Lang moeten wachten, toch meer dan tevreden
11 mei 2020 hebben wij een spa besteld, Passion Spa Arizona. Erg fijn en goed geholpen door Manon, alles vervolgens netjes per mail bevestigd gekregen en de aanbetaling gedaan. Levertijd was 8/12 weken communiceerde ze. We hebben netjes gewacht en tussentijds even gemaild of er iets bekend was, maar helaas niets bekend. Na 12 weken nogmaals gemaild, het gaat aanzienlijk langer duren dan verwacht nog niets gehoord van de fabriek. Waren we niet heel blij mee, maar helaas zat er niets anders op dan wachten. 17e week is de spa uiteindelijk geleverd na mailcontact met Manon. De cover-lifter was niet voorradig maar ze verzekerde me dat deze een week later zou binnenkomen en direct gemonteerd zou worden, ook was onze bestelde trap niet op voorraad, maar ze hadden wel een andere (duurdere segment) deze kregen we zonder meerprijs als wij tevreden zouden zijn met de optie. De monteurs hebben alles keurig en netjes uitgelegd en geinstalleerd en gaven zelf ook aan. Er worden / werden destijds 70 spas per dag verkocht wat extreem veel meer dan normaal was. Dat zelfs de fabriek het niet meer aan kon en de monteurs zelf ook met te weinig werkte gezien de enorme vraag. Al met al zeer tevreden, ik begon zelf ook te twijfelen na alle recensies die ik gelezen heb. Maar het wachten is het zeker waard. Misschien een tip richting de Fonteyn. Wees eerlijk en open met de levertijden dat bespaart en hoop klachten welke we hier lezen. Wij zouden de spa met een levertijd van 16 / 20 weken ook besteld hebben, aangezien de levertijden overal zo lang zijn bij de spa verkopers en het scheelt 70% slechte reviews en dus een hoop potentiele klanten