Super netjes geholpen

Super netjes geholpen, Mick Amato was zeer behulpzaam en had verstand van de producten om ons de juiste oplossing te verkopen. Er wordt binnen Fonteyn ook goed rekening gehouden met de huidige afstandsmaatregelen.

Goed en deskundig geholpen

We zijn goed en deskundig geholpen door een van de medewerkers van Fonteyn (Mick Amato). Hij heeft ons van de juiste informatie voorzien, zodat wij een goed besluit hebben kunnen nemen.

Onlangs hebben wij een spa relax...

Onlangs hebben wij een spa relax gekocht. Bij de fonteyn heeft Niko de tijd genomen om alles netjes uit te leggen Zelf konden wij na sluitings tijd even prive genieten van het bad. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf en de service er om heen. de monteur Victor heeft erg netjes en mee denkend het bad geplaatst ,dit was bij ons geen normale standaard klus. Het bad moet over het huis heen met een kraan en andere obstakels heen gehesen worden Uiteindelijk is het toch zeer netjes en professionele geplaatst door de monteur Victor. Dit bedrijf verdient en dikke tien voor de genomen moeite en zeer netjes de klant uitleg te geven en tevreden te stellen, super top!!!! bedrijf die weten waar zij over praten en alles op orde hebben,dit maak je helaas niet overal mee. De fonteyn en personeel ga zo door!!

Leuke spontane verkoper met verstand...

Leuke spontane verkoper genaamd Mick Amato met verstand van zaken. Goede en duidelijke uitleg en wist onze vragen goed te beantwoorden! Heel erg tevreden!

Geweldig geholpen door Christian van de...

Geweldig geholpen door Christian van de afdeling spas. Meedenkend en doet snel el secuur zaken. Nu nog even wachten tot half Juni voordat onze zwemspa geleverd wordt.

Christian heeft ons erg goed geholpen

Christian heeft ons erg goed geholpen, zijn kennis van de spa baden was professioneel De winkel van Fonteyn is echt een lust om doorheen te lopen en inspiratie op te doen. Fam. gerrits

Wij hebben gisteren een Spa Melbourne...

Wij hebben gisteren een Spa Melbourne aangekocht, wij zijn uitstekend geholpen door Mike bij onze aankoop. Ook wil ik even doorgeven wat een fantastische winkel met een heel mooi assortiment jullie hebben.

Professioneel geholpen door Christian...

Professioneel geholpen door Christian Endendijk!

Nette en goede onderbouwing van de...

Nette en goede onderbouwing van de adviseur goeie communicatie en nette order afhandeling!!!

Aanschaf Spa

Uitstekend geholpen door Christian bij de aanschaf van een Spa !

Kaufvertrag gemacht ,versprechungen...

Kaufvertrag gemacht ,versprechungen wiederhohlt nicht eingehalten. merkwurdiges verhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prettige ervaring

We zijn prima geholpen door Mick.

kenis van zaken

Via internet aan het adres gekomen van deze enorm grote, mooie en veelzijdige buitenleven Mall. Super netjes strak en een erg veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Het is de moeite waard, wij hebben er 2 uur voor gereden en komen nog eens terug om de winkel rustig te bezien. Nu hadden we een doel, een Spa. We zijn geslaagd door de uitstekende uitleg van Christiaan. Hij heeft de verschillende modellen vergeleken zonder waarde oordeel maar wel het benoemen van de plus en min punten door jarenlange ervaring binnen het bedrijf met mensen wensen. Hij heeft een goed gevoel gecreeerd en overgehouden bij de koop.

Prima geholpen bij de keuze van 2e Spa van de Fonteijn

Prima geholpen bij de keuze van een nieuwe Spa, de tweede generatie van de Fonteijn. Keuze was lastig maar we zijn er door deskundig advies uitgekomen. Daarna een prima prijs afgesproken, wij zijn blij!

Fijne service.

Vandaag een mooie spa gekocht bij Fonteyn. We zijn super goed geholpen door Mick Amato. Hij voorzag ons van deskundige advies zonder ons onnodig op kosten te jagen. Duidelijk geval van de klant staat centraal. Bij vertrek werden we getrakteerd op een fles Cava en een mooie bos bloemen. Dankjewel Mick!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen door Christian

Perfect geholpen vanavond door een...

Perfect geholpen vanavond door een duidelijk en vriendelijke adviseur, Christian. Op basis van zijn deskundigheid de keuze gemaakt voor de Spa Blackpool. En wat een geweldige winkel. Kortom tot nu toe erg tevreden met Fonteyn en hopelijk kunnen we snel gaan genieten van de Spa.

fijne complete ervaring bij Fonteyn spas

Vandaag een Spa aangeschaft. Wij zijn hier gekomen op afspraak met proefzitten. Wij zijn heel goed ontvangen door Marino. Hij heeft goed de tijd genomen die wij nodig hadden om ons van de juiste informatie te voorzien. Ook een fijne rondleiding gekregen. Zeker aan te raden. Hele fijne complete ervaring.

goede service en goed geholpen met alle...

goede service en goed geholpen met alle vragen die wij hadden werden door Christiaan goed en vakkundig beantwoord.

Aanschaf van een spa bij de Fonteyn

Wij zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door Christian van Fonteyn bij de keuze van een spa voor onze nieuwe woning. We raden iedereen die overweegt om een spa te kopen aan om dit bij de Fonteyn in Uddel te doen. Zij hebben een enorm assortiment, kennis van zaken en een aantrekkelijke prijs.

Vriendelijke en goed geholpen

Vriendelijke en goed geholpen Met de aanschaf van een nieuwe spa

Spa Blackpool

Afgelopen weekend bij Fonteyn te Uddel geweest. Geweldige zaak voor werkelijk alles voor de tuin. Leuke ideeen opgedaan en als kers op de taart...een prachtige spa gekocht. Goed geholpen door Christiaan. Hij heeft ons weten te overtuigen om voor een echte jacuzzi te gaan. Top service!

Spa delight

Op zoek naar een jacuzzi kwamen we via internet uit bij Fonteyn in Uddel. Verbaasd over het enorme assortiment !! Door de bomen het bos wat kwijt maar met deskundige en zeer vriendelijke hulp van Mick Amato hebben we de juiste keuze kunnen maken.

Mick Amato heeft ons zeer goed!! geholpen.

Mick Amato heeft ons zeer goed!! geholpen met het kopen van een spa, uitleg en levering is zeer goed verlopen volgens afspraak.

Afgelopen donderdag een Spa gekocht bij Christian

Afgelopen donderdag een Spa gekocht. Super goed geholpen door Christian Endendijk. Goed en eerlijk advies gekregen, en hij kon overal antwoord op geven. Wij twijfelde erg en het was al sluitingstijd geweest en toch is hij erg geduldig gebleven. Hopelijk is de Spa net zo goed als de geleverde service!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel