vr gr THomas en Yolanda

jacuzzi

Zeer goed ontvangen Marthijn is een goede gastheer die weet waar hij over praat ik heb hem en dit bedrijf ook bij familie en kennissen aamgeprijsd die ook een jacuzzi willen aanschaffen, het leveren en plaatsen is 100% naar tevredenheid gebeurd we willen snel de nieuwe showroom eens gaan bezoeken. Fam Jansma

Hele goede begleiding en erg professioneel!!

Wij zijn begonnen met helemaal niets en we gingen naar Fonteyn om inspiratie op te doen. Het werd ons meteen duidelijk dat je je moet aanmeldden voor een adviseur in het witte huis. We hebben daar een heel erg professionele adviseur gekregen (Martijn Bruinsma) Hij legde alles goed en duidelijk uit, en we hebben door hem een idee gekregen, Bedankt voor de goede service en het goede advies, waarschijnlijk tot later als we de spa gaan kopen!!!

Volgens de kinderen beste aankoop van 2017

Onze lang gekoesterde wens een eigen spa te hebben is werkelijkheid dankzij de Fonteyn. We hebben ons driemaal goed georienteerd en kregen bij Danny (verkoper) uitstekende uitleg en hij was het die ons overtuigde voor de aankoop van een pleasure met een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij niet te vergeten die vele extra accesoires die zijn mee- of nageleverd. De immer vriendelijke Danny beschrijven we dan ook als klantgericht met focus voor de wens van de klant, flexibel, zeer prettig in de omgang en met hart voor de zaak. We kijken na drie weken spa-plezier terug op wat onze kinderen noemen de beste aankoop van 2017. Danny en Fonteyn BRAVO !!!

Aanschaf van een spa bij Fonteynspas

Super mooi en goed bedrijf. September 2016 een spa uitgezocht op maat voor ons met de hulp van Martijn Bruisma . Super tevreden geregeld allemaal, goede service en afhandeling. Wim kemna

Prima geholpen door Martijn!

Martijn heeft ons geholpen betreft de advisering en verkoop van de jacuzzi welke wij wilden aanschaffen . Er werd ruim de tijd genomen om alles tegen over elkaar af te wegen. Erg klantvriendelijk en uiteraard zeer proffesioneel ! Ook de levering thuis van de jacuzzi is totaal vlekkeloos en goed verlopen . Erg fijn en kundig personeel ! Wij komen binnenkort terug om een sauna aan te schaffen ! Roy en Heidy , Zevenaar

ACHTUNG !

ACHTUNG !! schlechter geht es nicht mehr...so eine unseriose Firma habe ich noch nicht erlebt ...letztes Jahr waren wir vor Ort und haben ein Whirlpool eine Sauna Infraroodcabine Millenium - Combi Line und Gartensesseln Bestellt ( Gesamt 18.500.- Euro ) da ich uber das Whirlpool einen Tag spater uberhaupt keine Informationen im Internet auf der Homepage gefunden habe wollte ich das Whirlpool stornieren...das war nicht moglich und mir wurde gleich gesagt ...sollten sie das Geld nicht uberweisen geht alles zum Anwalt.. weil das Pool sei schon in Produktion so weit so gut.. wir haben alles in Mai bestellt...und das Pool konnte Anfang Juli noch immer nicht geliefert werden....ab ca. 20.07.2016 wurde ich aufgefordert die Gesamte Summe von 18.500.- Euro zu uberweisen da alles Im Hause sei ...ich bekam eine schriftliche Bestatigung das ich sofort vom Kaufvertrag zurucktreten kann... sollte die gesamte Bestellung nicht bis zum 28.07.2016 nicht bei mir vor Ort sein... (das war von mit so gewunscht) ich habe das ganze Geld uberwiesen.... am 26.07.2016 ist die ganze Firma zum 2mal abgebrennt ...(furchtbar und Gott sei dank ist keinen etwas passiert ) ... ich machte mir naturlich Sorgen um mein Geld ...nach mehreren anrufen wurde mir mitgeteilt das auch meine ganze .. Lieferung vom Feuer betroffen sei .. drei Tage danach konnte ich endlich diesen Chef erreichen ...ich wollte von ihm eine Bestatigung das ich mein Geld zuruckbekomme ... das sei nicht moglich sagte er mir...ich sollte doch ein anderes Whirlpool nehmen...und der rest ist auf Lager und wird mitgeliefert...da ich Angst hatte das ganze Geld zu verlieren ging ich darauf ein... die Lieferung kam bei uns an und es wurde alles in die Garage gestellt... also die Sauna war komplett verschimmelt und eine solch miese Qualitat so etwas hatte ich zuvor noch nie gesehen ...alles nur geklammert nicht verschraubt...die Leisten von der Bank sind schon teilweise ab gewesen.. einfach unmoglich ... von einen Sessel (450.- Euro) fehlten die Auflagen und bei der Sitzgarnitur ein Fuss ...das hatte ich sofort reklamiert und bis heute schon ca. 6 mal ...aber es wurde noch immer nicht erledigt ... mir ist es ein Ratsel wie man so mit Kunden umgehen kann... und seit 1,5 Monaten ist jetzt auch noch das Whirlpool undicht und wir konnen es nicht mehr benutzen.... Finger weg von dieser Firma !!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Martijn Bruinsma heeft ons vriendelijk ...

Martijn Bruinsma heeft ons vriendelijk ontvangen, zeer behulpzaam alle vragen beantwoord of eventuele tips. met plezier een spa uitgezocht. deze werd keurig geplaatst en de nodige informatie met veel geduld uitgelegd. met technische problemen kun je meteen telefonisch terecht en word je goed geholpen.

Super Service richtig gute Beratung

Super Service richtig gute Beratung. Vielen Dank Christian Klotzky. Wir sind sehr zufrieden und werden Fonteyn gerne weiterempfehlen. Viele Grusse aus Duisburg. Fam. Forytarczyk

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vandaag is de spa geleverd en ...

Vandaag is de spa geleverd en geinstalleerd. ik moet zeggen dat dit netjes en profesioneel gebeurd is; mijn complimenten voor de jongens die de spa geplaatst hebben!

Service in Deutschland nicht moglich???

Wir haben ein Haus gekauft und mit dem Haus einen Whirlpool von Fonteyn. Da wir beim Befullen keinen Fehler machen wollten, fragte ich beim Service an, ob denn in unserer Nahe ein Fachbetrieb ware der uns bei der Inbetriebnahme zur Seite stehen konnte. Daraufhin bekam ich eine Telefonnummer von einem Fachbetrieb ca. 300 Km entfernt. Die Anfahrtskosten kann man sich ja denken. Also erst einmal selbst Wasser eingelassen und den Whirlpool eingeschalten. uber Nacht war das Wasser zur Halfte wieder aus dem Pool, da er anscheinend irgendwo ein Leck hat. Dies habe ich dem Service mitgeteilt (der Pool ist gerade mal 1,5 Jahre alt, Rechnung wurde mitgeschickt). Nachdem dann einige E-Mails hin und her gingen bekam ich als Antwort, dass ich das Abflussventil selbst tauschen solle da die Garantie nur fur den Erstkaufer gilt. Mir wurde dann auch ganz unverblumt mitgeteilt, dass ich mir weitere Schritte sparen kann, denn Ich mochte hier nun positiv vermitteln, einen Anwalt habe ich hier zu Hause, schlaft jede Nacht neben mir :-) Das war es dann jetzt mit dem Erlebnis Whirlpool. Uns ist gehorig die Lust, besonders an der Firma Fonteynspas vergangen. Service ist in Deutschland also anscheinend nicht ohne erhebliche Kosten moglich. Von daher kann ich nur abraten von einem Kauf, da wie gesagt in Deutschland anscheinend kein vernunftiger Service moglich ist. Wer einen Fonteyn Oxford haben mochte, wir verkaufen unseren gunstig. (ohne Garantie und ohne Funktion) Nachtrag (23.05.2017) Es gab mittlerweile ein personliches Telefonat mit einem Mitarbeiter aber erst einmal zu den Fakten: 1. Garantiebedingungen legt der Handler fest und laut dem Mitarbeiter ist die Garantie auf den Erstkaufer beschrankt. Wie letztendlich die Garantiebedingungen waren kann ich nicht prufen, da ich die Garantie bis jetzt nicht gesehen habe. 2. Die Gewahrleistung erstreckt sich auf 2 Jahre, wobei nach 6 Monaten die Beweislastumkehr eintritt, wodurch ich jetzt beweisen musste, dass der Fehler zum Zeitpunkt der Lieferung bereits bestand, was mir nicht moglich ist. 3. Und das ist jetzt der einzig positive Punkt. Ich habe nach dem klarenden Gesprach mit dem Mitarbeiter, auf Kulanz ein neues Abflussventil zugeschickt bekommen.Insofern gibt es dafur einen Punkt mehr. Den Punkt ziehe ich aber gleich wieder ab, da laut meinem Heizungsinstallateur des Vertrauens alle Verbindungen verklebt sind und somit das neue Abflussventil nicht getauscht werden kann ohne etwas anderes zerstoren zu mussen. In diesen Fall ist ein T-Stuck an das Abflussventil angeschlossen, welches an allen 3 Stellen mit den Schlauchen bzw. dem Abflussventil verklebt ist. Somit ist ein einfacher Tausch, was es laut Fonteyn sein soll, nicht moglich. Ich werde das Ventil jetzt mit Silikon komplett abdichten lassen und hoffen, dass damit dann endlich alles dicht wird. Zum Entleeren nehme ich dann eine Tauchpumpe, denn mit dem Abflussventil ist es dann ja nicht mehr moglich.

Martijn van Fonteyn

Martijn heeft ons op vakkundige en vriendelijke wijze geinformeerd over de verschillende soorten spas. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons rond te leiden en de voor- en nadelen toe te lichten waarbij op basis van zijn ruime ervaring goed in staat is het verwachte gebruik toe te lichten. Hierdoor zijn wij in staat geweest een uitstekende keuze te maken voor een spa waar wij nu ruim een jaar intensief en met veel plezier gebruik van maken. Martin

Na mijn vorige beoordeling contact ...

Na mijn vorige beoordeling contact gehad met Fonteyn en over mijn ervaringen gesproken. Ik heb afgesproken dat ik eerst wil zien dat de spa goed geleverd en geplaatst wordt, alsmede goed werkt, voordat ik een nieuwe review plaats, dus we wachten even af...

We hebben 5-4-2017 een spa renew ...

We hebben 5-4-2017 een spa renew gekocht en reden extra vanuit limburg naar Uddel omdat we er vanuit gingen dat er een grote showroom was met opgestelde spas, maar helaas: de showroom was absoluut niet klaar en er stonden alleen wat tuinmeubels; slechte zaak! De zaak zou gewoon nog niet open moeten zijn. Daarbij ruim 45 minuten staan wachten voordat we een adviseur hadden. Vervolgens is het allemaal gehaast omdat er al een volgende klant staat te wachten; we praten over een aantal duizenden euro s, dus er mag wel wat tijd aan besteed worden! Naderhand bleek de verkeerde cover op de orderbevestiging te staan en ik heb al gebeld en gemailt, maar heb nog steeds geen nieuwe bevestiging. Het moet niet alleen gaan om verkopen, maar ook om goede service!!! Als ik dit geweten had, dan had ik de spa niet bij Fonteyn gekocht! hij is nog niet geleverd en de problemen beginnen nu al. ik heb 400,00 euro aanbetaald, maar als ik zeker wist dat fonteyn dat terug betaald, dan zou ik de order alsnog annuleren!

Fonteyn

Wij zijn geweldig geholpen bij fonteyn met het uitzoeken van onze jacuzzi..wij zouden iedereen aanbevelen om bij fonteyn te gaan orienteren ze hebben zoveel keus in jacuzzi en je word heel deskundig geholpen. Je krijg de kans en tijd om zelf rustig te kijken en bij vragen zijn er genoeg personeelsleden die je vragen beantwoorden... wij zijn zeer vakundig geholpen door Martijn Bruinsma..hij luisterde goed naar wat wij wilde en zo hebben wij een keuze kunnen maken...ook nu nog nadat de jacuzzi in de tuin staat kunnen we met vragen terecht...uiteraard hebben ze niet alleen jacuzzis maar een heel groot assortiment in tuinmeubelen, saunas kortom ga er gezellig heen om te kijken..onder het genot van een kop koffie,thee of wat anders kun je daar goed met de vakmensen de juiste keus maken.. Martijn nogmaal dank voor je goede adviezen wij zijn zeer tevreden klanten dankzij jou!!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel