Cristian heeft ons zeer goed geholpen!

Cristian heeft ons zeer goed geholpen!

Aankoop Activity 1

afgelopen woensdag, 20 mei, een (zwem-)afspraak gemaakt voor gisteren, vrijdag 22 mei, om 9 uur. Bij binnenkomst om klokslag 9 uur weet niemand iets van een afspraak. Een collega komt zo meteen wel naar u toe en na een kleine 20 minuten komt er gelukkig een behulpzame collega Christian. Hij legt ons het e.e.a. uit waarna ik ga proefzwemmen. Nadat ik me weer heb aangekleed vertel ik dat de Aquatec 1 toch iets te klein is en of er geen alternatief is. Jazeker wel zegt Christian de Activity 1! Het blijkt dat deze beter geschikt voor mijn doel met dit zwembad, daarnaast is dit bad ook nog eens uitgevoerd met een betere techniek en kan de stroming veel beter worden geregeld dan de Aquatec. Jammer dat ik moest vragen over een alternatief en jammer dat niemand wat van de afspraak wist. Christian was overigens een prima en geduldige hulp en nam waar nodig alle tijd. Al met al gemiddeld door genoemde punten, volgende keer beter.

prachtige winkel en uitstekend geholpen...

prachtige winkel en uitstekend geholpen door adviseur Christian Endendijk. Wel ontzettend druk momenteel vanwege de corona-crisis, waardoor wachttijden voor een adviseur lang zijn, evenals de levertijd van de spas.

Zeer vriendelijk geholpen en duidelijke...

Zeer vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg van de spa. Mooie zaak, de moeite waard om een eindje te rijden.

Zeeer mooie winkel veel keuze

Goede service een uitleg in de winkel mooie Spa gekocht zeer mooie winkel met veel keuze geholpen door Christiaan

Bezoek aan de showroom bij Fonteyn

Wij zijn op donderdag 22 mei 2020 voor het eerst in de showroom geweest bij Fonteyn. Wat een geweldige showroom met een enorme expositie van veel en heel veel spas. Wij zijn gevallen op de Spa Blackpool. Overigens geweldig geholpen door Cristiaan die op al onze vragen een goed advies gaf. Sympathiek en deskundig getraind personeel. Echt een aanrader om daar eens te gaan kijken. Arno en Lia

We zijn vandaag heel goed en prettig...

We zijn vandaag heel goed en prettig geholpen met het kopen van een spa pleasure sw Een 10 met een griffel voor christian voor het advies en uitleg Wel nog even wachten voor dat hij binnen is naar We zijn er heel erg blij mee Mijn vrouw kreeg nog een hele grote bos bloemen en een fles bubbels SUPER Fonteyn Verders hebben jullie nog heeeel veel leuke tuinhuisjes BBQ en zwembaden staan topzaak

Aankoop spa

Goede service en goed advies bij onze aankoop van een Spa Zeer vriendelijk geholpen door Christian Hebben een Spa uit mogen proberen om het gevoel te mogen ervaren van een Spa We kregen een heerlijke fles bubbels mee en een prachtige bos bloemen Nog even wachten en dan heerlijk genieten van onze Spa Johan en Annet

Plezierig en goed geholpen door...

Plezierig en goed geholpen door Cristaan en den Dijk Zouden zeker terug komen.

Aankoop Swimspa Dynamic

Was onder de indruk van het geweldige assortiment / keuze mogelijkheid bij Fonteyn outdoor. Van ontvangst bij de receptie tot aan het adviesgesprek was de gang van zaken helemaal top. De kennis, kunde en contactuele vaardigheden van Nick Amato hebben ons geholpen een definitieve keuze te maken. Prima ervaring

Eerlijk duidelijk advies

Eerlijk duidelijk advies. en super vriendelijk.... Berdankt! gr. Waylon en Soraya..

Soulmate Spa besteld bij Mick Amato

Uitgebreide winkel met vele modellen aanwezig. Even uitzoeken hoe het werkt om hulp of Adviseur te vinden, maar als je je eenmaal reregistered hebt in de kas dan werkt dat perfect.. Zeer behulpzame adviseur met kennis van zaken die met je mee denkt. en dan ook alle tijd voor je neemt.

Perfect geholpen

Perfect geholpen, mooie showroom!

Fonteyn top voor elke tuinliefhebber

Vorige week bij Fonteyn prijs opgevraagd voor een spa naar onze wens meteen de zelfde dag nog antwoord gekregen van Bert, vandaag naar Fonteyn geweest waar we op perfecte wijze zijn geholpen door Cristian, we hebben de spa gekocht en omdat wij er toch waren gelijk de veranda besteld waar we zaterdag de prijs van hebben opgevraagd eea ging In een moeite door ook hier weer perfect geholpen. Ik verwachte eigenlijk ook niet anders gezien het feit dat wij in het verleden ook prettig zaken hebben gedaan met Fonteyn (Universo/Bear County) maar dan als leverancier.

Slechte service, maken er een potje van.

We hadden problemen met onze spa, een dag voor het einde van de garantie hebben we dat bij de Fonteyn gemeld. Zij gaven aan geen tijd te hebben en gaven me een nummer van een medewerker die voor zichzelf is begonnen, e-mailen, bellen, geen gehoor en niet teruggebeld. Weer terug naar de Fonteyn, kreeg weer een ander bedrijf die ik moest bellen. Ook gebeld, probleem uitgelegd en ze zouden langskomen. Niet op komen dagen. Weer gebeld, zou iemand anders sturen, ik zou �op zeker� diezelfde week teruggebeld worden. Weer niets vernomen. We zijn nu bijna een maand verder en nog steeds niet verder gekomen, probleem nu zelf opgelost via een ander bedrijf. De service van de Fonteyn is echt heel erg slecht momenteel, dat was in het begin beter. Wij gaan verhuizen en hebben besloten onze nieuwe spa ergens anders aan te schaffen.

arrogantie ten top!

arrogantie ten top! Bij Fonteyn 3e spa gekocht (terechte vraag waarom koop je daar dan nog) elke keer problemen. je word super slecht geholpen. de telefoon juffrouw behandeld je keer op keer of je een debiel ben. standaard antwoord stuur maar een mailtje. dan bel je een paar dagen later op of ze het mailtje ontvangen hebben en dan krijg je de telefoon juffrouw weer aan de telefoon............................ ik hoop dat de directie dit leest en eens gaat evalueren hoe hij zijn klanten behandeld.

Mick heeft ons een goed gevoel gegeven...

Mick heeft ons een goed gevoel gegeven bij het beslissen van de juiste spa. Hij heeft verstand van zaken en geeft geode informatie.

Vandaag prachtige spa gekocht bij...

Vandaag prachtige spa gekocht bij fonteyn . Prima geholpen door Christiaan die ons geholpen heeft de juiste keus te maken mooie korting gekregen en top uitleg over de spa gehad . Over 10 weken heerlijk relaxen in de nieuwe aanwinst . Bedankt Christiaan !!!

Uitstekende service

Super goed geholpen door Christian Endedijk! Top service!

Super winkel Fonteyn Spa!!

Super vriendelijk en professioneel geholpen door Mick Amato. We kregen de jacuzzi uit de showroom omdat we niet al te lang wilde wachten, gezien de langere levertijden door de corona gekte. Hierbij kregen we ook nog flink wat korting en gratis spulletjes.Een te gekke winkel om ook even lekker een paar uurtjes rond te wandelen...

Jaccuzi gekocht bij Fonteyn

Jaccuzi gekocht bij Fonteyn. Heldere en duidelijke uitleg door Mick Amato. Zeer prettig geholpen en deskundig advies gekregen van hem. Daarnaast ook de plaatsing laten verzorgen door Fonteyn. Dit was ook top geregeld en door keurige en rustige jongens geplaatst. Perfecte service!

Wat probleempjes, maar goed opgelost

Wij hebben onlangs een spa geleverd gekregen. Nadat we het bad gevuld hadden, kwamen we erachter dat er een flinke lekkage onder zat, buis was gescheurd. Nadat ik door de telefoniste niet doorverbonden mocht worden, het was te druk in de winkel, ben ik 3 dagen later (Pasen zat ertussen) teruggebeld door de adviseur. 3 dagen later kwam er een monteur om de lekkage te fiksen. Toen we erin gingen bleken de bubbels het niet te doen, weer gemaild, kreeg een mail terug dat dit normaal was, de slang wordt losgekoppeld bij transport. Wel handig om te weten. Adviseur zou dit aan gaan passen in de beschrijving, helemaal prima. Nu bleek ook 1 Jet niet te draaien, hier kwamen we gisteren achter. Gemaild en vanmorgen direct een reactie dat er een nieuwe opgestuurd wordt. Er zijn dus wat dingen misgegaan, maar goed opgelost door Team Spa. Dan is het voor mij prima.

Goed advies

Door goed advies door Christian Endendijk hebben we onze spa gekocht.

We zijn een prettige manier uitstekend...

We zijn een prettige manier uitstekend geholpen bij de Fonteyn. De deskundigheid en het enthousiasme van adviseur Christian Endendijk is 1 van de reden dat we de aankoop bij Fonteyn hebben gedaan.

Door Mick Amato goed geholpen!

Door Mick Amato goed geholpen!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel