Spa Soulmate

Mei - september 2019: Afgelopen mei voor het eerst in de showroom geweest in Uddel. Wat een prachtige zaak! Wij keken onze ogen uit bij alle verschillende (zwem)baden, saunas en tuinartikelen. Al enige tijd waren we op zoek naar een spa. Na het bekijken van de vele spas in de showroom hebben we een uitstekende uitleg van Arno gekregen. Hij had alle tijd voor ons en nodigde ons zelfs uit om de spas direct te testen. Badkleding en handdoeken lagen klaar en zo hebben wij direct onze keuze kunnen maken en hebben wij een prachtige Passion Soulmate gekocht. Afgelopen weekend is deze naar volle tevredenheid en keurig volgens afspraak geplaatst door een jong en enthousiast team. Ze hebben de Spa gevuld en getest en het gehele waterbehandelingssysteem uitgelegd. Ze zijn pas weggegaan nadat alles duidelijk en gebruiksklaar was. Wij zijn erg blij met de service van Fonteyn :)

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel. Denken mee en geven goede adviezen waardoor wij de juiste keuze konden maken. Prachtige winkel, unieke spullen. Echt een aanrader!

Vakkundig geholpen door Christian...

Vakkundig geholpen door Christian Endendijk goede uitleg over de mogelijkheden van de spa baden, nam ruimschoots de tijd voor ons. Top locatie.

Goede uitgebreide uitleg

Wij zijn zeer goed geholpen door Christiaan. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons. Tevens was het mogelijk om de spa ter plekke te testen. Wij kunnen niet wachten tot dat de spa wordt geleverd.

Danny Do. Amazing

Danny Do is extremely knowledgeable about all the companies products. He was efficient in helping our company. Danny Do Is a pleasure to work with on all our needs; you can almost feel that he is smiling on the other side of the phone.

• Would you recommend us? Yes

Koop van een Spa Bliss

Wij zijn door Christian uitstekend geholpen en is een bijzonder vriendelijke verkoper.

Vandaag een nieuwe Spa gekocht bij Fonteyn

Vandaag een nieuwe Spa gekocht bij Fonteyn in Uddel. Wat een enorme keuze, gastvrije ontvangst en deskundige uitleg (door Christian Endendijk). We hebben goed rondgekeken maar het aanbod van Fonteyn was gewoon het allerbeste. Nog een paar weekjes wachten en dan weer lekker bubbelen. Zelfs als klimaatfreaks kunnen we met de nieuw te installeren zonnepanelen, zorgeloos het warme bad in.

Fantastisch bedrijf met erg mooie...

Fantastisch bedrijf met erg mooie spullen. Wij hebben een spa aangeschaft en zijn zeer goed geholpen door Christiaan. Wij komen hier zeker terug, geweldig assortiment: Spas, bbq, buitenmeubilair enz.., Contact over levering ook zeer goed. Wij kijken uit naar woensdag a.s. Gr, fam. Mateman

Christian Endendijk

Wij zijn uitstekend geinformeerd over de diverse mogelijkheden door Christian. Hij heeft de tijd voor ons genomen en ons ook uitgebreid de mogelijkheid gegeven om onderling te overleggen. Wij hebben het bezoek en contact als zeer prettig en deskundig ervaren. Fam. Van der Weerden

Ter zake kundige en vriendelijke medewerkers

Zeer uitgebreid assortiment. Gedegen kennis en uitleg van de medewerker Christian. Hij nam de tijd, prettig in de omgang en legde de dingen duidelijk uit. Dat alles onder het genot van een kopje koffie.

wij zijn zeer tevreden over de hulp en...

wij zijn zeer tevreden over de hulp en advies door Cristian en den Dijk werkzaam bij FONTEYN OUTDOOR ,waar wij zaterdag onze spa uitgezocht hebben .....hij was zeer kundig en behulpzaam, top.......

Zeer goede ervaring bij aankoop spabad

Dinsdag 30 juli voor een spa bij de Fonteyn geweest. We zijn geholpen door Christian Endendijk. Hij liet blijken veel kennis van de spas te hebben en gaf duidelijk en eerlijk antwoord op onze vragen. Hierdoor enthousiaster geworden over de ons gewenste spa en er werd een reel maar ook interessant aanbod gedaan. Nog dezelfde dag hebben we de spa gekocht. Hebben door onze ervaring veel vertrouwen in Fonteyn...

Uitstekend advies!!

Zeer vakkundige verkoper (Christian), die samen met ons meedacht om voor ons het beste product te kopen. Wat te prijzen viel was dat hij ons niet de duurste spa wilde verkopen maar duidelijk ging voor de relatie met de klant op lange termijn. Top. We waren niet van plan om een Spa direct aan te schaffen maar door het vakkundige advies, de juiste prijs kwaliteit verhouding en de service maar direct tot aankoop over gegaan. We hebben de Spa nog niet maar de voorpret is nu al heerlijk.. en ook de Proseco en de geur voor in het bad is heerlijk.. oh ja er werd echt rustig de tijd voor ons genomen. Prima..

Aanrader!

Ik kwam in de zaak en werd meteen goed geholpen door Christian, ondanks de bloedhitte van gisteren (39 graden) nemen ze de tijd voor je en helpen ze je deskundig. Ze weten echt waar ze over praten. We kregen bij de aankoop van onze Spa Coventry een flesje prosecco en een lekker geurtje voor in de Spa :-)

Heel tevreden met onze spa en...

Heel tevreden met onze spa en uitstekend geholpen door Danny.. Service is ook top

Mooie spa gekocht bij fonteyn

Mooie spa gekocht bij fonteyn. Wat een geweldige uitbreiding van onze tuin is dit!wij raden fonteyn zeker aan op gebied van service en kennis van het product.wij zijn top geholpen door emiliano die ons met echte passie vertelde over de spas en dacht goed met ons mee qua mogelijkheden etc. Zeer vriendelijk en klantgericht.

Afgelopen week een Spa gekocht bij Fonteyn

Afgelopen week een Spa gekocht. Zeer goed geholpen door Christian Endendijk. Zeer vakkundig, geduldig en uiterst vriendelijk. Nu nog even wachten op de levering en plaatsing, en dan genieten!!

Prima hulp bij spa

Ik ben bij keuze voor en aanschaf van mijn spa prima voorgelicht door de vriendelijke en service gerichte Christian Xander Schrage

Goed advies en productkennis van Spas en whirlpools

Bij de aanschaf van onze Spa zijn wij uitstekend geholpen door Christian Endendijk. Naast dat hij heel vriendelijk en meedenkend was heeft hij een uitstekend overzicht gegeven van de mogelijkheden, de verschillen de voor- en nadelen van de diverse Spas. Verder waren wij ook onder de indruk van het die en brede assortiment in de showroom van alles wat je rondom je huis in de buitenruimte kan bedenken.

Great Experience on the shopfloor and in the water

Emiliano consulted us patiently and professionally when we visited the extensive showroom at Fonteyn. I was even able to have a look behind the showroom and saw the testing and shipping area, where all sold spas undergo a multiple week testing before being shipped out to clients. It was no problem to have the Spa delivered to Germany. We are now enjoying our spa almost daily and wondered why we did not purchase one years ago. The quality of product and services combined with a fair pricing convinced us. I will probably come back for a swimspa soon. PS Emiliano really knows how to handle the Minister of Finance /wife ;) Thanks for the flowers and prosecco. Guney from Cologne

• Would you recommend us? Yes

5 Sterne sind zu wenig!

Versehentlich habe ich meine Bewertung bereits unter Fonteyn Outdoor Mall abgegeben. Wichtiger ist sie jedoch bei den Fonteynspas! Ich mochte Fonteyn uneingeschrankt empfehlen! Ich habe ausschliesslich hervorragende Erfahrungen gemacht - OBWOHL ich den Kauf meines Oxford Whierlpools ausschliesslich per Mail und Whatsapp abgewickelt habe! Ich bin nicht 1x nach Uddel gefahren. Bereits hierfur ein herzliches Dankeschon an alle Mitarbeiter bei Fonteyn. Ich hatte bereits vor einigen Jahren einen Whirlpool, den ich beim Umzug schweren Herzens zurucklassen musste. Aber ich vermisste ihn sehr und habe daher nach einem neuen 2Personen-Whirlpool im Internet gesucht. Dabei stiess ich auf Fonteyn und konnte es kaum glauben: es gab dort einen vergleichbaren Whirpool zu einem deutlich gunstigeren Preis. Ich nahm also uber die Homepage Kontakt auf und bekam umgehend Antwort von Christian Klotzky. Er hat mich umfassend beraten, samtliche Fragen jederzeit (sogar wahrend seines Urlaubs! - das tut mir immer noch leid) beantwortet und mich sogar bei einer Sonderaktion angerufen!!! Das Angebot war unschlagbar und ich habe den Pool gekauft - mit 1 Jahr Abrufzeit, weil ich den entsprechenden Stellplatz erst vorbereiten musste. Die Lieferung hat mir im Vorfeld SEHR grosse Sorgen bereitet, da die ortlichkeiten hier SEHR eng und verwinkelt sind... Das war absolut unnotig, da die beiden Monteure von Fonteyn alles bravouros hinbekommen haben! Leider weiss ich die Namen der beiden nicht mehr - auch an sie ein grosses Dankeschon! Insgesamt kann ich weder schlechten Kundenservice noch schlechte Erreichbarkeit bestatigen. Jede Email wurde umgehend - sogar teilweise telefonisch - beantwortet. Wenn nicht von Christian, dann von Vera, Manon oder Patrick. Der Whirlpool steht meinem damaligen - deutlich teureren Pool - in nichts nach. Auf der Homepage von Fonteyn gibt es perfekte Videos zu dem Whirlpool, die schon ganz viele Fragen beantworten. Alle mir wichtigen Eigenschaften wie insbesondere der Everlast Boden (kein Eindringen von Tieren), ein besonderes Isolationssystem (was die Warme energiesparend innerhalb der Isolierung halt) und das hochwertige Heizsystem (anders als bei billigen Pools kommt warmes Wasser aus den Dusen!) sind erfullt. Ich bin sehr zufrieden mit meinem Pool und wurde jederzeit wieder dort kaufen! Herzlichen Dank an Fonteyn!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hoi HOi

Hoi HOi een hele goede ervaring bij jullie zeker omdat er ook niet gelijk een verkoper in de rondte loopt om je van alles aan te praten en toen we intersse hadden via de informatie balie een kop koffie kregen aangeboden en daarna een verkoper kregen toegewezen hele vriendelijke jongeman met goede informatie omtrent de verschillen van de diverse spa,s en ook gewoon eerlijk dat je met 3 personen niet een hele grote nodig heb gewoon zoals het is en toen we besloten hem te kopen ook een en al vriendelijkheid en goede uitleg super tevreden over de jongeman groetjes familie verschoor

Uitstekend geholpen en van de juiste...

Uitstekend geholpen en van de juiste informatie voorzien door Christian Endendijk betreffende onze aankoop van een mooie jacuzzi. Nu met spanning wachten op het moment dat wij van onze jacuzzi kunnen genieten.....wij hebben er zin in!

Spa pleasure

Vandaag een nieuwe spa bij Fonteyn spas gekocht. Super goed en professioneel geholpen door Christian Endendijk. Voor ons was het belangrijk dat wij onze �oude spa konden inruilen en dit bleek geen probleem, over de prijs waren wij het dan ook heel snel eens. Kortom een super fijne ervaring met Fonteyn spas en Christian!

Christian Endendijk heeft ons heel goed...

Christian Endendijk heeft ons heel goed geholpen. Al onze vragen werden beantwoord en we hebben met plezier de spa malta luxury bij hem gekocht. Tot onze grote verbijstering eigenlijk bleek dat de spa niet 72cm was, zoals vermeld, maar 85cm. hierdoor paste hij niet door onze deur in de garage. Dit heeft ons wel even wat hoofdbrekens bezorgd, uiteindelijk hebben we een schuttingdeel mogen verwijderen en via de achterom van de buurvrouw de spa in onze tuin kunnen krijgen. Dit is echter wel een cruciaal iets...

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel